2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada küvetin içine fileden se süngerler oluyo bebek şeklinde ben onu öneririm size çünkü filede bebek suyun içinde olamayacağı için üşüyebiliyo biz süngeri küvetine koyup ılık suyumuzu yapıp üzerine yatırıyorduk süngerle tek kişi bile yıkayabiliyı bebek zarar görmüyo bir eliniz kafasınn altında diğer elinizle yıkıyorsunuz kolay yani

çok sağol, aklımda olsun alırken... tabi bebek daha rahat eder öyle :)

mutlaka çok güzeldir zaten ben kız kıyafetlerine bayılıyorum... elbiseler etekler pembeler lilalar... hepsini güle güle kullansın Mina Hn :))
aslında ben de abarttım sanırım biraz ama dayanamıyorum ne yapayımmm :))

kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederiz canımmm.....erkeklerede çok güzel denizci serileri var süper....bende dayanamıyorum on tulumu nasıl giyecek bilmiyorumm ......hergün birini giyecek artık küçülene kadar napalım defile yapçaz.........

kızlar geçmişe bakmaya fırsatım yokta deterjandan bahsetmişsiniz ne kullanıcaksınız ben karar vermedim hacışakir toz deterjanmı yoksa omo nun var bebekelr için onumu ????

Canım ben hacı şakirinkini kullancam. Bir akrabamız ikizlerine kullanmış, çok da memnun kalmış.

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese

bende daha yıkamadım bebişin eşyalarını havaların birazcık daha ısınmasını bekliyorum güneş ışığında kurusunlar diye.birde kızlar tüm yıkayacaklarımızı çift durulama yapmamız gerekicek mi ?

bencede kullanışlı olur diye düşünüyorum 40 ı çıkana kadar hamur gibi alıyorlar herkes kucağına almak istiyor falan.........ilk kızımıda şu mermerşahi benilen örti kumaşından büyükçe yapmıştık mutlaka sarardım beline şimdi kolayı çıkmış çok sevindim.biz beceriyoruz almayı da eşler pek beceremiyor erkekler yaniiii...........iyi olur.opuyorumnanaktan

O zaman aldığımız iyi olmuş. Benim haberim yoktu da kayınvalidem alalım demişti:)

bu arada küvetin içine fileden se süngerler oluyo bebek şeklinde ben onu öneririm size çünkü filede bebek suyun içinde olamayacağı için üşüyebiliyo biz süngeri küvetine koyup ılık suyumuzu yapıp üzerine yatırıyorduk süngerle tek kişi bile yıkayabiliyı bebek zarar görmüyo bir eliniz kafasınn altında diğer elinizle yıkıyorsunuz kolay yani
Ben file ve küvet almıştım, o süngerden da alayım o zaman.

kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederiz canımmm.....erkeklerede çok güzel denizci serileri var süper....bende dayanamıyorum on tulumu nasıl giyecek bilmiyorumm ......hergün birini giyecek artık küçülene kadar napalım defile yapçaz.........

evet çok güzel şeyler var hatta bizim eşyalarımızı görenler bu çocuk kaptan olucak galiba diyolar kaydirigubbakcemile3 bizde o kadar çok eşya aldık ki bakalım nekadarını giydirebileceğiz.

Kızlar üzüldüm şimdi, doktorumuz çok mükemmel bir doktor. Bizim sağlığımız için en fazla 10 kilo alacaksınız diyor. Ki ben de Özlem de çok seviyoruz bu adamı. Ben daha önce bir yazı okumuştum, hamileliğinde 13 kilo alan bir kadınla, 25 kilo alan bir kadının dünyaya getirdikleri bebeğin kilosu aynıymış. Yani fazla kilo almak bebeğin gelişimini artırmıyor. Doktoruma da çok güveniyorum, tamam kilo takıntısı yüzünden bizde de bu takıntı haline geldi ama hepsi bizim için:))opuyorumnanaktan

mutlaka iyi bir doktordur canım, dediğim gibi benim ilk doktorum da tecrübeli ve çok bilgili bir doktordu, sadece özel muayenhane olduğu için ondan vazgeçmiştim, o da bana en fazla 9 kilo alacaksın demişti, hatta eve dijital tartı aldırtmıştı bana, her gün tartılacaksın demişti :)) ben 6-7 çok az demek istedim sadece... benim 11 kilo oldu, şimdiki doktorum da mutlaka 1 saat yürüyün, çok almamanız lazım diyor...

