2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selma hayırlı olsun canım güle güle kullanın.

Son düzenleme:
Ilk soruma henuz kimse cevap vermemis. Bir de siz ne zaman odayi tem yerlestirmeyi dusuyorsunuz diye soracaktim. Aldigimiz yatak yarin geliyor, bizim odaya kurulacak ilk zamanlar icin. Ama simdiden kurarsam erken degil mi? Daha 3 ay var.

Ilk soruma henuz kimse cevap vermemis. Bir de siz ne zaman odayi tem yerlestirmeyi dusuyorsunuz diye soracaktim. Aldigimiz yatak yarin geliyor, bizim odaya kurulacak ilk zamanlar icin. Ama simdiden kurarsam erken degil mi? Daha 3 ay var.

ben kurdum canım ama yeni geldi eksikler tammalancak perde halı vs sonrada yavaş yavaş yerleştirmeye başlıcam

ben bebekarabası ile odasını sipariş ettim. rahatladım. ama sizi okuyunca anladımki daha biberonlar gecelikler şekerler ooooffff valla ne bu yavvv 50cmlik 3buçuk kiloluk veletlere bak tüm dünyamızı değiştiriyolar.

valla sorma baksana hergün yeni bir eksik çıkıyor bende telaş yapmaya başladım.annemler doğsun bakalım herşeyin tam olması şart değil diyolar ama bir okuyorum burayı ya hhakten bu çok lazım almak diyorum off çeyiz yaparken bile bu kadar düşünmemiştim :hulya:

valla sorma baksana hergün yeni bir eksik çıkıyor bende telaş yapmaya başladım.annemler doğsun bakalım herşeyin tam olması şart değil diyolar ama bir okuyorum burayı ya hhakten bu çok lazım almak diyorum off çeyiz yaparken bile bu kadar düşünmemiştim :hulya:

ya bitmiyo canım benim de anneme kalsa daha bi iğne almamıştım:)) ama hakkaten alınıcak okadar çok şey varki al al bitmiyo

250enucuzchiccobiberonl.th.jpg
[/URL][/IMG]BEN BUNDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR...

acaba bos yatak odada durursa kotu sans mi getirir diyorum. Ne bileyim, herseyden korkuyorum iste. Benim de karyolasi yarin gelecek, yatagi da haftaya falan. Tabi daha coook is var.

canım ben ilk zaman almazsa değişik uç takar ilerde kullanırım diye düşündüm çünkü altıncı aydan sonra engeç bir yaşından sonra biberon çok kullanılıyor emzirmeye devam ediyorsun ama ek gıdaya geçiş yapıyosun anne sütü bebek büyüdüğü için yeterli olmaya biliyo devam sütü kullanılıyo vs yani ziyan olmaz büyüyünce kullanılır

evet canım hiç almadan zaten olmaz sadece o nuby için yazdım ben onu ucu biraz mink ve sivri geldi bana sanırım başka alternatifi farklı uç gibi sadece büyüdükçe değişiyorrrr

acaba bos yatak odada durursa kotu sans mi getirir diyorum. Ne bileyim, herseyden korkuyorum iste. Benim de karyolasi yarin gelecek, yatagi da haftaya falan. Tabi daha coook is var.

içini ferah tut canım, biz kurdurduk mobilyalarını, Allaha emanetiz hepimiz...

ya bitmiyo canım benim de anneme kalsa daha bi iğne almamıştım:)) ama hakkaten alınıcak okadar çok şey varki al al bitmiyo

ben kıyafet olark tamamladım.annemler yatağını alıcaklar,arabasını kayınvalidem,mama sandalyesini amcası alıcak o yüzden de biraz gevşek davranıyorum.dün de pijamalarıma baktım daha 5 adet hiç kullanmadığım varmış,gecelik sabahlık var eşim de gördü ee varmış ya ne diye alıcaz dedi bir daha hevesimi kursağımda bıraktı napıcağıma karar veremedim hala.1 tek eşofman takımı alırız dedi bende basiretim bağlandı ee tamam o zaman dedim :)))

aynen vallaha

Allah korusun. hepimizde aslında aynı korku vardır. bukadar hazırlanıp bişeylerin kötü gitmesi. Allah yazmamış olsun. içimizi ferah tutalım. inşallah sağsalim gelsinlerde herşey alınır zamanla...

ya birde göğüs pompası da almak gerekebilir. özellikle sezeryanda 3gün falan süt gelmeyebiliyormuş

kötü şeyler aklına getirme bence.hayırlısı olsun.

ben kıyafet olark tamamladım.annemler yatağını alıcaklar,arabasını kayınvalidem,mama sandalyesini amcası alıcak o yüzden de biraz gevşek davranıyorum.dün de pijamalarıma baktım daha 5 adet hiç kullanmadığım varmış,gecelik sabahlık var eşim de gördü ee varmış ya ne diye alıcaz dedi bir daha hevesimi kursağımda bıraktı napıcağıma karar veremedim hala.1 tek eşofman takımı alırız dedi bende basiretim bağlandı ee tamam o zaman dedim :)))

oh oh yerinde olsam bende düşünmezdim 4 koldan girmişler olaya naniknanik

aynen vallaha

Allah korusun. hepimizde aslında aynı korku vardır. bukadar hazırlanıp bişeylerin kötü gitmesi. Allah yazmamış olsun. içimizi ferah tutalım. inşallah sağsalim gelsinlerde herşey alınır zamanla...

ya birde göğüs pompası da almak gerekebilir. özellikle sezeryanda 3gün falan süt gelmeyebiliyormuş

öyle diyolar ama ben hiç rastlamadım bunu yaşayana 4 tane sezeryan yapan arkdaşım var dördüde hemen ayılınca hemen emzrmiş

oh oh yerinde olsam bende düşünmezdim 4 koldan girmişler olaya naniknanik

sağ olsunlar valla.birazda biz yükledik sayılır aslında annemi aradık beşik senin ,kayınvalideye araba senin dedik,amcası bize bişi söyleyi biz alalım deyince mam sandalyesini söyledik birazcık yüzsüzlük yaptık yani :kedi:

Back
X