2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
delikafadulden delikafadulden napalım kız hayat başka türlü geçmiyo asık suratlı olmayıda hiç sevmem zaten hep neşe dolu cıvıl cıvılım kızım bana benzesin tabi hiçbişeyden memnun olmayan bi çocuk olmasını istemem

ne güzel işte canım sana benzesin kızın tabi. benimkide öle olsun inşallah asık suratlı çekingen olmasınlar hiç sevmem öle insanları

gözün aydınnn.ayy banada çok formalite geliyor bu test hiç yaptırasım yok yaaa.......ama pimpirik doktorum isterrr
ay bende o sabah gitmemek için öyle direndimki ama mecbur gittim hele de aç gidecek olmam dahada gerdi ama bitti neyseki:))
ne güzel işte canım sana benzesin kızın tabi. benimkide öle olsun inşallah asık suratlı çekingen olmasınlar hiç sevmem öle insanları
aynen bende istemem şımarık çocukları sevmem ama çekingen çocuklarıda sevmem herşey dozunda olsun :)

bilmiyorum ki eşim kafamı karıştırdı yok boyası sağlıklımı yok niye lake değil falan dedi bende bişi beğenemdim.

asıl lake sağlıklı değil canım tamamen boya araba boyası gibi bir şey en iyisi gerçek ahşap seçeceksinnn.birde e-bebeke bakabilirsinn........ama sağlıklıdırlar diye düşünüyorummmm..o kadar pimpiriklenmeyin ne kadar sakınacan kii..eline aldığın oyuncağındaa plastik olsacakkk.hadi sen dikkat ettin yarın öbür gün anaokuluna göndereceksin orada da bu tür oyuncklar olacakk..allahım herkesi korusun çok abartmayın öyleee canımm....çünkü bunun sonu yokk

tesekurrler arkadaslar,,simdi oda hazirliklari derdindeyim odasini ne renk yapsam ne alsam hafta sonu yataginin basina muzik kutusu aldim chico nun ayy heycan bastii ..kuzumun yatagi bile yok henuz opuyorumnanaktan

kizlar bu arada bisey sorucam kardesime istanbuldan bebek arabasi seti aldiricam hem kullanisli olsun hemde set olsun istiyorum birazda ekonomik tabi..set derken anlasilmistir heralde..alanlar var mi aranizda ya da tavsie edecekler urun olarak

tesekurrler arkadaslar,,simdi oda hazirliklari derdindeyim odasini ne renk yapsam ne alsam hafta sonu yataginin basina muzik kutusu aldim chico nun ayy heycan bastii ..kuzumun yatagi bile yok henuz opuyorumnanaktan

aynen canım bende renk konusunda kararsızım daha doğrusu duvarları konusunda kağıtmı boyamı bilemedim ne olcağnı. artık mobilyasını alalımda ona göre gelmeden onlar karar verip yapıcaz.

kızlar dönence alıyomusunuz kuzucuklara

yyaaa varya bugün çok oturdum hep burda muhabbet hiç çalımadım heeee.......akşamada yaprak dökümü ben yarısında uyuyakalıyorum genelde ..kızımı lıyorum koynumaaa..yatak odasınada televizyon koydum o yüzden ohhhhh..........

yyaaa varya bugün çok oturdum hep burda muhabbet hiç çalımadım heeee.......akşamada yaprak dökümü ben yarısında uyuyakalıyorum genelde ..kızımı lıyorum koynumaaa..yatak odasınada televizyon koydum o yüzden ohhhhh..........

dönence iyi oluyor canım çok ilgilerini çekiyorrr...........ona konuşuyorlar aguluyorlarrr........
aayy yavruussuuuu

dönence iyi oluyor canım çok ilgilerini çekiyorrr...........ona konuşuyorlar aguluyorlarrr........
aayy yavruussuuuu

evet canım bende düşünüyorumda almayı nasıl alsam bilemiyorum kurmalı falanmı nasıl oluyolar hiç bilmiyorumda türkçe ninni söyleyenler falan varya hangisi iyi ki

aynen canım bende renk konusunda kararsızım daha doğrusu duvarları konusunda kağıtmı boyamı bilemedim ne olcağnı. artık mobilyasını alalımda ona göre gelmeden onlar karar verip yapıcaz.

kızlar dönence alıyomusunuz kuzucuklara

canım duvar kağıtları çok hoş olabiliyorr..benim evimin her yeri duvar kağıdı ...şimdi boyanabilenler çıktı çok ta kullanışlı benimki döşendilten sonra boyandı mesela sedefli bir boya ilee

Back
X