- 19 Eylül 2008
- 1.950
- 1
- 316
çok güzel özlemcim maşallah üçünüzede
sağol tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel özlemcim maşallah üçünüzede
geçmiş olsunn dikkat et kendineteşekkür ediyorum arkadaşlar, iki haftadır sürekli hastanedeydim inanın kolum delik deşik oldu, birde doktorum sürekli kontrol altında tutuyor bebeğimde biraz minikmiş yaaa sanırım bugün biraz stresten oldu.
teşekkür ediyorum arkadaşlar, iki haftadır sürekli hastanedeydim inanın kolum delik deşik oldu, birde doktorum sürekli kontrol altında tutuyor bebeğimde biraz minikmiş yaaa sanırım bugün biraz stresten oldu.
geçmiş olsun zeyno,neden oluyormuş peki,bişey söyledilermi
madesn suyu yada limonata iç canım benim yandığında öyle yapıyorummArkadasım cok gecmıs olsun.Arkadaslar b uarada benım karnımda fazla bellı deıl bebek yukarıda yanı yayılmı durumda o yuzden benı cok sıkıstırıyo ,gerılıyo karnım bır de 2 gundur mıde yanmam var bu baskıdan mı acaba ne dersınız ne yapmam lazım?
Arkadasım cok gecmıs olsun.Arkadaslar b uarada benım karnımda fazla bellı deıl bebek yukarıda yanı yayılmı durumda o yuzden benı cok sıkıstırıyo ,gerılıyo karnım bır de 2 gundur mıde yanmam var bu baskıdan mı acaba ne dersınız ne yapmam lazım?
Arkadasım cok gecmıs olsun.Arkadaslar b uarada benım karnımda fazla bellı deıl bebek yukarıda yanı yayılmı durumda o yuzden benı cok sıkıstırıyo ,gerılıyo karnım bır de 2 gundur mıde yanmam var bu baskıdan mı acaba ne dersınız ne yapmam lazım?
normal canım o yanmalar,dr bana gaviscon diye bir şurup verdi,gebeliğin sonuna doğru şişe şişe içceksin bundan dedi,sende dr una sor gidinceArkadasım cok gecmıs olsun.Arkadaslar b uarada benım karnımda fazla bellı deıl bebek yukarıda yanı yayılmı durumda o yuzden benı cok sıkıstırıyo ,gerılıyo karnım bır de 2 gundur mıde yanmam var bu baskıdan mı acaba ne dersınız ne yapmam lazım?
Tşk ediyorum canım, mide yanması gebeliğin ilerlemesinden dolayı bebeğin mideye yapmış olduğu baskı yani hamileik reflüsü deniliyor. Bana Dr. yatmadan bir saat önce bir avuç leblebi yememi ve gaviscon şurup her yemekten sonra kullanmamı istedi. leblebiyi ben denedim gerçekten faydalı (Bebişin saçlanıyor kaydirigubbakcemile3)
Tşk ediyorum canım, mide yanması gebeliğin ilerlemesinden dolayı bebeğin mideye yapmış olduğu baskı yani hamileik reflüsü deniliyor. Bana Dr. yatmadan bir saat önce bir avuç leblebi yememi ve gaviscon şurup her yemekten sonra kullanmamı istedi. leblebiyi ben denedim gerçekten faydalı (Bebişin saçlanıyor kaydirigubbakcemile3)
evet baskıdan oluyodur canım benimde bazen oluyo gaviscon kullanıyorum ama doktoruna bir sor.
normal canım o yanmalar,dr bana gaviscon diye bir şurup verdi,gebeliğin sonuna doğru şişe şişe içceksin bundan dedi,sende dr una sor gidince
Saol canım denerım leblebıyı cok severım zaten mıde suyu alıyo derler.BU arada ılk kez udydum boyle durumda saclanıyo mu gercekten acaba.
Tugbacım saol az once ıctım soda bakalım nolcak
bende de reflü vardı,hatta bu yanmalar hiçbişey değil,o nedenle o şurubu da hiç kullanmadım,ilerde artarsa kullanırım diye düşündümben sadece akşamları kullanıyorum zaten sadece akşam mide ekşimelerim oluyo sen kullanıyomusun sürekli
ben sadece akşamları kullanıyorum zaten sadece akşam mide ekşimelerim oluyo sen kullanıyomusun sürekli