merhaba arkadaşlar ben biberon konusunda karar veremedim siz neyi önerirsiniz
ben nuby doğal dokunuşu öneririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben biberon konusunda karar veremedim siz neyi önerirsiniz
selma bebeğin iyi günlerde sağlıcakla kullansın aldıklarını
Ilk soruma henuz kimse cevap vermemis. Bir de siz ne zaman odayi tem yerlestirmeyi dusuyorsunuz diye soracaktim. Aldigimiz yatak yarin geliyor, bizim odaya kurulacak ilk zamanlar icin. Ama simdiden kurarsam erken degil mi? Daha 3 ay var.
ben bebekarabası ile odasını sipariş ettim. rahatladım. ama sizi okuyunca anladımki daha biberonlar gecelikler şekerler ooooffff valla ne bu yavvv 50cmlik 3buçuk kiloluk veletlere bak tüm dünyamızı değiştiriyolar.
selma hayırlı olsun canım güle güle kullanın.
valla sorma baksana hergün yeni bir eksik çıkıyor bende telaş yapmaya başladım.annemler doğsun bakalım herşeyin tam olması şart değil diyolar ama bir okuyorum burayı ya hhakten bu çok lazım almak diyorum off çeyiz yaparken bile bu kadar düşünmemiştim :hulya:
canım ben ilk zaman almazsa değişik uç takar ilerde kullanırım diye düşündüm çünkü altıncı aydan sonra engeç bir yaşından sonra biberon çok kullanılıyor emzirmeye devam ediyorsun ama ek gıdaya geçiş yapıyosun anne sütü bebek büyüdüğü için yeterli olmaya biliyo devam sütü kullanılıyo vs yani ziyan olmaz büyüyünce kullanılır
acaba bos yatak odada durursa kotu sans mi getirir diyorum. Ne bileyim, herseyden korkuyorum iste. Benim de karyolasi yarin gelecek, yatagi da haftaya falan. Tabi daha coook is var.
ya bitmiyo canım benim de anneme kalsa daha bi iğne almamıştım:)) ama hakkaten alınıcak okadar çok şey varki al al bitmiyo
valla sorma baksana hergün yeni bir eksik çıkıyor bende telaş yapmaya başladım.annemler doğsun bakalım herşeyin tam olması şart değil diyolar ama bir okuyorum burayı ya hhakten bu çok lazım almak diyorum off çeyiz yaparken bile bu kadar düşünmemiştim :hulya:
acaba bos yatak odada durursa kotu sans mi getirir diyorum. Ne bileyim, herseyden korkuyorum iste. Benim de karyolasi yarin gelecek, yatagi da haftaya falan. Tabi daha coook is var.
suanda internetde emzirme yastiklarina bakiyorum :)
ben kıyafet olark tamamladım.annemler yatağını alıcaklar,arabasını kayınvalidem,mama sandalyesini amcası alıcak o yüzden de biraz gevşek davranıyorum.dün de pijamalarıma baktım daha 5 adet hiç kullanmadığım varmış,gecelik sabahlık var eşim de gördü ee varmış ya ne diye alıcaz dedi bir daha hevesimi kursağımda bıraktı napıcağıma karar veremedim hala.1 tek eşofman takımı alırız dedi bende basiretim bağlandı ee tamam o zaman dedim :)))
aynen vallaha
Allah korusun. hepimizde aslında aynı korku vardır. bukadar hazırlanıp bişeylerin kötü gitmesi. Allah yazmamış olsun. içimizi ferah tutalım. inşallah sağsalim gelsinlerde herşey alınır zamanla...
ya birde göğüs pompası da almak gerekebilir. özellikle sezeryanda 3gün falan süt gelmeyebiliyormuş
oh oh yerinde olsam bende düşünmezdim 4 koldan girmişler olaya naniknanik