2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fistday canım pahalı yaa 50 tl bence ama çok güzeller orasıda ayrı zaten :emir_bebek:

evet çoook güzeller ama alabilsem bile giyemem herhalde, ne bileyim gösterir gibikaydirigubbakcemile2

bu arada kızlar diğer şehirlerde var mı bilmiyorum ama ankarada yeşim tekstil diye bir yer var, ihraç fazlası malları satıyorlar...

hamile kotları filan 20 tl hem de çok güzel...bu hafta almayı düşünüyorum ben..hamile kumaş, hamile etekleri...30 lira

Gamzecim şimdi senin resimlere baktım.Düğünde çok güzel olmuşsun canım.Allah mesut etsin.Yaaa 2 şeyi canım çekti reimlerde.1 midye dolma.Ben bayılırım.Ama Altınoluk'takileri başka yerde bulamadım.Heryerinki güzel olmuyo.Hamilelikte de midye zararlıymş.Bi de farkettim Alacakaranlık'ı okuyodun.Süperdi ya.Yeni Ay'ın filmini bekliyorum ben de
Kızlar domuz gribi aşısı ben de yaptırmam kesinlikle.Abd'de bize gelen aşıları katkı maddesi var diye kullanmıyolarmış.Onlarınki bizimkinden 4 kat daha pahalıymış.Bize ucuz diye bunlar gelmiş.Bence aşılar satılsın diye çıkarıyolar böyle şeyleri.Kimler ne pralar kazanıcak.Bi sektör bu.Olan bize oluyo.

günaydın kızlarrr dün kontrole gittim ve şükürki çok iyi geçti bebeğim 1 hafta geriden geliyodu ya şimdi gelişmesi gayet normal sadece 2 günlük bi fark kalmış arada oda çok önemli değil zaten elevit ve demir hapı kullanmaya başladım artık ve progestan danda kurtuldum çok şükür düşük tehlikem yok artık :emir_bebek:
ay canımsın ya hadi gözün aydın olsun. bende pazartesi gidicem. inş bende progstandan kurtulurum ve düşük tehlikem bitr:Saruboceq:
HAYIRLI SABAHLAR HANIMLARbuyrunnnnnnnnn

günaydın kızlar. şu grip mevzusu beni sinir ediyor. bence gündemi değiştirmeye çalışıyolar. halk grip konusunda düşünürken onlar arka planda başka işleri kurcalıyorlar. normal grip aşısını vurulduğumuzda bile hafif de olsa grip oluyoruz. çünkü aşı demek zayıflatılmış mikrop demek. ben domuz gribi aşısını niye vücuduma alayım. otobüse binerken, maske yada pecete tutuyorum burnuma birde kolonya sıkıyorum. yanımda oturanlar hastayım sanıp kalkıyor. sürekli el yıkayalım. ve vurulmayalım arkadaşlar. bunlar adamı zorla grip yaparlar yaaaa....

günaydın kızlar. şu grip mevzusu beni sinir ediyor. bence gündemi değiştirmeye çalışıyolar. halk grip konusunda düşünürken onlar arka planda başka işleri kurcalıyorlar. normal grip aşısını vurulduğumuzda bile hafif de olsa grip oluyoruz. çünkü aşı demek zayıflatılmış mikrop demek. ben domuz gribi aşısını niye vücuduma alayım. otobüse binerken, maske yada pecete tutuyorum burnuma birde kolonya sıkıyorum. yanımda oturanlar hastayım sanıp kalkıyor. sürekli el yıkayalım. ve vurulmayalım arkadaşlar. bunlar adamı zorla grip yaparlar yaaaa....
canım yaa çok hoşsun..
çok haklısın maske takmakta ama birden gözüme sen otobüse binerken senden kaçışan insanlar geldisırnaşık şeysırnaşık şey

canım yaa çok hoşsun..
çok haklısın maske takmakta ama birden gözüme sen otobüse binerken senden kaçışan insanlar geldisırnaşık şeysırnaşık şey

adam bi güzel kalktı yanımdan. kadının biri de gözlerini dikti bana. sanki ben çıkardım gribi. koruncaklarına tip tip bakıyolar. ne yazıkki hapşırırken ağzını kapamasını bilemeyen bir milletiz. bilinçsiz insan dolu yaa...

slm kızlar.. elvoscan tatlım dün doktordaydık eşim grip aşısı yaptıralımmı diye sordu.doktor kesinliklikle dedi. birileri bu işten para kazancak ama bakalım kim dedi. hamileler grip olduğunda bazen antibiyotik bile vermeden geçiştiriyoruz dedi. eğer grip aşısının aynısı ise yaptırmanın bir anlamı yok. ama domuz gribi aşısıysa daha deneme aşamasındadır ve kesinlikle hamileler yeterli çalışma yapılmadan kullanılmamalıdır. geçen bir doktor tvde çıktı,bu aşı yıllardır var diyor, normal grip aşısı ile hemen hemen aynıymış vs. en iyisi bol meyve yemek, sık sık ellerimizi yıkayalım,bu aralar pek fazla öpmekten tokalaşmaktan kaçınalım bence yeterli önlemler..

