- 12 Mart 2008
- 2.114
- 10
- 358
kızlar kayra hanımın kızı raht turmamış plesantayı delmeye kalkmış kayra buara hep dinleniyomuş erken gelmeye niyetliymiş
bak sen keretayaaa:smiley-cool:
sağlıkla gelsinler inşallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kayra hanımın kızı raht turmamış plesantayı delmeye kalkmış kayra buara hep dinleniyomuş erken gelmeye niyetliymiş
herkese günaydın kızlarr.....
dün doktora gittim...kasık ağrılarını sordum...normal olduğunu, bebek büyüdükçe rahimde baskı oluştuğunu söyledi doktorum
bak sen keretayaaa:smiley-cool:
sağlıkla gelsinler inşallahhh
günaydın herkese.bende 33. haftadayım.13 kilo aldım.bakıyorum da benim biraz fazla galiba. siz ne durumdasınız.bende izinde olunca hamur işi falan durduramıyorum ya:))
kayra kimdi ben hatırlayamadım sezen yaaa..bu arada bizim selmada mı doğurdu nee.yok ortalarda
neyse ben kaçar alışveriş yapacağım kuzuma.........
selam kızlar nasılsınız
ayrıntılı oltrason derdine düşmüşsünüz şimdiden yaptırmıycakmısınız anlayamadım benimki haftaya
benimde oluyor ağrılar kızlar oturuyorum diye ama ben hareket ediyorum artık sık sık merdiven inip çıkıyorum iyi oluyor akşama serili uyuyorum ama olsun.normal doğum düşünülüyorsa yürüyüş hareket şart .açılma kolay olur..........
Ahh benımde ıse yenı basladıgım ıcın eğitimlerim var bugun öğleden sonra mesela.Gerçi kurum içinde ama olsun keşke benım yöneticim de bana öyle deseydi ama izne çok karşı biri
küçük hanım vaktini bekler inşallah, Allah kolaylık versin Kayra ya...kızlar kayra hanımın kızı raht turmamış plesantayı delmeye kalkmış kayra buara hep dinleniyomuş erken gelmeye niyetliymiş
dün kocişin doğum günüydü prenseslerle sürpriz doğum günü yaptık çok sevindi, bugün de büyük parti var öğleden sonra hazırlıkları yapmam lazım benim şef de bana izin verirse aslında çok iyi de işte söyleyene kadar insan biraz huzursuz oluyo
günaydın herkese.bende 33. haftadayım.13 kilo aldım.bakıyorum da benim biraz fazla galiba. siz ne durumdasınız.bende izinde olunca hamur işi falan durduramıyorum ya:))
evet artık sıra bizlerde
ama nisan annelerine şaşırdım çok şükür daha kimse doğurmadı 1 kişi erken yapmıştı
ama mart anneleri şubatın ortasında çoğu doğurdu işallah meleklerimiz zamanında gelir
zemuszemus
bu arkadaşımız ismini kayra olarak biliyorum canım