2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rengi tam met değildi kuşum kameradaa.benimde asker yeşiliii gibi yağ yeşilimi derler ama güzell lacivert gibi görünüyorduya ondan sordummmm......yasakkelimene kızıyon beee....:sinifsinif:
kızmadım demekki herkes aynı renk göndermiyolar aman beyendiysen yeter boşver zaten ucuza kapattık:)) Şeniz
kızlar çatlamalar başladı sizdee bende yok ama sağlık ocağında ki hemşire karnın gerilmiş çatlakların olabilir dedi üüzldüm çokkk

bende olmadı ama bişeyde kullanmıyom zaten

colerko demek adı kuzey olacakkk çok güzel bir isim canımmm.....adlarıyla büyüsünler inşallahhhhh.......

kızmadım demekki herkes aynı renk göndermiyolar aman beyendiysen yeter boşver zaten ucuza kapattık:)) Şeniz

bende olmadı ama bişeyde kullanmıyom zaten

biliyorum kız kızmadığınıııolumunekankayizsmile kahve de denebilirr aslında aynı renk olabilir bencee sarısı hardal gibi dimiiiiii........aannammm beğendim iştteeeehihoyyyt
tavsiye ederim herkeslereeee.........

colerko demek adı kuzey olacakkk çok güzel bir isim canımmm.....adlarıyla büyüsünler inşallahhhhh.......
inşallah canım karar verdik sonunda kuzey isminde.. selmaa bende bişey kullanmıyordum ama hemşire öyle deyince moralim bozuldu aldırdım koçişee yağlardan karşışım yapıcamm sürücem artık

selma kız simgeleştiriyorum kk nu çünkü işler çook yoğun tekim bir de bütün herşey bana bakıyor saaat 1 gibi diyetisyene gidicem bakalım kilo almışmıyım.ben valla kullanıyorum krem ve bebeyağı ister çatlasın ister çatlamasın ama göğuslerimde başladı çatlaklıklar sanki bol bol sürüyorum artık kısmetimize

ne güzel büyüdü dimi annesii kaç kilo olmuşş bende uykusuzuk çekiyorum bir haftadır. sürekli uyanıyorum ve rüyalarımda hep kuzeyimi doğurmuşum emziriyorumm görüyorumm sabırsızlanıyorum artıkk...

çok güzel valla herşeye uykusuzluğa değiyo bir tekmesi .812 gram dedi doktor haftasıyla uyumluymuş.

sen onun eski adını biliyonmudelikafadulden
biliyorum kız kızmadığınıııolumunekankayizsmile kahve de denebilirr aslında aynı renk olabilir bencee sarısı hardal gibi dimiiiiii........aannammm beğendim iştteeeehihoyyyt
tavsiye ederim herkeslereeee.........
evet hardal gibi ama seninki lacivert benimki kahve
offfffffffffffff

hangi sezensin sen balina sezenmi

selma kız simgeleştiriyorum kk nu çünkü işler çook yoğun tekim bir de bütün herşey bana bakıyor saaat 1 gibi diyetisyene gidicem bakalım kilo almışmıyım.ben valla kullanıyorum krem ve bebeyağı ister çatlasın ister çatlamasın ama göğuslerimde başladı çatlaklıklar sanki bol bol sürüyorum artık kısmetimize

almamışsındır inşallah diyetini bozmadın dimi? göğüslerin çokmu büyüdü kız neden çatladıki

çatlarım niye söylemicekmişim alsanaalsanasmile gökkuşak esra nın oğlunun ismi ABREK olucaktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
boshayallersmile hahaaaa olucaktı değill eşim istiyorduu ama rüyasında artık alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile aklinialirimsmile

Back
X