Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnız olmak daha zor değilmi o an acıdan ıkınmak bile aklına gelmez dua etmeni nefes almanı söyleyecek vede güvenebileceğin biri lazım normal doğum uzun soluklu bi olay dr saatlerce yanımızda kalmaz kardeş eş annenden biri yanında olmaki güven vermeli bence herşeyin hayırlısı hepimiz bi ıkınmada doğururuz iyişallaholumunekankayizsmileaslında ben yanımda tanıdık birini istemiyorum,naz yapabilceğim kimse olmazsa çekdiğim acı da azalırmış gibi geliyor
gözün aydın darısı başımıza benim kontrole daha 2 hafta var 5gün geriydi şimdi ne halde acabaeyvahedigeldismilegünaydın kızlar
bizde dün doktora gittik benim bambamım büyümüş herşey çok iyi dedi doktorumuz çok mutluyum.
ama gece hiç uyutmadı 4 ten beri hiç uyumadım sayılır bu gün nasıl biticek resmen gözlerim kapanıyor.
gözün aydın canım,maşallah diyelim,ben gece bir uyanıyorum,ayağım bir yerde kafam bir yerde,sonra hamile olduğumu hatırlayıp devrime yalvarıyorum,lütfen tekme at oğlum,hareket et,sonra kıpırdayınca rahat rahat yatıyorum,paranoyak oldum sanırım,günde 50kez ya kalbi durduysa diye düşünüyorum
aşkın bahar tomurcuğu, colerko, eceyas, firstday, ipeknil+, NesRa, seras huuu
işlerden kaç gündür giremiyordum geçmişi okuyorum hepiniz iyisiniz yaaaaa kaydirigubbakcemile5
yalnız olmak daha zor değilmi o an acıdan ıkınmak bile aklına gelmez dua etmeni nefes almanı söyleyecek vede güvenebileceğin biri lazım normal doğum uzun soluklu bi olay dr saatlerce yanımızda kalmaz kardeş eş annenden biri yanında olmaki güven vermeli bence herşeyin hayırlısı hepimiz bi ıkınmada doğururuz iyişallaholumunekankayizsmile
gözün aydın darısı başımıza benim kontrole daha 2 hafta var 5gün geriydi şimdi ne halde acabaeyvahedigeldismile
sen kalbini ferah tut o alet tam işlemiyormuş pozisyonu doğru olmaz ise duyamıyabilirsin boşuna panik olursun hem bebişlerimizin bazen gerçekten dururmuş kalpleri 5-10 dakika sonra geri atarmış bi sorunda olmazmış düşünme çok iyişallah kavuşacağız bebişlerimize![]()
kızlarr merhabaa nasılsınız anca geldim işlerden birazda geçmişe baktımmm...
iyiyim Allaha şükür ev iş öle ama ben bu ay hiç kilo alamadım kızlar geçen ay 4 kilo almıştım oysaki annemler yanımda idi şimdi yalnızım ondanmı bilmiyorum hayırlısıiyiyiz çok şükürr sen nasılsın
1 yumurtayı her sabah yiyorum ama yalnızca sarısını beyazını çocukluğumdan beri ağzıma koymadım bir dilimde beyaz peynir denk gibi ama yinede biraz geriyiz sağa yatıyorum ondan mı acaba diyorum sola yatıp uyuyorum sabah bi bakıyorum sağdayım ölesaol canım aminn inşallah gününü yakalamıştır yemeklerine çok dikkat et yumurta yemeği ihmal etme o çok iyi geliyormuş.
merhaba cici anneler nasılsnz???
kızlarr bugün hava çok güzel yaa böyle güneşli bahar havası gibi böyle güzel birgünde gelecek bebişlerimiz inşallah bende bir an önce doğsun şöyle 1 ayı atlatalım sonraaaa
tak çantayı kolunaa haydiii yolunaaaa...gezmelere falann kırk uçurmalara bayılırımmm en büyükten başlayıp gezeceğiz inşallahhhh..........oooohhhh inşallahh emerler emzirmek gibi rahat bir şey yok misafirliktesin rahat durmuyor ver mmee.... yi ooohhh o keyifte sen keyifteeee hheeeyyyooooo.........
selmaaaa geldi kızz kargoommm..çok güzel ya cidden iyi ki almışım ürünlerde iyi görünüyorrrr....seninki ne renkti canımmm
ne güzel büyüdü dimi annesii kaç kilo olmuşş bende uykusuzuk çekiyorum bir haftadır. sürekli uyanıyorum ve rüyalarımda hep kuzeyimi doğurmuşum emziriyorumm görüyorumm sabırsızlanıyorum artıkk...hoş geldin , uykusuz ama dün bebişimi gördüğüm için çok mutlu sen nasılsın?
hoşbulduk canım artık burdayım inş. iş ark. doğum yaptı izinde o yüzden biraz yoğun işlerim eskisi kadar kalamıyorum kk dacolerko hoşgeldinnnnn..nerelerdesinnnn sennn???? bebişin iyiymiş okudum haftaya bende göreceğim inşallahhhh.........
gösterdim ya kız kahve sarı seninki?