Kızlar son eksikleri bunlardı bebişimizin. Belki size de fikir verir. Kopyaladığımdan markalar filan da var kusura bakmayın:))

Shipsbaby Kova ( Yeşil )
Shipsbaby Maşrapa ( Yeşil )
Flipper Bebe Küveti (banyo Filesi Hediyeli) ( Yeşil )
Sevi Bebe Tırnak Bakım Seti
Vose Cam Meyve Sebze Rendesi
Mole Bebe Malzeme Çamtası (yeşil) ( Yeşil )
Nivea Baby KreMLi Sabun
Uni Baby Baby Sensitive Islak Havlu Mendil 3 ü bir arada (Lotion+Crema+Pure) 3 Yedek Paket 207´li
Canbebe Temizlik Havlusu Silindir Kutulu (240 Lık)
Sebamed Bebek Şampuanı 250 ML (Büyük Boy)
Sebamed Bebe Yağı
Sebamed Bebek Kremi 200 ML (pişik Önleyici)
Canbebe Bebek Bakım Örtüsü
Bebek Dünyası Poliüretan Cepli Mama Önlüğü (CP-2013) - Yeşil ( YEŞıL )
Lansinoh Tek KullanıMLık Göğüs Pedi 24 Adet - Disposable Nursing Pads 24 Pieces
Ponpon ılk Kelimelerim 3
Ponpon ılk Kelimelerim 2
Ponpon ılk Kelimelerim 1
Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 10 Gr - Lanolin Nipple Cream 10 Gr
Aran Clasy Ranforce Bebek Nevresim Takımı (seviMLi)
Le Jardin Penye Micro Emzirme Sütyeni 8150 ( BEYAZ90 )
Prima Bebek Bezi 4-9KG Midi 54 Adet (ikiz Paket)

Kızlar üzüldüm şimdi, doktorumuz çok mükemmel bir doktor. Bizim sağlığımız için en fazla 10 kilo alacaksınız diyor. Ki ben de Özlem de çok seviyoruz bu adamı. Ben daha önce bir yazı okumuştum, hamileliğinde 13 kilo alan bir kadınla, 25 kilo alan bir kadının dünyaya getirdikleri bebeğin kilosu aynıymış. Yani fazla kilo almak bebeğin gelişimini artırmıyor. Doktoruma da çok güveniyorum, tamam kilo takıntısı yüzünden bizde de bu takıntı haline geldi ama hepsi bizim için:))opuyorumnanaktan

canım mutlaka iyi bir doktordur benim ilk doktorumda öyleydi her ay çok dikkat ederdi.kesinlikle çok kilo alınca daha sağlıklı olmuyor bebek ama insan da böyle çok kasıyor kendini ben ilkinde 16 aldım 51 kilo ile başlamıştım........şimdide 54 başladım 13 aldım 17 alırım herhalde ve çok dikkat ediyorum yediklerime..ama alınıyor bunu suçluluk haline getirmemek lazım sadece.bir arkadaşımda yalnız kilo almayacağım diye her gittiğimde 1 kilo almalıyımdiye elma ve portakalı bile dilim hesabı yedi sadece sebze falan 1 hafta sonra doumu var şimdi çok üzgün bebeği 2800 bekliyorlar..herşeyi dengelemek lazım birazda bünyeyle ilgilidir.........kilo..ama üzülme canım mutlaka iyidir doktorun.......

evet çok güzel şeyler var hatta bizim eşyalarımızı görenler bu çocuk kaptan olucak galiba diyolar kaydirigubbakcemile3 bizde o kadar çok eşya aldık ki bakalım nekadarını giydirebileceğiz.

ben de erkek kıyafetlerinde en çok denizci temasını seviyorum, zaten eşim de yat kaptanı :)) dediğiniz gibi defile yaparız artık :))
sağlıkla gelip güzel günlerde kullansın hepimizin bebekleri tüm cicilerini inşallah...

mutlaka iyi bir doktordur canım, dediğim gibi benim ilk doktorum da tecrübeli ve çok bilgili bir doktordu, sadece özel muayenhane olduğu için ondan vazgeçmiştim, o da bana en fazla 9 kilo alacaksın demişti, hatta eve dijital tartı aldırtmıştı bana, her gün tartılacaksın demişti :)) ben 6-7 çok az demek istedim sadece... benim 11 kilo oldu, şimdiki doktorum da mutlaka 1 saat yürüyün, çok almamanız lazım diyor...

Canım 30 haftalığım ama ben daha. Önümde 10 hafta daha var. O zamana kadar da 4 kilo almam gerekiyor. Hamileliğim tabiki 6 kiloyla bitmez. Son iki ayda çok kilo alındığını bildiği için önlüyodur bizi diye düşünüyorum ben:)opuyorumnanaktan

canım üzülme,
üzülmen için değil aksine üzülmemn için söyledik tam da seinin dediğin gibi çok kilo alanla az kilo alan annelerin bebekleri aynı oalbliyor,bzim de şimdi enönemli isteğimiz bebeğimizi sağlıklı olması
bebeğimiz için illa az kilo almamız gerekseydi senini doktoru desteklerdik de bebekle çok da ilgili olmayan bir konuya bu kadar çok takılması beni rahatsız ederdi, ama hamilelek dışında o doktora giderdim büyük ihtimalle herşeyden önemlisi sen diyor baksana

canım mutlaka iyi bir doktordur benim ilk doktorumda öyleydi her ay çok dikkat ederdi.kesinlikle çok kilo alınca daha sağlıklı olmuyor bebek ama insan da böyle çok kasıyor kendini ben ilkinde 16 aldım 51 kilo ile başlamıştım........şimdide 54 başladım 13 aldım 17 alırım herhalde ve çok dikkat ediyorum yediklerime..ama alınıyor bunu suçluluk haline getirmemek lazım sadece.bir arkadaşımda yalnız kilo almayacağım diye her gittiğimde 1 kilo almalıyımdiye elma ve portakalı bile dilim hesabı yedi sadece sebze falan 1 hafta sonra doumu var şimdi çok üzgün bebeği 2800 bekliyorlar..herşeyi dengelemek lazım birazda bünyeyle ilgilidir.........kilo..ama üzülme canım mutlaka iyidir doktorun.......

