2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel dertler valla bizim yasakkk baştan beri öle 9 aylık +loğusalık molası eşim sabırla temmuz bi gelse diyor açıkcası bende de tık yok memnunum şimdilik kızçem iyi olsun yeterki

ne desem bilmiyorum sana ne yapacağımı yazayım sen karar ver iş dolayısıyla burdayım doktoruma üniversite hastanesine güveniyorum doğumdan3 hafta önce izin alacağım ama burada doğumu bekliyeceğim eşim yanımda olamasada doğuma yetişir 2 saat uşak bir hafta sonrada evimize döneriz evimi yerleştiremiyeceğim için endişeliyim ama önemli olan bebişimin sağlığıolumunekankayizsmile

bende onu düşünüyorum valal bebişim ben sağlıklı olalım nerde olursa doğarım artık hayırlısı olsun yeter ki hepimiz için

valla kızlar bakıyorumda herkes aşk yapmaya devam ediyo tam gaz...bana dr.um başlarda 30. haftaya kadar yasak yok demişti...az kaldı kurtuluyorum zemuszemus
ayyy kurtuluyorum diye seviniyor,kocan canım kurtuldugun,çocuğu o şekilde yapmadınızmı ? :roflol:

elevite kilo yapar diye vermedi dr bana

süper olur ama annem gelip okadar kalmaz hatta 1 gün kalırsa o bile iyi:)) tam ev kuşudur evden çıkmazki kafamçokkarıştı
aaa olurmu ya 3-4 gün kalsın geceleri gitsin aradaaa olmazki yaaa..insanın annesine ve sakinliğe ihtiyacı oluyor yanii....
valla kızlar bakıyorumda herkes aşk yapmaya devam ediyo tam gaz...bana dr.um başlarda 30. haftaya kadar yasak yok demişti...az kaldı kurtuluyorum zemuszemus

aaannnaaaa...........kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni
ay daha neleri var kız ölürsün gülmekten:)) bak hamilelikle çiğer yersen bebekde ciğer lekesi çıkar tavuk derisi yersen beebeğim cildi tavuk derisi gibi pütür pütür olur bişey silkelersen bebek meme emmez kelle paça içersen boynu tutmaz:))) bigün böyle konuşuyoduk kocasıda vardı kız tam dediki aa biz kelle paça içmiştik ben hamile olduğumu bilmiyodum dedi o an kocası atladı adam bıkmış artık noluyomuş içersen çocuk paçalımı doğuyomuş dedidelikafadulden :roflol: :roflol:
he he bende ömrü kısalmasın diye saçlarımı kestirmiyorumbelime geldi nerdeyse kırık içinde görümcem saçı çıkıyor heralde miğdem kötü diyor reflü diyip gülüyorum biliyorum çokkkkkkkk saçma
benimki zaman vermedi yasak var sonu belli değil alsanaalsanasmilezaten halım yok hiççççççç

yyaaa görüyonuzmu bursaya wenice gelmiş benim haberim yok yaa hamilelik neler yapıyor insanı yaaaa...nasıl haberim olmaz yaaa..gitmem lazım şimdi kociş gelsindeee bir gönlünü yapıp kandırayım onniiii.......

ayyy kurtuluyorum diye seviniyor,kocan canım kurtuldugun,çocuğu o şekilde yapmadınızmı ? :roflol:

elevite kilo yapar diye vermedi dr bana

elbette ama hamilelikte azap gibi olmaya başladı ..benim bebeğim çok hareketl olduğu için o anda bile hareket ediyo..rahatsız oluyorum..eşimde artık bişey demiyo...az kaldı zaten..dayansın napıyım..

ağla ağla,ağlayınca muz geliyor
bi deniyim belki gçkten düşer:))
sırnaşık şeyinanmıyorum yaaaa harbi örümceekk ayyyy dayanılır gibi değillll........kötükedihüso
evet canım aynen öylesırnaşık şey
nedne kurtuluyon kız lülülülülülü
Selma babandan kardeşinden niye rahatsız olucaksın ki? Zaten sezeryan da artık uzun süre yatırmıyo.Emzirmek için başka odaya geçiverirsin.annenin 40 gün sende kalması daha zor olur kadıncağıza kardeşin var, baban var.Sen bilirsin yine de
ya canım ağrım sızım olur kanamam olur çocuğu sürekli emzirmek gerekiyo kalkıp gitsen olmaz onlar çıkıcaklar odadan mecburen ben rahatsız olurum ev kalabalık bide 2 ablam 2 kardeşim annem babam gelen giden derken darlanırım ben
[

ya arkadaşlar valla ben seviniyorum..her gidişimde dr. artık ilişki yok desin die bekliyorum eşimde duysun die...belkide ben çok erken hamile kaldığımdan olabilir..daha ilişkiye alışamadan hamile kaldımzaten bulantılarım 16 haftaya kadar sürdü sonrada bebek hareketlendi derken durum bu......

gökkuşak siz mobilyayı nerden aldınız yada aldınızmı daha?

canım ilk kızımaa almıştım inci tuncelden..büyüyen yataklı evimi yenileyince büyüttüm yatağı okullanıyor şimdilik bir park yatak aldım..bu yaz evimiz bitecek ev değiştireceğim o zaman ikisinede yenileyeceğim..yatak odamda da inci tuncel bambum var 3-4 ay onda yatar sonra parka geçer
benim oto koltuğum ana kucağım mama sandalyem var chicco almıştım onuda arbada var ama çok kullanmışım yıpranmış bir onu alacağım iştee...........

sen aldın mı eceyasss............. benim park yatakta çok anii olduuu..eşimle dolanırken ben çok şeker buldum aayy dedim ne güzell böyle her yeri pembe falannnn puantiyeli girdik kız anlattı şöyle böylee tek elle kaldırdı falan biz birde şehir dışınada ok çıkıyoruz oda cazip geldi eşim aldı çıktıkk.. işte......daha 18 haftalık falandımmmm.........

bende olsam rahat edemezdim annemlerin evinde herkes kendi evinde olsun annem gelir yatmaya gider yada kaynanam yokken kalır zaten bizimki çok düşünceli daha şimdiden kaynanan darılmasın diyee önceliği ona veriyor kız annesi herşeye karışmaz hesabıyla neymiş millet ayıplamasın mantığı.
aşağı indim ya az önce doğum izninden gelmiş bir arkaaşla konuştum onunda satı 30 temmuz ve tahmini doğum tarihi 06 mayıs denilmiş aynen benim tarihler ammaaaa çocuk son aylarda fazla kilolonmaya başlayınca ve kız normal istediği için 28 nisan gibi suni sancı ve rahim acıcı fittille başlatmaya çalışmışlar doğumu en fazla 4 cm acılma olmuş gerisi yok.bir gün kadar falan beklemişler tık yok sonra gece yarısından sonra sezeryana almışlar kızı.

Back
X