2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim 2 penye 1 tane daha alıcam bir kadife var bide peluş alcam yeter sanırım örgüde istim bakalım büyüklerden biri yaparmı

kızlar bende bişey sorucam...tulumlardan kaç tane aldınız..ben her dışarı çıktımda beğendimi almıştım baya olmuş bide üstüne çok giyilmediğini duydum bebek büyüyünce kasıyomuş...siz alt üst mu çocunlukta aldınız tulum mu ...

ne güzel başlamıştım örüyodum ama tembellik yaptım bi bıraktım bidahada almadım :((

evet ya bi bırakınca bidaha alınmıyo başladığın gazla devam etmek lazım. bende bi yelek ördüm kurdeleyle süslenmesi lazım yarısını yaptım yarısı duruyo 1 aydır :hulya: çok tembelleştim çok....

kızlar bende bişey sorucam...tulumlardan kaç tane aldınız..ben her dışarı çıktımda beğendimi almıştım baya olmuş bide üstüne çok giyilmediğini duydum bebek büyüyünce kasıyomuş...siz alt üst mu çocunlukta aldınız tulum mu ...

bende parça parça almıştım hep hiç saymamıştım önceki akşam hepsini çıkardımda baya pijama takımı almışım benim pijama takımı çoğunlukta canım 8 10 takım olmuş. canım tulumlar küçülünce ayaklarını keser öyle giydirirsin:)) tabi bebeğe olurmu bilmiyorumda yani sadece ayak kısmından dar gelmeye başlarsa ayaklarını keser üzerine başka bişey giydirirsin

evet ya bi bırakınca bidaha alınmıyo başladığın gazla devam etmek lazım. bende bi yelek ördüm kurdeleyle süslenmesi lazım yarısını yaptım yarısı duruyo 1 aydır :hulya: çok tembelleştim çok....

bemim neyseki annem yelek hırka bisürü örmüş bana gerek kalmadı:))

yaa ben daha hiç tulum almadım. genelde alt üst aldım ama tulum bebek için iyi oluyo diyolar kucağa alınca sıyrılmıyo toplanmıyo üstündekiler diyolar. hemen küçülüyomuş ama patiksiz alırız bizde bir iki tane rahat olur. benim heryerde gördüklerim kadife tulumlardı kadife alsammı karar veremedim çok terletmesin çocuğu.

saol canım seninde bebişin kaz tüyü yorganında mışıl mışıl uyusun
saol canım hepimiznki inş mışıl mışıl uyusun kuzularımız
ben alt üst aldım canım tulum bir tane var ama takım benimkiler

yaa ben daha hiç tulum almadım. genelde alt üst aldım ama tulum bebek için iyi oluyo diyolar kucağa alınca sıyrılmıyo toplanmıyo üstündekiler diyolar. hemen küçülüyomuş ama patiksiz alırız bizde bir iki tane rahat olur. benim heryerde gördüklerim kadife tulumlardı kadife alsammı karar veremedim çok terletmesin çocuğu.

kadife yeni doğduğunda olmaz bence kışa doğru giydirilir

yok atlım ya yaz bebeği zaten ayaklılar bile 40ndan sonra bunaltır bence ben o yzden 3 aylıkları ayaklı aldım sonrasını bakar alırım elbisede aklım var balon elbise gördüm inş alırım
ben çıktım kızlar hadi grş yarın:teytey:

öyle olucak artık...2 tane daha alt üst takıma takviye yapıcam başka almıcam...bakalım bu aldıklarımızı ne kadar giyebilcekler..benim eşim 3 aylıkken 9 kiloymuş bizim oğlan babasına çekerse bi çok şey kalıcak giyilmeden...

yok atlım ya yaz bebeği zaten ayaklılar bile 40ndan sonra bunaltır bence ben o yzden 3 aylıkları ayaklı aldım sonrasını bakar alırım elbisede aklım var balon elbise gördüm inş alırım

görüşürüz canım.
evet ya bende kızıma hiç elbise almamışım yazlık balonlardan alıyım bari cicili bicili bişeyler.
ama bir iki tane saç bandı aldım çok şekerler..

görüşürüz canım
öyle olucak artık...2 tane daha alt üst takıma takviye yapıcam başka almıcam...bakalım bu aldıklarımızı ne kadar giyebilcekler..benim eşim 3 aylıkken 9 kiloymuş bizim oğlan babasına çekerse bi çok şey kalıcak giyilmeden...
maşallah eşine kız ama bende okadar varımdım heralde zaten 4,5 kilo doğmuşum:))
görüşürüz canım.
evet ya bende kızıma hiç elbise almamışım yazlık balonlardan alıyım bari cicili bicili bişeyler.
ama bir iki tane saç bandı aldım çok şekerler..

ay ben aldım bikaç tane elbise ama gelinlikler falan gördüm çok güzeller yaa

ne acı benim kayınvalidem daha bir çöp bile almadı torununa..örmedide birde ilk torunları..annemin 5. torunu olucak okadar çok şey ördü ve aldıkı anlatamam...

ay benim eşimde 5 kilo doğmuş acaba çekermiki bebişim ozaman aldığım hiç bişeyi giydiremem CADIARZU

ne acı benim kayınvalidem daha bir çöp bile almadı torununa..örmedide birde ilk torunları..annemin 5. torunu olucak okadar çok şey ördü ve aldıkı anlatamam...

aman benimkide bikaç poarça kıyafetle geçiştirdi bizimkininde ilk torunu olucak ama umrunda bile dğeil bebek odasını alıcam diye söz vermişti ama nerde bikaç tane kıyafet aldı orda kaldı daha da aramadı bile naptınız ne aldınız diye

Back
X