2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kelebek nidah çok sevindim güzel haberlerinize.. darısı bizlere inşallah.. bu arada ben ikili tarama testini yaptırmayı düşünmüyorum. siz ne düşünüyorsunuz??
ben yaptıracağım sen niye istemiyosun
canım bende normal doğum istiyorum helede eşim
Allah bu yolu vermiş siz oranızı buranızı kestirip çıkartıyosunuz bebeği diye kızıyo sezeryana
ama bende korkmaya başladım
ya rahmime kesik atarlarsa ya organlarımı aşağı indirirlerse bir sürü kadın var normal doğum yüzünden rahim aldıran
ama sezeryanda ameliyat sonuçta
aman ne bileyim yaaa
epudral normal doğum diyodum şimdi ondanda korkuyorummafoldumben
benim eşimde aynı kolaysa kendi doğursun elle muayene yapılıyomuş bana geliyo kasılırım ben düşünmesi bile çok kötü

sanada günaydın nidacım:ecrin_bebek:
sorma valla eniştem biraz ters bi adam o yüzden bişey diyemiyorum ama ilk fırsatda laf sokmayı düşünüyorumsengözlerimebaksanab

Tabi ya canım olmazki öyle.. enişte derken ablanın eşi mi halanın teyzenin fln mı?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kelebek nidah çok sevindim güzel haberlerinize.. darısı bizlere inşallah.. bu arada ben ikili tarama testini yaptırmayı düşünmüyorum. siz ne düşünüyorsunuz??

benim henüz bi haberim yok kız karıştı hatlar firstday dimples nilay onların var haberleri benim bebişim daha okaa büyümediimirmirmirmiralkisalkisalkis

bu arada kızlar ben de eşime söyledim 2li test fln o da yaptırmasak olmazmı dedi şaşırdım niyesini de kurcalamadım ama benim doktor da test yapcm fln demiyo gidince öğrencez 2 hafta sonra bakalım..

nidah senin bebiş maşallah 11 haftalık olmuş senin de ikli test yakındır öyle değil mi

yaaa böyle bu sabah birilerine çatmak istiyorum
bi tane yapıştırsam yada doya doya bağırsam anca rahtlicam heralde
Çok üzgünüm çoook :mymeka:

bende öyle düşünüyorum canım söylesinler bi daha içme diye o zaman açıcam ağzımıÇok üzgünüm çoook
ben eşimi içirtmiyorum yanımda
aama varya bulantım olmadığı zaman yemeklerden sonra canım istemeye başladı:delphin:

hadi yaaaa bende şimdilik öyle birşey yok.Bulantımda yok benim.Sadece sigara kokusundan tiksiniyorum.eşim öpemiyor bile beni hemen yüzümü buruşturuyorum a.s

günaydınnn
neden yaptırmicaksın:uhm:

ya kızlar tutun ki bebeğim down sendromlu çıkacak. ben aldırmayı düşünmüyorum. allahtan gelen herşey kabulümdür. bir kaç istatistiki değer kafamı bulandırsın istemiyorum. hem zaten bebeğin ense kalınlığı ultrasondan da ölçülebiliyor. orda varsa bi sıkıntı napalım kader dicem kabul etcem. ama allah korusun bütün bebişlerimizi..

kızlar niye yaptırmak istemiyosunuz
gerçi bende yaptıramadım 3lü test yaptırcam kasımda
ama merak ettim neden istemediğinizi:uhm:

[COLOR="Magenta"]
günaydın canım, bence çok takma bu kablosuz net olayını şuan heryerde var veya çok çok önemsiyorsan evdeki neti kabloluya çevirin için rahat etsin.
İnşallah 2 li taraman çok iyi geçer, dualarım seninle.[/COLOR]

sağol canım benim bu arada bebişini görmüşsün sağlıklıymış çok sevindim canım maşallah bebişine

ya kızlar tutun ki bebeğim down sendromlu çıkacak. ben aldırmayı düşünmüyorum. allahtan gelen herşey kabulümdür. bir kaç istatistiki değer kafamı bulandırsın istemiyorum. hem zaten bebeğin ense kalınlığı ultrasondan da ölçülebiliyor. orda varsa bi sıkıntı napalım kader dicem kabul etcem. ama allah korusun bütün bebişlerimizi..

hııı anlıyorum canım seni aslında doğru bi düşünce
inşallah hepimizin bebeği sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir:Saruboceq:

kızlar zaman geçtikçe sinirim azalıcağına artıyo aksine
kendime bi kurban bulmam lazım:1shok:

bence ikili testte üçlü testte yapılması gerekiyor.Ben ikili testi yaptırdım.sonuç biraz yüksek çıktı ama çok risk altında değilmiş.doktor normal,üçlü test yapalım dedi.benim sonucum ya çok riskli çıksaydı?amniosentez diye birşey var.bildiğim kadarıyla ondan kesin sonuç çıkıyor zaten.ama hiç test yaptırmamak çok büyük risk gibi geliyor.insan hamileliği boyunca merak etmezmi?allah korusun ya bebekte birşey varsa?bunun sorumluluğunu almayı düşünemiyorum bile.bence bu testlere çok takılmamalı herşeyi doktora bırakmalı diye düşünüyorum.

günaydın kızlar iyisinizdir inşallah neler konuştunuz merak ettim bi geçmişe bakıyım geliyorum

Back
X