slm kızlar.. elvoscan tatlım dün doktordaydık eşim grip aşısı yaptıralımmı diye sordu.doktor kesinliklikle dedi. birileri bu işten para kazancak ama bakalım kim dedi. hamileler grip olduğunda bazen antibiyotik bile vermeden geçiştiriyoruz dedi. eğer grip aşısının aynısı ise yaptırmanın bir anlamı yok. ama domuz gribi aşısıysa daha deneme aşamasındadır ve kesinlikle hamileler yeterli çalışma yapılmadan kullanılmamalıdır. geçen bir doktor tvde çıktı,bu aşı yıllardır var diyor, normal grip aşısı ile hemen hemen aynıymış vs. en iyisi bol meyve yemek, sık sık ellerimizi yıkayalım,bu aralar pek fazla öpmekten tokalaşmaktan kaçınalım bence yeterli önlemler..

kaydirigubbakcemile5

Bana dün ebe tetanoz aşısını bile daha önce 4 kez olduğum için 20. haftadan sonra 1 kez vursak yeterli, boş yere mikrop almana gerek yok dedi

merhaba canımm,
benimde bugün 12+1 oldu.aramızda 2 gün var a.s ikili test yaptırdın mı?

Yaptırdım canım 11+3 te burun kemigi wardı ense 1.3 biyok. Risk 349:1 ikili test 125:1 yani kanda risk yüksek ama ultrason bulguları güzel hemen 16.hafta amnio ol dediler sonra buradaki en iyi dr ada gittim oda ultrason cok iyi dedi esimle düsündük amnioda 200;1 düsme riski war onu göze alamadık dr dedi her anne adaylnda risk cıkıyor ama az ama cok ben 18. Haftada istnbul osmanbey de prof recep has a erken detaylı ultrasona gdicem Allah ım hepimizin bebeciklerine saglik versin insallah

ay canımsın ya hadi gözün aydın olsun. bende pazartesi gidicem. inş bende progstandan kurtulurum ve düşük tehlikem bitr:Saruboceq:
HAYIRLI SABAHLAR HANIMLARbuyrunnnnnnnnn
inşallah canımm dualarım seninle
[QOTE=SCHATZİ;9762562]Bana dün ebe tetanoz aşısını bile daha önce 4 kez olduğum için 20. haftadan sonra 1 kez vursak yeterli, boş yere mikrop almana gerek yok dedi[/QUOTE]

bencede bende vurulmayı düşünmüyorum amerikanın bu aşıyı kullanmadığını bende dinledim haberlerde küçük kız kardeşim var ortaokul öğrencisi sakın dedim sakın ne oldğunu bilmediğimiz bişeyi kullanmak çok yanlış isteyen kullansın tabi

Yaptırdım canım 11+3 te burun kemigi wardı ense 1.3 biyok. Risk 349:1 ikili test 125:1 yani kanda risk yüksek ama ultrason bulguları güzel hemen 16.hafta amnio ol dediler sonra buradaki en iyi dr ada gittim oda ultrason cok iyi dedi esimle düsündük amnioda 200;1 düsme riski war onu göze alamadık dr dedi her anne adaylnda risk cıkıyor ama az ama cok ben 18. Haftada istnbul osmanbey de prof recep has a erken detaylı ultrasona gdicem Allah ım hepimizin bebeciklerine saglik versin insallah

canım bu amniyosentez olayını ben ta hamile kalmadan önce araştırmaya başladım bi arkadaşımın arkadaşı amniyosentez yüzünden bebeğini kaybetmişti bakın uzman tv de ki doktorda diyorki hiç düşük riski olmayan bir kadının bile amniyosentezden sonra düşük yapma riski doğuyo Allah hepimizin bebeğine sağlıklar versin ve amniyosenteze gerek kalmasın inşallah ben daha test yaptırmadım ne olur bilmiyorum ama amniyosentez konusundada kararsızım

arkadaşlar dün bebişimi görmeye gittim. ense kalınlığı 1,10mm çıktı.doktor gayet iyi dedi.bugünde ikili test için kan vericem.ya arkadaşlar bebeğim ultrason ölçümünde 11+4 çıktı.doktor iyi normal dedi.baş popo mesafesi 4.74cm olmuş.kolları ve bacakları çok netti.sürekli hareket ettiriyo indirip kaldırıyo.doktor yüzünü hizalayıp bakmak istediğinde kollarını yüzüne götürdü ve kafasını eğdi.poz vermeyi pek sevmiyor anlaşılan :) cinsiyet için bişey söylemek henüz erken dedi. işte bende gelişmeler böyle.

arkadaşlar dün bebişimi görmeye gittim. ense kalınlığı 1,10mm çıktı.doktor gayet iyi dedi.bugünde ikili test için kan vericem.ya arkadaşlar bebeğim ultrason ölçümünde 11+4 çıktı.doktor iyi normal dedi.baş popo mesafesi 4.74cm olmuş.kolları ve bacakları çok netti.sürekli hareket ettiriyo indirip kaldırıyo.doktor yüzünü hizalayıp bakmak istediğinde kollarını yüzüne götürdü ve kafasını eğdi.poz vermeyi pek sevmiyor anlaşılan :) cinsiyet için bişey söylemek henüz erken dedi. işte bende gelişmeler böyle.
canım ne güzell utangaç şirin demekki senin ki :kedi: inşallah ikili sonuçlarında ii çıkar tatlım

maşallah canım seninki yaramaz olacak sanırım..:icecream:

canım çok sevindim...demek utangaç...yerim onu ben kuzucuk maşallah :nazar:
kaç haftalıktı canım senin ki?

Back
X