kızlar günaydın gününüz en güzel dileklerinizi yerine getirecek kadar güsel gecsin:ecrin_bebek:
ay teşekür ederiz kız seninkie böyle geçer inşallah Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın gününüz en güzel dileklerinizi yerine getirecek kadar güsel gecsin:ecrin_bebek:
ay teşekür ederiz kız seninkie böyle geçer inşallah Şeniz
:kedi:teşekkürler boshayallersmiledün doktordaydık bizde ve bi kızım olacakmıs kesin demi dedim doktora oda bu saatten sonra pipisi olsa bile cok kücük olur okadarıda minyatürdür dedi bilmiyorumkismile bizim kız aynı babası doktor ultrason resmini verince eşimin eline odada eşim bana benzio dedi zaten adam ultrasonla bakarken sürekli doktora aynı ben dedi durdukaydirigubbakcemile3
balinam ya dün bende balık yedim senin gibi karnım ağrıdı( acaba balık yaramıyomu bize yaa
bilmiyorum valla çok şükür bugün iyiyim de yüzüm gözüm şişti bugünde:çok üzgünüm:
of öyle ama her yediğimizde karnımızmı ağrıycak:evet en faydfaalı besin bize ve bebişimize o ama bilmiyorum yemek zorundayız
günaydın güzel mayıs anneleri nasılsınız bugün bende iyiyim çok şükür meycimek tebrik ederim kızın şans getirsin sana. selma ben buraralar bir balık kesfettim belki hepiniz yediniz daha önce ama ben yeni yedim çok lezzetli hiç kılcıksız sırf tavuk eti gibi ismi. balıkcıdan duyduğum kadarıyla MIRLAN. tavsiye ederim. ya ben hala park yatakmı alsam beşikmi karar veremedim.
of ya geçen hafta balık yediğimde gene karnım ağrımıştı balıktandır demek istemiyorum zaten sevmiyorum balığı zorla yiyorum kızıma faydalı diye(
Günaydın kızlar
günaydınGünaydın kızlar
ay bende karın ağrılarım niye başladı diyorum lülülülülülü hoşgeldinay ben balığa aşeriorum resmen, omega 3 çocuuuu benim oğlum. :lepi: bu arada ben geldim hem deeee balıklamaaaaaaaaaaaaa hahahahaaaaasırnaşık şey
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
27,haftamıza girdik