Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de primanın farklı boylarını aldım, umarım iyidir...
huggıes içinde çok ii diyolar hatta bı arkadaşım prima arada sızdırıyodu ama huggıes hiç sızdırmadı demişti
iş çıkıyor arada şeker, alta alıyorum... zaten bugün son günüm aslında yapmam gereken çok iş var ama içimden gelmiyorrr((
cleopatra çok güzelmiş oda taklımın canım,Allah güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin ....
huggıes içinde çok ii diyolar hatta bı arkadaşım prima arada sızdırıyodu ama huggıes hiç sızdırmadı demişti
selaaam herkese hayırlı cumalarr kızlarrrr
iiye almışsınız gibi geldikızlar merhabaaa dün k. validem kuzeye bez almış prima yeni bebek 66 adet var içinde yanılmıyorsam 13 tl ye almışlar
kızlar merhabaaa dün k. validem kuzeye bez almış prima yeni bebek 66 adet var içinde yanılmıyorsam 13 tl ye almışlar
CLEOPATRA
bebe odanı allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin
içinde koca adam olsun inşalahh
boşver o zaman kaydirigubbakcemile3 salla gitsinnn arkadan toparlayıversinlerkaydirigubbakcemile3
banada hesaplı gfeldi gerçi ben hiç fiyatlarada bakmadığım için pek bilgim yok nilüfer şimdilik 1 paket yeter diyorum alerji fln yapmazsa devamını alırım ayy iyice heyecan bastıı kızlarr bidahaki ay bu zamanlarda inş. çoğumuzun bebişi kucağında olacakmerhaba Esra, galiba ben de öyle bir fiyata almıştım yeni bebeği. ben hep prima pahalı sanıyordum ama diğerlerine göre daha uygun geldi bana ya da hep kampanyalıya rastladım bilmiyorum :)
banada iyi geldi nilaycım... inş. alerji yapmazda kullanabilirizsanada hayırlı cumalar tatlım
iiye almışsınız gibi geldi