2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ediyorum arkadaşlar, iki haftadır sürekli hastanedeydim inanın kolum delik deşik oldu, birde doktorum sürekli kontrol altında tutuyor bebeğimde biraz minikmiş yaaa sanırım bugün biraz stresten oldu.

teşekkür ediyorum arkadaşlar, iki haftadır sürekli hastanedeydim inanın kolum delik deşik oldu, birde doktorum sürekli kontrol altında tutuyor bebeğimde biraz minikmiş yaaa sanırım bugün biraz stresten oldu.
geçmiş olsunn dikkat et kendine

Arkadasım cok gecmıs olsun.Arkadaslar b uarada benım karnımda fazla bellı deıl bebek yukarıda yanı yayılmı durumda o yuzden benı cok sıkıstırıyo ,gerılıyo karnım bır de 2 gundur mıde yanmam var bu baskıdan mı acaba ne dersınız ne yapmam lazım?

geçmiş olsun zeyno,neden oluyormuş peki,bişey söyledilermi

kasılmanın nedenini bulamadı tansiyonum çok düşük çıktı sadece, dediğim gibi birde stresten olabilir dedi. Tarif edilmez bir sıkıntıydı bir an nefes alamıycam zannettim ve iki gündür bebeğimin hareketleride çok yavaşlamıştı. Sebebini bende hala anlamış değilim bilmiyorumkismile

özlem çok güzel çekilmiş bir foto gerçekten. zeynep geçmiş olsun dikkat et kendine hamile olduğunu unutma herşeyi kafana takma.

offff çok yoruldum hiç halim kalmadı. dün izinliydim ya acısı çıktı resmen.

Arkadasım cok gecmıs olsun.Arkadaslar b uarada benım karnımda fazla bellı deıl bebek yukarıda yanı yayılmı durumda o yuzden benı cok sıkıstırıyo ,gerılıyo karnım bır de 2 gundur mıde yanmam var bu baskıdan mı acaba ne dersınız ne yapmam lazım?
madesn suyu yada limonata iç canım benim yandığında öyle yapıyorumm

Tşk ediyorum canım, mide yanması gebeliğin ilerlemesinden dolayı bebeğin mideye yapmış olduğu baskı yani hamileik reflüsü deniliyor. Bana Dr. yatmadan bir saat önce bir avuç leblebi yememi ve gaviscon şurup her yemekten sonra kullanmamı istedi. leblebiyi ben denedim gerçekten faydalı (Bebişin saçlanıyor kaydirigubbakcemile3)

bende de oluyo akşamları ama bende ülser olduğu için ilaç içmeden geçmiyo gaviscon içiyorum yüksek yastıkta yatıyorum sabaha geçio. ama seninki çok şiddetli dğeilse benim doktorum soğuk süt elma sakız falan demişti ama beni kesmiyo malesef bunlar

evet baskıdan oluyodur canım benimde bazen oluyo gaviscon kullanıyorum ama doktoruna bir sor.

normal canım o yanmalar,dr bana gaviscon diye bir şurup verdi,gebeliğin sonuna doğru şişe şişe içceksin bundan dedi,sende dr una sor gidince

Tşk ediyorum canım, mide yanması gebeliğin ilerlemesinden dolayı bebeğin mideye yapmış olduğu baskı yani hamileik reflüsü deniliyor. Bana Dr. yatmadan bir saat önce bir avuç leblebi yememi ve gaviscon şurup her yemekten sonra kullanmamı istedi. leblebiyi ben denedim gerçekten faydalı (Bebişin saçlanıyor kaydirigubbakcemile3)

ben sadece akşamları kullanıyorum zaten sadece akşam mide ekşimelerim oluyo sen kullanıyomusun sürekli

Saol canım denerım leblebıyı cok severım zaten mıde suyu alıyo derler.BU arada ılk kez udydum boyle durumda saclanıyo mu gercekten acaba.

Tugbacım saol az once ıctım soda bakalım nolcak

evet baskıdan oluyodur canım benimde bazen oluyo gaviscon kullanıyorum ama doktoruna bir sor.

normal canım o yanmalar,dr bana gaviscon diye bir şurup verdi,gebeliğin sonuna doğru şişe şişe içceksin bundan dedi,sende dr una sor gidince

bu şurubu ne kadar çok kullanan varmış ayol:)) ben hamileliğimden öncede kullanıyodum evde yedek 3 4 şişe olur artık içe içe alıştım:))

Saol canım denerım leblebıyı cok severım zaten mıde suyu alıyo derler.BU arada ılk kez udydum boyle durumda saclanıyo mu gercekten acaba.

Tugbacım saol az once ıctım soda bakalım nolcak

aa nasıl duymazsın ayol hatta çok midesi ekşiyenleri bebek çok saçlı doğacak derler:))

Back
X