2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mendil için mermerşahi kumaşı demiştiniz ya onları teyzem alıcakmış ablamda kesip dikicek oda çıkıyo aradan

1gece kalınıyor yahu 3günü senden duydum.

chicco

kızlar acık kaçayım. oğlan tekmelemeye başladı sanırım sürekli oturmamdan sıkıldı. bu arada 1haftadır evde oturmamın bedeli +1buçuk kilo oldu eyvahedigeldismile

yok kız benim gördüğüm bütün sezeryanlılar 3 gün kalıyo bende 1 günü senden duydum delikafadulden

selmacım evet pompa hastanelerde oluyormuşşşş...kaşıklı biberon dediğn gibi hatta 6.aydan sonraaaa

eyooooo ben geldimmmmmm tontoşlarrrrrr. bugün şeker yüklememizi yaptırdık çok şükür 81 çıktı. sizlerde ne var ne yok bakalımmmmmmmmm?zemuszemus

soylemeye unuttum, Cumartesi gunu 4D ultrasona gittik, ama kizimin basimi asagida ve asagiya donuk oldugu icin pek guzel goruntu elde edemedik. Haftaya Cumartesi tekrar denicez.
Herseyi normal cikti, en cok ona sevindim. Simdilik kilosu 1089g. Insallah hersey sonuna kadar boyle devam eder.

eyooooo ben geldimmmmmm tontoşlarrrrrr. bugün şeker yüklememizi yaptırdık çok şükür 81 çıktı. sizlerde ne var ne yok bakalımmmmmmmmm?zemuszemus

tııffımmm hoşgeldin..benimde yapılacak şeker yük. kaça yaptırdın canım birde ne kadar sürdü canımmmm

soylemeye unuttum, Cumartesi gunu 4D ultrasona gittik, ama kizimin basimi asagida ve asagiya donuk oldugu icin pek guzel goruntu elde edemedik. Haftaya Cumartesi tekrar denicez.
Herseyi normal cikti, en cok ona sevindim. Simdilik kilosu 1089g. Insallah hersey sonuna kadar boyle devam eder.

gözün aydın canım inşallah hepimiz sorunsuz bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız :nazar:

maşallah kızına, amin inşallah herşey iyi gider, sağlıkla alırız bebişleri kucaklarımıza..

Back
X