2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam ben yazıcaktım benden çok yaşıycaksın ipek:)

annesi gidip en uygun en güzel şeyleri buluyor kızına :) valla kız anneleri de şanslı bu konuda, herşey minik prensesler için yapılmış. erkeklere seçenek daha az ve herşey daha sade tabi ki :)

günaydın herkese ben siteyi epeydir takip ediyorum ama yeni üye oldum sayılır. 27+2 lik bir erkek bebiş annesiyim. herkese paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim. faydalı oluyo gerçekten okumak.
şeker testi de bittikten sonra geriye yapılacak hiçbirşey kalmıyor. artık bebişimizin büyümesini bekliyoruz rutin kontroller eşliğinde. doğumu medicana(ankara) da yapıcam ben. doktorum da orda. var mı başka ankara medicana?

herkese hayırlı günler..

hoşgeldin, 1 erkek bebeğimiz daha oldu desene, zaten mayıs ayı erkek ayı gibi, kızlarımız az ve çok kıymetli. ben de erkek bebek bekliyorum...

günaydın herkese ben siteyi epeydir takip ediyorum ama yeni üye oldum sayılır. 27+2 lik bir erkek bebiş annesiyim. herkese paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim. faydalı oluyo gerçekten okumak.
şeker testi de bittikten sonra geriye yapılacak hiçbirşey kalmıyor. artık bebişimizin büyümesini bekliyoruz rutin kontroller eşliğinde. doğumu medicana(ankara) da yapıcam ben. doktorum da orda. var mı başka ankara medicana?

herkese hayırlı günler..
hoşgeldin rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Herkese günaydın kızlar...
Ben dün geceden beri grip gibiyim. Üzerimde kırgınlık var, boğazım ağrıyo.
hoşgeldn canım geçmiş olsun o kırgınlık bende 1 haftadır var ne tam hasta oıldum ne de iyileştim :1no2:
annesi gidip en uygun en güzel şeyleri buluyor kızına :) valla kız anneleri de şanslı bu konuda, herşey minik prensesler için yapılmış. erkeklere seçenek daha az ve herşey daha sade tabi ki :)
kız erkekler içinde çok güzel şeyler var benim oğlum olsaydıda çok sade almazdım eşyalarını:))

hoşgeldin rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

hoşgeldn canım geçmiş olsun o kırgınlık bende 1 haftadır var ne tam hasta oıldum ne de iyileştim :1no2:

kız erkekler içinde çok güzel şeyler var benim oğlum olsaydıda çok sade almazdım eşyalarını:))

güzel şeyler var tabi de, ben kokoş şeylere süslere falan bayılırım, öyle şeyler de erkeğe olmaz tabi :) mesela senin sepet veya lamba gibi şeyler tam kızlık, erkekte olmaz. onu kastediyorum :)

güzel şeyler var tabi de, ben kokoş şeylere süslere falan bayılırım, öyle şeyler de erkeğe olmaz tabi :) mesela senin sepet veya lamba gibi şeyler tam kızlık, erkekte olmaz. onu kastediyorum :)

aynısı olmasada benzer şeyler var bi kapı süsü bakmıştım çok güzel ben e aynısının pembesini alıcam dur nette resmini bulabilirsem ekliyim

hoşgeldin, 1 erkek bebeğimiz daha oldu desene, zaten mayıs ayı erkek ayı gibi, kızlarımız az ve çok kıymetli. ben de erkek bebek bekliyorum...

teşekkürler :) gerçekten öyle. erkek patlaması var bu sene. inşallah şu 3 ay da hayırlısıyla sağlıklıca geçer de alırız bebişleri elimize. işe gidip gelemk iyice zorlaştı. sabahları yataktan çokkk zor kalkılıyo. evdeki hanımlar yerinizde olmayı isterdimmm:CüvCüv:

teşekkürler :) gerçekten öyle. erkek patlaması var bu sene. inşallah şu 3 ay da hayırlısıyla sağlıklıca geçer de alırız bebişleri elimize. işe gidip gelemk iyice zorlaştı. sabahları yataktan çokkk zor kalkılıyo. evdeki hanımlar yerinizde olmayı isterdimmm:CüvCüv:

bundan sonra daha zor olucak hamileliğin en zor dönemine girdik:((

newsensebebekodasikapis.jpg
bak buna benziyodu yanlarında iki tane büyük melek kanadı vardı fiyatı 35 tl ve inan bundan çok çok daha güzel ve maviside vardı:)

günaydın güzel anneler ve cici bebekleri bir haftadır yoktum izmitteydim kızıma ciciler aldım fırsattan istifade bebeişleriniz nasıl büyümüşlerdir baya waitingforspring hoşgeldin canım selma sepetin çok güzel ve baya uyguna almışsın bayıldım

ipek sorma ya,biz 4 kardeşiz,ben en küçükleriyim,hepsinin 2 oğlu var,benim ki 7.erkek torun :)cinsiyeti belli oldu,herkes telefon bekliyor,telefondan ablamlar felan ne olur kız de diye yalvarıyorlar :)tabi ben kuzumu 1000kız çocuğuna değişmem ama erkek kıyafetleri almakdan bıkdım artık,en sanşsızlarıda benim,bizimkiler yine benim bebekliğimi biliyorlar,kız çocuk sevmişler ama bana daha kısmet olmadı :olmaz:
şu mini mini eteklere,pembe kıyafetlere bakıp içim geçiyor resmen

günaydın arkadaşlar, hamileliğim 26+3. günü ve bebeğimin 836 gr. olduğunu söyledi dr. bir hafta geriden gidiyormuşuz:( bende çok fazla kilo almadım hamileliğim boyunca 4 kilo aldım bebeğimin daha iyi gelişmesi için neler yemem gerek tavsiyelerinizi bekliyorum...mafoldumben

Selma, cidden güzelmiş kapı süsü de, bodrumda böyle şeyler bulmak imkansız gibi :) mecburen herşeyi netten alacağım sanırım. aslında annem terzi, onun yardımıyla belki kendim de yapabilirim böyle bir şey...

herkese hayırlı günler..
hoşgeldin,bende akay hastanesine tolga ecemişe gidiyorum

günaydın güzel anneler ve cici bebekleri bir haftadır yoktum izmitteydim kızıma ciciler aldım fırsattan istifade bebeişleriniz nasıl büyümüşlerdir baya waitingforspring hoşgeldin canım selma sepetin çok güzel ve baya uyguna almışsın bayıldım

günaydın, kızın cicilerini güzel, sağlıklı günlerde kullansın inşallah...

günaydın kızlar iyi haftalar herkese

selma odanızı ve yeni aldığın sepetiniz güle güle kullanın çok beğendim.

günaydın arkadaşlar, hamileliğim 26+3. günü ve bebeğimin 836 gr. olduğunu söyledi dr. bir hafta geriden gidiyormuşuz:( bende çok fazla kilo almadım hamileliğim boyunca 4 kilo aldım bebeğimin daha iyi gelişmesi için neler yemem gerek tavsiyelerinizi bekliyorum...mafoldumben
bende 5kilo aldım canım,netten bebeğinin haftasına ve kilosuna bakdım 26haftanın bitiminde 820gr yazıyor,ortalama ağırlığı
benim bebeğim de 24+0da gittiğimde 682grdı dr gayet iyi dedi,bana göre seninkide normal
ama dr geride diyorsa bilemem tabi

Back
X