2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın anneler ve güzel bebekleri ay artık sabahları kalkamıyorum ne pacam bilmemem daha 30. haftamdayım çok var siz nasılsınız

canım ben yaklaşık 10 yıldır kayınvaldemleyim, annemden ayrı değil benim için bunu bütün içtenliğimle söylüyorum keşke bizde ilerde öyle kayınvalde olabilsek ama benim kendime doğrusu güvenim yok bu konuda biraz bilmişim karışırım herşeye gibi geliyo sakın korkma yanlız evde herkes kendi ilişkisini kendisi düzenlesin yani eşin ile olan diyaloğa o girmesin eşinin onun ile olan diyaloğuna sen girme yani zamanla oturuyo hatta alışkanlık oluyo vazgeçemiyorsun ben onsuz sudan çıkmış balık gibi oluyorum eğer çalışıyorsan zaten evde birinin olması muhteşem bir şey hayırlı olsun unutma anlaşlamadıktan sonra aynı evde olman önemli değil yetişen milletlerarası da uluslararası da yetişir huzurunu bozar önemli olan aynı frekansta olabilmek karşılıklı hoşgörüyü kurabilmek buaçıdan bence büyüklere çok görev düşüyo
teşekkür ederim canım saol içimi rahatlattın biz evleneli 10 ay oldu ama hiçbir zıtlaşmamız bile olmadı inşallah olmazda sizin gibi oluruz... çok anlayışlı birisi zaten inş. hep bölee oluruz bizde

valla çok haklısın biz hiç düşünmüyorken ve korunurken oldu bu bebek ben hatta gecikince kistten falan şüphe ettim gittim doktor burda birşey var deyince şok oldum, eşim hiç istemediği için ilk başlarda nasıl tepki verecek diye bir de onu düşündüm allah yazmasın bir kere olabiliyor işte ben adetime bir gün kala hamile kaldım ileri yaşlarda iki yumurta üretebiliyormuş bünye ikinci yumurta adet görmem gereken gün çatlamış mucizeni yaşa dedi doktor yaşıyorum 3. mucizemi işte, peşpeşe konusunda kesinlikle tecrübeyle sabittir tavsiye ediyorum hiç pişman olmayacaksınız 2 yıl bile geç bebişiniz 1 yaşına gelince düşünün bence kıskançlık olmuyo ve mükemmel kardeşlik uyumu yakalanıyor tabi aynı cinsiyet olurlarsa

evet benimde korunurken oldu biz ikinciyi düşünüyorduk ama önce bazı planlarımız vardı ondan sonra ramazanın son günleri adetim bi tuhaf geldi bende kist falan var heralde diye dr arıyorduk ama arefe günü nerde dr bulacaz bayramın 1. günü bi test yapayım dedim ama aklımda hiç yok aaa hamileyim yanlışlık vardiye ikinciyi yaptım yine aynı eşim şok bir ay sonra alıştı garibim

günaydın anneler ve güzel bebekleri ay artık sabahları kalkamıyorum ne pacam bilmemem daha 30. haftamdayım çok var siz nasılsınız

:) oyy kıyamam , uyanamamış :):)
valla hepimiz bişilerden şikayetçi , derdimizi anlatıp rahatlıyoruz burda . ben de bacagımdan muzdaribim

günaydın kızlar ;

İki gündür sağ bacagım mahvetti beni , işe gelmek , merdiven inip çıkmak yürümek herşey ama herşey çok zor... Umarım sizler iyisinizdir

çok geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribim önceden arada ağırıyodu şimdi hergün mutlaka ağırıyor özellikle geceleri inşl doğumdan sonra geçer

çok geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdaribim önceden arada ağırıyodu şimdi hergün mutlaka ağırıyor özellikle geceleri inşl doğumdan sonra geçer

ınşallah canım , sana da geçmiş olsun
Anne olmak nasıl bir özveri gerektiriyor , nasıl bir duygu geliştiriyor kalbinde insanın.Dün eşim resmen yalvardı bengay ya da visk sürelim diye , bu kadar agrıyı sızıyı çektim şurda kalmış 50 gün sürmem ilaç felan dedim. Ben hamilelikten önce başım hafif bi zonklasa agrı kesici alan bir tiptim üstelik

Umarım belimizden fln kaynaklanmıyordur bu agrı ...

