Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1gece kalınıyor yahu 3günü senden duydum.
chicco
kızlar acık kaçayım. oğlan tekmelemeye başladı sanırım sürekli oturmamdan sıkıldı. bu arada 1haftadır evde oturmamın bedeli +1buçuk kilo oldu eyvahedigeldismile
kızlar plikarbonlu avent biberon nasıl yeni doğan için alan var mı
sağol canım bi araştırayım bakayımBen internetden aldim ama sanirim ayni magaza TRde yok. "John Lewis" diye. Fiyati da cok uygun zaten.
kızlar merhaba...:)) nabersiniz?
selmacım evet pompa hastanelerde oluyormuşşşş...kaşıklı biberon dediğn gibi hatta 6.aydan sonraaaa
kızlar merhaba...:)) nabersiniz?
eyooooo ben geldimmmmmm tontoşlarrrrrr. bugün şeker yüklememizi yaptırdık çok şükür 81 çıktı. sizlerde ne var ne yok bakalımmmmmmmmm?zemuszemus
merhaba, iyiyiz sen nasılsın :)
Bende iyiyim, salak insanlar topluluğu ile uğraşıyorum tabi sinirlerimi zıplatıyorlar..
hoşgeldin sen nasılsın
eyooooo ben geldimmmmmm tontoşlarrrrrr. bugün şeker yüklememizi yaptırdık çok şükür 81 çıktı. sizlerde ne var ne yok bakalımmmmmmmmm?zemuszemus
hoşbulduk..:) kalbim çarpıyor benim benim bugun..sürekli oturmaktan artık sıkıştırmaya başladı bebiş..:)
soylemeye unuttum, Cumartesi gunu 4D ultrasona gittik, ama kizimin basimi asagida ve asagiya donuk oldugu icin pek guzel goruntu elde edemedik. Haftaya Cumartesi tekrar denicez.
Herseyi normal cikti, en cok ona sevindim. Simdilik kilosu 1089g. Insallah hersey sonuna kadar boyle devam eder.
soylemeye unuttum, Cumartesi gunu 4D ultrasona gittik, ama kizimin basimi asagida ve asagiya donuk oldugu icin pek guzel goruntu elde edemedik. Haftaya Cumartesi tekrar denicez.
Herseyi normal cikti, en cok ona sevindim. Simdilik kilosu 1089g. Insallah hersey sonuna kadar boyle devam eder.