Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cargomun gelip gelmediğin sordum kontrol etti geldi dedi ne zaman bende olur deidm gün içinde dedi bende o acildi arkadaşlara söylermisiniz dağıtıma benden başlasınlar dedim tamam dedi:))
Herkese günaydın
Öncelikle geçmiş olsun artık dikkat etmemiz gerekiyor.
Eşleriniz doğuma girecek mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz.
aslında ben yanımda tanıdık birini istemiyorum,naz yapabilceğim kimse olmazsa çekdiğim acı da azalırmış gibi geliyorgirse süper olurdu bence elimi tutsun insan en çok eşine ihtiyaç duyuyor kızayım ona sakinleşirim o zaman kaydirigubbakcemile
günaydın kızlar
bizde dün doktora gittik benim bambamım büyümüş herşey çok iyi dedi doktorumuz çok mutluyum.
ama gece hiç uyutmadı 4 ten beri hiç uyumadım sayılır bu gün nasıl biticek resmen gözlerim kapanıyor.
günaydın kızlar
bizde dün doktora gittik benim bambamım büyümüş herşey çok iyi dedi doktorumuz çok mutluyum.
ama gece hiç uyutmadı 4 ten beri hiç uyumadım sayılır bu gün nasıl biticek resmen gözlerim kapanıyor.
gelir gelir sorsaydın nerden başllıyor dağıtıma ne zaman gelir diyebenim kargom dağıtıma çıkmış,gelir sanırım birazdan
ağlamayana meme yok napim gıanamm cadısın sen kızımmmmm..........arıyorummm bendeee
ohh hadi gözün aydınaradıımmm bugün 13.00 e kadar gelecekkkkk.......
gözün aydın canımmm..bu döemde biraz uykularımız azalıyor galiba ondanda sık uyanıyoruz gibi geliyor...........
maşallah bambama, gözün aydın...
evet bu gece uyuyamama olayı sinir bozucu, işyerinde çok zorlanıyor insan...
gözün aydın canım,maşallah diyelim,ben gece bir uyanıyorum,ayağım bir yerde kafam bir yerde,sonra hamile olduğumu hatırlayıp devrime yalvarıyorum,lütfen tekme at oğlum,hareket et,sonra kıpırdayınca rahat rahat yatıyorum,paranoyak oldum sanırım,günde 50kez ya kalbi durduysa diye düşünüyorumgünaydın kızlar
gelir gelir sorsaydın nerden başllıyor dağıtıma ne zaman gelir diye
ağlamayana meme yok napim gı
ohh hadi gözün aydın
ecayas hoşgeldin şekerim maşallah bebeğine. benim gece uykularım hala çok düzenli akşam bi yatıyom bi kalkıyom sabah olmuş:))
gözün aydın canım,maşallah diyelim,ben gece bir uyanıyorum,ayağım bir yerde kafam bir yerde,sonra hamile olduğumu hatırlayıp devrime yalvarıyorum,lütfen tekme at oğlum,hareket et,sonra kıpırdayınca rahat rahat yatıyorum,paranoyak oldum sanırım,günde 50kez ya kalbi durduysa diye düşünüyorum
gözün aydın canım,maşallah diyelim,ben gece bir uyanıyorum,ayağım bir yerde kafam bir yerde,sonra hamile olduğumu hatırlayıp devrime yalvarıyorum,lütfen tekme at oğlum,hareket et,sonra kıpırdayınca rahat rahat yatıyorum,paranoyak oldum sanırım,günde 50kez ya kalbi durduysa diye düşünüyorum
hoş buldum canımcım saolasın .ohh maşallah diyelimde nazar değmesin inşallah hep böyle olur uyku bölündümü çok fena çünkü.benimde olamzdı bu aralar sıklaştı mesanem çokmu dar anlamadım boşaltmasam yatağı sulucam sıcak sıcak kaydirigubbakcemile3
valla elimde değil,zaten uykuyla aram hiç bir zaman iyi olmadı,şimdi hepten gitti,şu bebek kalp atışlarını dinleyen cihazdanmı alsam acaba :)delimisin nesin ya gece gece düşündüğün şeye var niye böyle kötü şeyler düşünüyosun
valla elimde değil,zaten uykuyla aram hiç bir zaman iyi olmadı,şimdi hepten gitti,şu bebek kalp atışlarını dinleyen cihazdanmı alsam acaba :)