2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar...öyle hızlısınız ki geçmişi anca bitirdim...valla çantalarını hazırlayanları tebrik ederim 35. haftamdayım..ama ortaya çıkmış bi çanta yok yarın eksiklerimi alıp hazır etmeyi düşünüyorum bakalım yapabilecek miyim...

aslında ben de stok yapmaktan yana değildim ama prima 98li paketi kipada 10 liraya falan bulunca dayanamadım aldım valla :))
vallahi süperkaydirigubbakcemile5
kampanya vardı 1-1,5 ay kadar önce, daldım ben de valla :))
kaçmazmış ciddennopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aaa doğru nisana giricez dimi ben gelmesi için sabırsızlanıorum sanırımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayları karıştırdım kızlarr...
nilüfer ii yapmışsın walla bende olsam o fiyata kaçırmazdım kaydirigubbakcemile3

olsun nisan sonu dökülmeye başlarız zatennn..........

slm kızlar...öyle hızlısınız ki geçmişi anca bitirdim...valla çantalarını hazırlayanları tebrik ederim 35. haftamdayım..ama ortaya çıkmış bi çanta yok yarın eksiklerimi alıp hazır etmeyi düşünüyorum bakalım yapabilecek miyim...

senin baya az kaldı, çok heyecanlıııı.... halledersin canım yarın inşallah...

hadi bakalım ilk kim doğum yapıp kavuşacak bebişinee allahım hepsi vakltinde hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş. :1hug:
bu arada selma yok dimi kızlar

ipekcim senin sezeryan olursa mayısın ilk günlerinde alırlar muhtemelen 38.hafta oluyor.......

selma yok canımm kayıplara karıştı korkuyorum vallla..ben doğum yaptım fdeyip çıkaverecek diyeeopuyorumnanaktan

nilüfer canım senin ismin nilifer değilmiydi yanlış mı söylüyorum ben hep yoksa biri kedsinin ismiydi amaa

hadi bakalım ilk kim doğum yapıp kavuşacak bebişinee allahım hepsi vakltinde hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş. :1hug:
bu arada selma yok dimi kızlar

ben de merak ediyorum Selmayı, en son 11 inde girmiş siteye... eve internet almıştı ama??

bu arada yemeğe çıkanlara afiyet olsun, yarasın bebişlere...

muhtemelen dinleniyordur.onun pc de bozuktu yaptırmıştı ama belki onda sorun çıkmıştır yoksa napar eder girer.........bir kaç gün sonra çıkar bence

inşallah bebişlerimiz zamanında sağlıkla doğarlar;erken doğum takıntı oldu bende;her an doğuracakmışım gibi geliyor;sizdede oluyor mu kızlar?geçen haftaki kanamalardan çok korktum ondan herhalde ,psikolojim bozuldu:

ipekcim senin sezeryan olursa mayısın ilk günlerinde alırlar muhtemelen 38.hafta oluyor.......

pazartesi kontrolüm var hem de doğum izni raporumu alacağım, doktor belki bu kez kesin kararını verir. dediğin gibi mayıs başına geliyor 38. haftam. hayırlısı olsun hepimiz için...

inşallah bebişlerimiz zamanında sağlıkla doğarlar;erken doğum takıntı oldu bende;her an doğuracakmışım gibi geliyor;sizdede oluyor mu kızlar?geçen haftaki kanamalardan çok korktum ondan herhalde ,psikolojim bozuldu:

bende de var erken doğum korkusu, bir de nereden çıktıysa kordon dolanması korkusu başladı... iyice evhamlı oldum vallahi... inşallah bir daha kanaman olmaz canım...

pazartesi kontrolüm var hem de doğum izni raporumu alacağım, doktor belki bu kez kesin kararını verir. dediğin gibi mayıs başına geliyor 38. haftam. hayırlısı olsun hepimiz için...

hayırlısı olsun canım inşallahh.bana öyle demişti doktorum sezeryan için 5 mayısta yaparız demişti şimdi bir kendi gelsin diye bekleyeceğiz bakalım..........senin içinde hayırlısı olsun..........

bende de var erken doğum korkusu, bir de nereden çıktıysa kordon dolanması korkusu başladı... iyice evhamlı oldum vallahi... inşallah bir daha kanaman olmaz canım...

inşallah canım yaa,hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin,zamanında gelsin hayırlısı ile 36. haftayı bitirelimde ondan sonrası daha rahat olur diye düşünüyorum...

Back
X