2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardeşi bulduuu saolsun kaynım kurtardı saker şimdi bende dedim yazık asker çocukk araştırmış o kadar oınu koyalım dieee kaydirigubbakcemile3

kuzey gerçekten hoş bir isim, iyi bir karar olmuş... benim de seçeneklerimin arasında ama hala kararsızız.

selma büyüdüler heralde ben pek anlamıyorum ama aldığım hamile sütyenleride sıkıyor artık. haftasonu kaynanam bide annemin yemekleri derken birazcık kaçtı bakalım ne kadar olduk.

bence sürme kılçıkların iyice sertleşir büyür :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
damağına batar dimi delikafadulden
kardeşi bulduuu saolsun kaynım kurtardı saker şimdi bende dedim yazık asker çocukk araştırmış o kadar oınu koyalım dieee kaydirigubbakcemile3
oh be şansın varmış vallahi keşke daha önce akıl edip kaynınla konuşsaydın:)boşa stres yaptın
canım hiç dert etme bendede oldu dün doktora söyledim hamilelik geçici bir menopzluk durumudur dedi .doğum yaptıktan sonra normale dönücek dedi.

evet doğumdna sonra dökülürmüde yağ sürünce artıcak o zaman gene dökülürmü acaba

bende de oldu ya:sinifsinif:

bu arada bensezen kim ya mutluyum sezenmii bilmiyorumkismile
evet balina sezen
selma büyüdüler heralde ben pek anlamıyorum ama aldığım hamile sütyenleride sıkıyor artık. haftasonu kaynanam bide annemin yemekleri derken birazcık kaçtı bakalım ne kadar olduk.

bende anneme gidince çok yiyom ya iştahım açılıyo resmen almamışsındır inşallah

göbeğimde tüylenme oldu yağ sürsem dahada artacak yaaa:((((

oo mutlaka oluyor canımmmm doğumdan sonraa geçerrrr sen sür yağını kuru kalırsa ufak tefek çatlar son aylar anlamazsın bile..göbeğinin altını şimdiden göremiyon sen sempatiksalakcinni:utangac:

colerkoabrekten kurtulduğuna sevindimmmmkaydirigubbakcemile4

oo mutlaka oluyor canımmmm doğumdan sonraa geçerrrr sen sür yağını kuru kalırsa ufak tefek çatlar son aylar anlamazsın bile..göbeğinin altını şimdiden göremiyon sen sempatiksalakcinni:utangac:

colerkoabrekten kurtulduğuna sevindimmmmkaydirigubbakcemile4

evet göremiyom hakkaten:kedi: sen geçer diyosan geçer tecrübe konuşuyo nede olsa o zaman chicconun bebe yağından denesemmikaydirigubbakcemile3

evet göremiyom hakkaten:kedi: sen geçer diyosan geçer tecrübe konuşuyo nede olsa o zaman chicconun bebe yağından denesemmikaydirigubbakcemile3

bbaakk yaaa:mymeka: o nisanınnn.....sulanma hemen prensesinkineee...:oklava:
başka al bakem kendine benim dediğim acıbadem kremini almadın dimii......bak o cidden çok iyiii

Back
X