2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese günaydın
Öncelikle geçmiş olsun artık dikkat etmemiz gerekiyor.
Eşleriniz doğuma girecek mi? Bu konuda ne düşünüyorsunuz.

girse süper olurdu bence elimi tutsun insan en çok eşine ihtiyaç duyuyor kızayım ona sakinleşirim o zaman kaydirigubbakcemile

girse süper olurdu bence elimi tutsun insan en çok eşine ihtiyaç duyuyor kızayım ona sakinleşirim o zaman kaydirigubbakcemile
aslında ben yanımda tanıdık birini istemiyorum,naz yapabilceğim kimse olmazsa çekdiğim acı da azalırmış gibi geliyor

günaydın kızlar

bizde dün doktora gittik benim bambamım büyümüş herşey çok iyi dedi doktorumuz çok mutluyum.
ama gece hiç uyutmadı 4 ten beri hiç uyumadım sayılır bu gün nasıl biticek resmen gözlerim kapanıyor.

günaydın kızlar

bizde dün doktora gittik benim bambamım büyümüş herşey çok iyi dedi doktorumuz çok mutluyum.
ama gece hiç uyutmadı 4 ten beri hiç uyumadım sayılır bu gün nasıl biticek resmen gözlerim kapanıyor.

gözün aydın canımmm..bu döemde biraz uykularımız azalıyor galiba ondanda sık uyanıyoruz gibi geliyor...........

günaydın kızlar

maşallah bambama, gözün aydın...
evet bu gece uyuyamama olayı sinir bozucu, işyerinde çok zorlanıyor insan...

benim kargom dağıtıma çıkmış,gelir sanırım birazdan
gelir gelir sorsaydın nerden başllıyor dağıtıma ne zaman gelir diye
anamm cadısın sen kızımmmmm..........arıyorummm bendeee
ağlamayana meme yok napim gı
aradıımmm bugün 13.00 e kadar gelecekkkkk.......
ohh hadi gözün aydın
ecayas hoşgeldin şekerim maşallah bebeğine. benim gece uykularım hala çok düzenli akşam bi yatıyom bi kalkıyom sabah olmuş:))

gözün aydın canımmm..bu döemde biraz uykularımız azalıyor galiba ondanda sık uyanıyoruz gibi geliyor...........

saol canım doktor herşey çok iyi deyince ne varsa şikayatim unuttum sormayı :) ordan çıktıktan sonrada sanki havada yürüdüm 1 ayda ne kadar çok değişmiş Allahım tüm bebişleri korusun.sanırım herkeste yavaş yavaş uykusuzluk başlamış doğal süreci yaşıycaz bakalım.

maşallah bambama, gözün aydın...
evet bu gece uyuyamama olayı sinir bozucu, işyerinde çok zorlanıyor insan...

çok saol canım.sorma valla daha yataktan kalkmadan eve ne zaman gelip tekrar yatıcağımı düşündüm.

günaydın kızlar

gözün aydın canım,maşallah diyelim,ben gece bir uyanıyorum,ayağım bir yerde kafam bir yerde,sonra hamile olduğumu hatırlayıp devrime yalvarıyorum,lütfen tekme at oğlum,hareket et,sonra kıpırdayınca rahat rahat yatıyorum,paranoyak oldum sanırım,günde 50kez ya kalbi durduysa diye düşünüyorum

gelir gelir sorsaydın nerden başllıyor dağıtıma ne zaman gelir diye

ağlamayana meme yok napim gı

ohh hadi gözün aydın
ecayas hoşgeldin şekerim maşallah bebeğine. benim gece uykularım hala çok düzenli akşam bi yatıyom bi kalkıyom sabah olmuş:))

hoş buldum canımcım saolasın .ohh maşallah diyelimde nazar değmesin inşallah hep böyle olur uyku bölündümü çok fena çünkü.benimde olamzdı bu aralar sıklaştı mesanem çokmu dar anlamadım boşaltmasam yatağı sulucam sıcak sıcak kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım,maşallah diyelim,ben gece bir uyanıyorum,ayağım bir yerde kafam bir yerde,sonra hamile olduğumu hatırlayıp devrime yalvarıyorum,lütfen tekme at oğlum,hareket et,sonra kıpırdayınca rahat rahat yatıyorum,paranoyak oldum sanırım,günde 50kez ya kalbi durduysa diye düşünüyorum

çok teşekkürler canım hepimizinkine maşallah Allah nazarlardan korusun. aynı bensin ya :)) bende öyel uyanıyorum sonra yalvar yakar pat yaptımı oh diyorum ee tabi ben bu stesi yaşıyana kadar uyku uçup gidiyo.

delimisin nesin ya gece gece düşündüğün şeye var niye böyle kötü şeyler düşünüyosun

hoş buldum canımcım saolasın .ohh maşallah diyelimde nazar değmesin inşallah hep böyle olur uyku bölündümü çok fena çünkü.benimde olamzdı bu aralar sıklaştı mesanem çokmu dar anlamadım boşaltmasam yatağı sulucam sıcak sıcak kaydirigubbakcemile3

gündüz çok gidiyorum bende ama gece hiç uyandırmıyo niyeyse :))

valla elimde değil,zaten uykuyla aram hiç bir zaman iyi olmadı,şimdi hepten gitti,şu bebek kalp atışlarını dinleyen cihazdanmı alsam acaba :)

sırnaşık şey bende çok uyku sevmiyorum zaten 12 gibi yatıp sabah 7 de kalkıyorum uyku düzenim böyle yıllardır ama hiç uyandığımda kötü şeyler düşünmüorum boşa stres yapmaya gerek yok ayol sakin ol

Back
X