İnşallah canım , sana da geçmiş olsun
Anne olmak nasıl bir özveri gerektiriyor , nasıl bir duygu geliştiriyor kalbinde insanın.Dün eşim resmen yalvardı bengay ya da visk sürelim diye , bu kadar agrıyı sızıyı çektim şurda kalmış 50 gün sürmem ilaç felan dedim. Ben hamilelikten önce başım hafif bi zonklasa agrı kesici alan bir tiptim üstelik

Umarım belimizden fln kaynaklanmıyordur bu agrı ...

evet haklısın canım bende öyle dr sadece minoset içebilirsin ağırdığı zaman dedi ama ben kıyıpta içemiyorum inşl belden değildir benim çok aşırı ağırdığı ve bacağıma vurduğu için dr bel fıtığıda olabilir bazen hamilelikte çıkabiliyor dedi inşl öle değildir valla ağırdığı zaman ayağımı yerden kaldırıp terlik bile giyemiyorum

evet haklısın canım bende öyle dr sadece minoset içebilirsin ağırdığı zaman dedi ama ben kıyıpta içemiyorum inşl belden değildir benim çok aşırı ağırdığı ve bacağıma vurduğu için dr bel fıtığıda olabilir bazen hamilelikte çıkabiliyor dedi inşl öle değildir valla ağırdığı zaman ayağımı yerden kaldırıp terlik bile giyemiyorum

Aynen canım , bu güne kadar ilk defa çorabımı ve ayakkabımı giyerken zorlandım . Aglayacaktım az kaldı.

Arkadaşlar kan ilacımı ben sabah kahvaltıdan önce alıyorum kahvaltıda süt içebilirmiyim ilacı etkıler mı bı de cay tabıkı ılac aldıktan bıkac saat sonra mı ıcmem lazım sız nasıl yapıyorsunuz

canım ben süt ilacın etkisini öldürü yo die biliyom
aralarında iki satt olmalıymış ama druna sor istersen daha ii bilir

Arkadaşlar kan ilacımı ben sabah kahvaltıdan önce alıyorum kahvaltıda süt içebilirmiyim ilacı etkıler mı bı de cay tabıkı ılac aldıktan bıkac saat sonra mı ıcmem lazım sız nasıl yapıyorsunuz

canım ben ilk kaltığımda sütümü içiyorum..1 saat sonra falan kahvaltı yapıyorum..kahvaltıda çay içmiyorum..iki saat sonra da kan ilacımı içiyorum..yanında da bir portakal yiyorum..
bu benim yöntemim..

Saolun arkadaslar ben yarın yıne doktoruma sorarım bende kahvaltıda cay ıcmıyorum ama bazen sut ıcmek ıstıyorum tok tutsun dıye ondan sordum.Ama kahvaltı ıcın 1 saat bekleme durumum yok ıse gıttıgım ıcın.cok erken kalmam lazım beklemem lazım ancak

zekilk gerçekten kayınvaldenle uyumuna maşallah diyeyim ve tebrik ediyorum seni..
benim kayınvaldemler başka memleketteler..ancak yazdan yaza görüşüyoruz..iyi anlaşıyoruz..ben de severim o da beni sever saolsun..acaba az görüştüğümüz için mi kıymetliyiz bilemiyorum..
doğumuma yakın gelecekler..kayınpederimle beraber..annem çağırdı..illa gelsinler ben tek başıma yetişemem dedi..e tabi 3 çocuk ben de sezeryanlı..kzım da okula gidiyor..
kara kara düşünüyordum yanlarında rahat edermiyim acaba diye..inşallah iyi geçer..
colerko canım umarım sen de çok uyumlu bir şekilde iyi anlaşırsın kayınvaldenle..
tek çzüm şu aslında..kayınvalde fikrini aklımızdan çıkarsak herşey hallolur..bu sanki bi önyargı..
annen gibi göreceksin..çoğu zaman annemizle de anlaşamıyoruz..yeter ki herşeyde orta yolu bulalım..dediklerine saygı gösterelim..Allah aramıza fitne sokturmasın..

Saolun arkadaslar ben yarın yıne doktoruma sorarım bende kahvaltıda cay ıcmıyorum ama bazen sut ıcmek ıstıyorum tok tutsun dıye ondan sordum.Ama kahvaltı ıcın 1 saat bekleme durumum yok ıse gıttıgım ıcın.cok erken kalmam lazım beklemem lazım ancak[/QUO bekleme durumun yoksa öğle veya akşam yemeklerinden bir saat sonra alabilirsin bende gündüz başka ilaçlar içtiğim için dün dr akşam yatmadan al dedi ama sen yinede runa sor

Saolun arkadaslar ben yarın yıne doktoruma sorarım bende kahvaltıda cay ıcmıyorum ama bazen sut ıcmek ıstıyorum tok tutsun dıye ondan sordum.Ama kahvaltı ıcın 1 saat bekleme durumum yok ıse gıttıgım ıcın.cok erken kalmam lazım beklemem lazım ancak

cnm ilaçlarını yanına al işe gittikten 1 saat sonra alırsın
drum bana sabah alman daha ii olur demişti ilaçlarını yaına alman ii olabilir

Back
X