hayırdır, işyerinde mi sorun ?
evet yaaa... sabır sabır çatlıcam artık..insanlara laf anlatmaktan, onların ısrarla anlamamalarından bıktım yaaa..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır, işyerinde mi sorun ?
soylemeye unuttum, Cumartesi gunu 4D ultrasona gittik, ama kizimin basimi asagida ve asagiya donuk oldugu icin pek guzel goruntu elde edemedik. Haftaya Cumartesi tekrar denicez.
Herseyi normal cikti, en cok ona sevindim. Simdilik kilosu 1089g. Insallah hersey sonuna kadar boyle devam eder.
gözün aydın iyiyiz napalım ne alsak ne almasak düşünüp duruyoz işte
tııffımmm hoşgeldin..benimde yapılacak şeker yük. kaça yaptırdın canım birde ne kadar sürdü canımmmm
gözün aydın ilknur
tııffımmm hoşgeldin..benimde yapılacak şeker yük. kaça yaptırdın canım birde ne kadar sürdü canımmmm
benim nerdeyse ilk ultrasondan beri her gittiğim de başı aşağıda diyor dr,ama dönedebilir,tesadüfen ultrasonlarada böyle denk geliyor olabilir,az önce bir tekme savurdu bizim ufaklık,elim göbeğimdeydi resmen deprem etkisi yarattıgözün aydın canımmm..ne çabuk dönmüş yahuuuu kaç haftalıksın sen canım
gözün aydın canımmm..ne çabuk dönmüş yahuuuu kaç haftalıksın sen canım
ay ne alıonuz ne almıonuz bakam, bende daha bissürü eksik var yafffCADIARZU
canım 20 liraya yaptırdım ben ama sigortamla gittim bugün valla sgk indirimi var mıydı yok muydu bu fiyat standart mı bilemiyorum. glikozu içtim anacım 1 saat fazla atraksiyon yapmadan oturuosun öleee şeker kanına karışıo bi güzel. 1 saatin sonunda kan alıolar. hatta ben laboratuvara indim süre doldu 1 saat oldu dedim ordaki kızz daha 12 sn niz var dedi bana. hahahahhaaa saniyesine kadar beklediler vallah. hehehheee sonuç 30-40 dk arası çıkıo. 40 dk sonra sonucu alıp jale hanıma gösterdik biz yani özetle 2 saatini bu iş için ayırman lazım kuşum.sengözlerimebaksanab
canım 20 liraya yaptırdım ben ama sigortamla gittim bugün valla sgk indirimi var mıydı yok muydu bu fiyat standart mı bilemiyorum. glikozu içtim anacım 1 saat fazla atraksiyon yapmadan oturuosun öleee şeker kanına karışıo bi güzel. 1 saatin sonunda kan alıolar. hatta ben laboratuvara indim süre doldu 1 saat oldu dedim ordaki kızz daha 12 sn niz var dedi bana. hahahahhaaa saniyesine kadar beklediler vallah. hehehheee sonuç 30-40 dk arası çıkıo. 40 dk sonra sonucu alıp jale hanıma gösterdik biz yani özetle 2 saatini bu iş için ayırman lazım kuşum.sengözlerimebaksanab
şeker yüklemesi için para almadılar benden,muanenin içinde dediler,1saat 5dk felan sürüyortııffımmm hoşgeldin..benimde yapılacak şeker yük. kaça yaptırdın canım birde ne kadar sürdü canımmmm
bende yarın yaptırıcam..şeker mide bulantısı yapıomu..düşünüyorumda benim midem bulanır yaa..
şeker yüklemesi için para almadılar benden,muanenin içinde dediler,1saat 5dk felan sürüyor
Bana seker yuklemesi de yapilmadi. Sanirim burada seker hastalarina yapiyorlar, cok da emin degilim.
benim doktorumda cumartesi günü 4 boyutlu baktı ama yüzüstü durduğu için hiç göremedik bizde, resim verecekti ama hiç kıpırdamadı..
benimki bulanmadıysa eminim seninkide bulunmaz,gebeliğim başından beri kıldan tüyden herşeyden miğdem bulandı ve ilk 4 ay sadece kusdum,en çok da bu şekerden korkuyordum,kesin kusarım 100kez denetirler diye,hiç bulantım felan olmadı,tadı da fena değildi :)bende yarın yaptırıcam..şeker mide bulantısı yapıomu..düşünüyorumda benim midem bulanır yaa..