Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göbeğimde tüylenme oldu yağ sürsem dahada artacak yaaa(((
kardeşi bulduuu saolsun kaynım kurtardı saker şimdi bende dedim yazık asker çocukk araştırmış o kadar oınu koyalım dieee kaydirigubbakcemile3ne gülmüştük ya eşim hala arada söyleyip gülüyosırnaşık şey nasıl ikna oldu kuzey ismine
kaydirigubbakcemile3 :roflol: bende sanıyorum ki çatlamıcan die güveion kendineee tülüüüü selmaa dicem sana artık :roflol:göbeğimde tüylenme oldu yağ sürsem dahada artacak yaaa(((
sen onun eski adını biliyonmudelikafadulden
evet hardal gibi ama seninki lacivert benimki kahve
hangi sezensin sen balina sezenmi
kardeşi bulduuu saolsun kaynım kurtardı saker şimdi bende dedim yazık asker çocukk araştırmış o kadar oınu koyalım dieee kaydirigubbakcemile3
damağına batar dimi delikafaduldenbence sürme kılçıkların iyice sertleşir büyür :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oh be şansın varmış vallahi keşke daha önce akıl edip kaynınla konuşsaydın:)boşa stres yaptınkardeşi bulduuu saolsun kaynım kurtardı saker şimdi bende dedim yazık asker çocukk araştırmış o kadar oınu koyalım dieee kaydirigubbakcemile3
canım hiç dert etme bendede oldu dün doktora söyledim hamilelik geçici bir menopzluk durumudur dedi .doğum yaptıktan sonra normale dönücek dedi.
evet balina sezenbende de oldu ya:sinifsinif:
bu arada bensezen kim ya mutluyum sezenmii bilmiyorumkismile
selma büyüdüler heralde ben pek anlamıyorum ama aldığım hamile sütyenleride sıkıyor artık. haftasonu kaynanam bide annemin yemekleri derken birazcık kaçtı bakalım ne kadar olduk.
bende de oldu ama doğumdan sonra döküleceğini umut ediyorum :) ben de yağlanmıyorum hiç ama artık başlamak lazım sanırım...
oo mutlaka oluyor canımmmm doğumdan sonraa geçerrrr sen sür yağını kuru kalırsa ufak tefek çatlar son aylar anlamazsın bile..göbeğinin altını şimdiden göremiyon sen sempatiksalakcinni
colerkoabrekten kurtulduğuna sevindimmmm![]()
evet göremiyom hakkaten:kedi: sen geçer diyosan geçer tecrübe konuşuyo nede olsa o zaman chicconun bebe yağından denesemmikaydirigubbakcemile3
ben yemeğe gidiyom şekerler
ben yemeğe gidiyom şekerler