2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence de prima iyi ama ben de henüz almadım bir de hastaneye ped bizim için götürecekmiyiz onu sormam lazım önceki doğumlarda hastane veriyordu ama burda nasıl bilmiyorum bu gidişimde öğreniyim bari

merhaba güzel anneler;

geçmişi okudum geldim,bende bebişime dün 1 tane daha hastane çıkışı aldım;haftaya felan yıkayıp ütüleyeceğim hepsini;bu sabah hiç iştahım yok ,sanırım artık düzenli yeme yemekten sıkıldım:(((((sabah kalk kahvaltı,öğle,akşam...aralarda meyve vs...zorla yediğim oluyor sırf kızıma yarasın diye...

huggıes içinde çok ii diyolar hatta bı arkadaşım prima arada sızdırıyodu ama huggıes hiç sızdırmadı demişti

ben de primanın farklı boylarını aldım, umarım iyidir...

benim annemde kardeşime prima kullanmıştı
çok memnun kalmıştı ondan al diyor
ama qörümcemler prima artık eskisi kadar iyi değil falan dediler
o yüzden kafam karıştı bilmiyorumkismile

cleopatra çok güzelmiş oda taklımın canım,Allah güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin ....

huggıes içinde çok ii diyolar hatta bı arkadaşım prima arada sızdırıyodu ama huggıes hiç sızdırmadı demişti

evet benim qörümcemlerde aynısını dedi işte bilmiyorumkismile
onlarda huggies i önerdi

bana da genelde arkadaşlarım deneyerek iyi geleni bulursun diyor, hassas poposuna hangisi iyi gelirse artık, ama ben önceden baya bi prima almış bulundum inşallah iyi gelir... :))

kızlar merhabaaa dün k. validem kuzeye bez almış prima yeni bebek 66 adet var içinde yanılmıyorsam 13 tl ye almışlar

CLEOPATRA
bebe odanı allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin
içinde koca adam olsun inşalahh

evet primanın sızdırdığını bende duydum arkadaş kullanıyordu beline kadar çıkıyormuş kakası artık 6 aylık bebiş büyük boyunuda denemiş yok molfix almış şimdi çok memnun ben molfix aldım onunla başlayacağım hiç alışmasın primayaaa..............

kızlar merhabaaa dün k. validem kuzeye bez almış prima yeni bebek 66 adet var içinde yanılmıyorsam 13 tl ye almışlar

merhaba Esra, galiba ben de öyle bir fiyata almıştım yeni bebeği. ben hep prima pahalı sanıyordum ama diğerlerine göre daha uygun geldi bana ya da hep kampanyalıya rastladım bilmiyorum :)

merhaba Esra, galiba ben de öyle bir fiyata almıştım yeni bebeği. ben hep prima pahalı sanıyordum ama diğerlerine göre daha uygun geldi bana ya da hep kampanyalıya rastladım bilmiyorum :)
banada hesaplı gfeldi gerçi ben hiç fiyatlarada bakmadığım için pek bilgim yok nilüfer şimdilik 1 paket yeter diyorum alerji fln yapmazsa devamını alırım ayy iyice heyecan bastıı kızlarr bidahaki ay bu zamanlarda inş. çoğumuzun bebişi kucağında olacak :emir_bebek:

ya evet yaaa stok yapmaya gerek yok
bi bakarsınız aldıkalrımız büyük yada küçük gelir
o bebeşin gelişimine bağlı
şimdilik bi paket yenı doğan yeterli gibi

Back
X