2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
soylemeye unuttum, Cumartesi gunu 4D ultrasona gittik, ama kizimin basimi asagida ve asagiya donuk oldugu icin pek guzel goruntu elde edemedik. Haftaya Cumartesi tekrar denicez.
Herseyi normal cikti, en cok ona sevindim. Simdilik kilosu 1089g. Insallah hersey sonuna kadar boyle devam eder.

gözün aydın canımmm..ne çabuk dönmüş yahuuuu kaç haftalıksın sen canım

gözün aydın iyiyiz napalım ne alsak ne almasak düşünüp duruyoz işte

ay ne alıonuz ne almıonuz bakam, bende daha bissürü eksik var yafffCADIARZU

tııffımmm hoşgeldin..benimde yapılacak şeker yük. kaça yaptırdın canım birde ne kadar sürdü canımmmm

canım 20 liraya yaptırdım ben ama sigortamla gittim bugün valla sgk indirimi var mıydı yok muydu bu fiyat standart mı bilemiyorum. glikozu içtim anacım 1 saat fazla atraksiyon yapmadan oturuosun öleee şeker kanına karışıo bi güzel. 1 saatin sonunda kan alıolar. hatta ben laboratuvara indim süre doldu 1 saat oldu dedim ordaki kızz daha 12 sn niz var dedi bana. hahahahhaaa saniyesine kadar beklediler vallah. hehehheee sonuç 30-40 dk arası çıkıo. 40 dk sonra sonucu alıp jale hanıma gösterdik biz yani özetle 2 saatini bu iş için ayırman lazım kuşum.sengözlerimebaksanab

benim doktorumda cumartesi günü 4 boyutlu baktı ama yüzüstü durduğu için hiç göremedik bizde, resim verecekti ama hiç kıpırdamadı..

tııffımmm hoşgeldin..benimde yapılacak şeker yük. kaça yaptırdın canım birde ne kadar sürdü canımmmm

en cevap vereyim kuşum iğrenç bişeydi bi kere aç gidiyosun sabah açlığınma hiç tahammülüm yoktur aç aç bekliyosun bide hareket etme dedi doktor öyle demese çıkıp vitrin bakardım en azından vakit geçerdi gezemedimde kantinde mal mal oturdum ayrıca içirdikleri suda midemi mahfetti:))

gözün aydın canımmm..ne çabuk dönmüş yahuuuu kaç haftalıksın sen canım
benim nerdeyse ilk ultrasondan beri her gittiğim de başı aşağıda diyor dr,ama dönedebilir,tesadüfen ultrasonlarada böyle denk geliyor olabilir,az önce bir tekme savurdu bizim ufaklık,elim göbeğimdeydi resmen deprem etkisi yarattı :emir_bebek:

canım 20 liraya yaptırdım ben ama sigortamla gittim bugün valla sgk indirimi var mıydı yok muydu bu fiyat standart mı bilemiyorum. glikozu içtim anacım 1 saat fazla atraksiyon yapmadan oturuosun öleee şeker kanına karışıo bi güzel. 1 saatin sonunda kan alıolar. hatta ben laboratuvara indim süre doldu 1 saat oldu dedim ordaki kızz daha 12 sn niz var dedi bana. hahahahhaaa saniyesine kadar beklediler vallah. hehehheee sonuç 30-40 dk arası çıkıo. 40 dk sonra sonucu alıp jale hanıma gösterdik biz yani özetle 2 saatini bu iş için ayırman lazım kuşum.sengözlerimebaksanab

bende yarın yaptırıcam..şeker mide bulantısı yapıomu..düşünüyorumda benim midem bulanır yaa..

o zaman aldıklarını söyle sana almak gerekenleri söyleyelim:))

sağol canım ben en az 60 tl bayılacam deseneeee.....hayırlı olsun sonucunnnn.......

benim doktorumda cumartesi günü 4 boyutlu baktı ama yüzüstü durduğu için hiç göremedik bizde, resim verecekti ama hiç kıpırdamadı..

Aynen, bizimki de sadece elini oynatiyordu. Aslinda normalde cok hareketliydi ama buyudukce hareketli yavasliyor herhalde. Gerilip yine tekme atiyor ama eskisi kadar pozisyon degistirmiyor belki de. Zaten 4Dde yuzune odaklaniyorlar birtek.

bende yarın yaptırıcam..şeker mide bulantısı yapıomu..düşünüyorumda benim midem bulanır yaa..
benimki bulanmadıysa eminim seninkide bulunmaz,gebeliğim başından beri kıldan tüyden herşeyden miğdem bulandı ve ilk 4 ay sadece kusdum,en çok da bu şekerden korkuyordum,kesin kusarım 100kez denetirler diye,hiç bulantım felan olmadı,tadı da fena değildi :)

Back
X