Canım ben yediklerimi hiç dikkat etmiyorum:) Ama her bünye farklı olduğundan sanırım fazla da kilo almıyorum:) arkadaşın neden 2800 olduğuna üzülüyor ki, az da değil bebişinin kilosu...kaydirigubbakcemile5

Canım 30 haftalığım ama ben daha. Önümde 10 hafta daha var. O zamana kadar da 4 kilo almam gerekiyor. Hamileliğim tabiki 6 kiloyla bitmez. Son iki ayda çok kilo alındığını bildiği için önlüyodur bizi diye düşünüyorum ben:)opuyorumnanaktan

sizin doktorunuz çok almanızı engellemeye çalışıyor ama siz de çok iyi uyuyorsunuz maşallah vallahi... haklısın son aylarda daha çok alınıyormuş, ben ilk 7 ay iyiydim ama şimdi hızla alıyorum :(( az veya çok alalım ama bebeklerimiz çok sağlıklı olsun inşallah....

ben de erkek kıyafetlerinde en çok denizci temasını seviyorum, zaten eşim de yat kaptanı :)) dediğiniz gibi defile yaparız artık :))
sağlıkla gelip güzel günlerde kullansın hepimizin bebekleri tüm cicilerini inşallah...

amin inşallah canım hepimiznkiler güle güle kullansınlar.

canım üzülme,
üzülmen için değil aksine üzülmemn için söyledik tam da seinin dediğin gibi çok kilo alanla az kilo alan annelerin bebekleri aynı oalbliyor,bzim de şimdi enönemli isteğimiz bebeğimizi sağlıklı olması
bebeğimiz için illa az kilo almamız gerekseydi senini doktoru desteklerdik de bebekle çok da ilgili olmayan bir konuya bu kadar çok takılması beni rahatsız ederdi, ama hamilelek dışında o doktora giderdim büyük ihtimalle herşeyden önemlisi sen diyor baksana

Evet canım en önemlisi zaten bebeğin sağlığı. Bakarsın ben bu aydan sonra hızla kilo alırım:( Aman Allah korusun:)))

O zaman aldığımız iyi olmuş. Benim haberim yoktu da kayınvalidem alalım demişti:)

Ben file ve küvet almıştım, o süngerden da alayım o zaman.
güle güle kullanın canımm...eskiden hep sararlarmış çünkü banada annem sardırıyordukaydirigubbakcemile3rahat edersinn
kaptannn juniour kaptannkaydirigubbakcemile3.... güle güle giyinnn.... sizde defile yapınnn...........
Kızlar son eksikleri bunlardı bebişimizin. Belki size de fikir verir. Kopyaladığımdan markalar filan da var kusura bakmayın:))

Shipsbaby Kova ( Yeşil )
Shipsbaby Maşrapa ( Yeşil )
Flipper Bebe Küveti (banyo Filesi Hediyeli) ( Yeşil )
Sevi Bebe Tırnak Bakım Seti
Vose Cam Meyve Sebze Rendesi
Mole Bebe Malzeme Çamtası (yeşil) ( Yeşil )
Nivea Baby KreMLi Sabun
Uni Baby Baby Sensitive Islak Havlu Mendil 3 ü bir arada (Lotion+Crema+Pure) 3 Yedek Paket 207´li
Canbebe Temizlik Havlusu Silindir Kutulu (240 Lık)
Sebamed Bebek Şampuanı 250 ML (Büyük Boy)
Sebamed Bebe Yağı
Sebamed Bebek Kremi 200 ML (pişik Önleyici)
Canbebe Bebek Bakım Örtüsü
Bebek Dünyası Poliüretan Cepli Mama Önlüğü (CP-2013) - Yeşil ( YEŞİL )
Lansinoh Tek KullanıMLık Göğüs Pedi 24 Adet - Disposable Nursing Pads 24 Pieces
Ponpon İlk Kelimelerim 3
Ponpon İlk Kelimelerim 2
Ponpon İlk Kelimelerim 1
Lansinoh Lanolin Meme Başı Kremi 10 Gr - Lanolin Nipple Cream 10 Gr
Aran Clasy Ranforce Bebek Nevresim Takımı (seviMLi)
Le Jardin Penye Micro Emzirme Sütyeni 8150 ( BEYAZ90 )
Prima Bebek Bezi 4-9KG Midi 54 Adet (ikiz Paket)

nurem niye hep yeşill........ tammamlarsın canım var daha .........1 gündede alınıyorr......

Back
X