2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyi akşamlar kapatıp açmaktan bi hal oldum siteyi biraz çalışayım bari görüşmek üzere öpüyorum

şimdi dışarı çıktım geldim ohh mis gibi d vitamini aldım istanbulda hava güzelmiş ya dört duvar arasında kalınca anlaşılmıyo evde olsam bu günlerin tadını çıkarırdım yaa kuzumu gezdirirdimkaydirigubbakcemile3

ya kızlar ne zaman sorcam sorcamn unutuyorum hamile kaldığımdan beri acayip bi hapşırık krizleri yaşıyorum özellikle sabah ve akşamları olmak üzere otomatiğe bağlıyo mübarek 5 6 kere hapşırıyorum bazen de daha çok bıktım artık valla dün akşam misafirlerim vardı mutfakta yemek hazırlıcam gene tuttu aman allah ım napcamı şaşırdım herkes grip olduğumu sanıyo ama grip değilim doktorada sordum bişey alerji yapıyodur dedi ama neyin yaptığını bulamadımki evde de oluyo işyerinde de yoldada böyle bişey yaşayan varmı aranızda

ben de acıkıyom sürekli meyve yoğurt yiyorum aralarda ama çok acıkıyom bu arada eşimin yengesi bizde eşim canımın çektiği benm çok sevdiğim yemeği yaptırmış mesai dolsa da eve gitsem:dance:

ay annemde bana bişey yapmış yemede yanında yat yani of of of

karnımın yanları zonkluyo size de oluyo mu bi iki gün sağ bi iki gün sol tarafım ağrıyo doktora sormayı unuttum çok ağrımıyo ama hissettiriyo ara ara size de oluyo mu bi de ayy battaniye örmeye başlasam erken mi kızlar çok hevesliyim ama korkuyorum ya bissürü şey geliyo aklıma ama yapmaya cesaretim yok....

ya kızlar ne zaman sorcam sorcamn unutuyorum hamile kaldığımdan beri acayip bi hapşırık krizleri yaşıyorum özellikle sabah ve akşamları olmak üzere otomatiğe bağlıyo mübarek 5 6 kere hapşırıyorum bazen de daha çok bıktım artık valla dün akşam misafirlerim vardı mutfakta yemek hazırlıcam gene tuttu aman allah ım napcamı şaşırdım herkes grip olduğumu sanıyo ama grip değilim doktorada sordum bişey alerji yapıyodur dedi ama neyin yaptığını bulamadımki evde de oluyo işyerinde de yoldada böyle bişey yaşayan varmı aranızda

ben önceki hafta üşütmüştüm çok hapşırıyodum sürekli üstüste ama ben üşümüştüm senin alerji olabilir belki

karnımın yanları zonkluyo size de oluyo mu bi iki gün sağ bi iki gün sol tarafım ağrıyo doktora sormayı unuttum çok ağrımıyo ama hissettiriyo ara ara size de oluyo mu bi de ayy battaniye örmeye başlasam erken mi kızlar çok hevesliyim ama korkuyorum ya bissürü şey geliyo aklıma ama yapmaya cesaretim yok....

ör bence örülecek bi sürü şey var aklına da kötü şeyler getirme olcaksa olur nasılsa eğer olucağı varsa çocuk doğduktan sonrada olur iyi düşün iyi olsun bendeufak tefek bişeyler aldım patik ördüm filan bebek odası baktım ve onu alıcam eğer istiyosan ör bence

canım yaa annem de deli gibi battaniye örneği arıyor..bembeyaz kar gibi yapıcam diyor, değişik model olsun istiyor bulursan bana da göster burdan olur mu??

Selmacım canım teşekkür ederim, valla sen de görüp beğendiğim bir şey olursa isterim karışmam söz verdin:dance: o kadar da yüzsüzüm yaniii...zemuszemus

Ben varım canım kurtköydeyim ben şehir dışı biraz ama alıştım istanbuldan kaçtık biz ailece eşim sultanahmette çalışıyo işi orda ama gidip geliyo vazgeçemedik temiz havasından

bende maltepedeyim canım işyerimde tuzla geliş gidişlerde havaalanı yolunu kullanıyoruz yani hergün iki kere sizin ordan geçiyorum

[Selmacım canım teşekkür ederim, valla sen de görüp beğendiğim bir şey olursa isterim karışmam söz verdin:dance: o kadar da yüzsüzüm yaniii...zemuszemus[/QUOTE]

laf olsun diye söylememiştim zaten kız canın soolsun yani

canım ben de özellikle sabahları üstüste defalarca hapşuruyorum...
bizim işyerindeki kbb ciye sormuştum hamile kalmadan önce alerjin var bir şeye herhalde, test yaptıralım demişti, ihmal etmiştim ben de:sinifsinif:

ben önceki hafta üşütmüştüm çok hapşırıyodum sürekli üstüste ama ben üşümüştüm senin alerji olabilir belki

evet canım alerji ama neye alerji bi anlasam ne kadar rahatsızlık verici bi durum ya resmen otomatiğe bağlıyo üst üste üst üste sinir oluyorum

canım ben de özellikle sabahları üstüste defalarca hapşuruyorum...
bizim işyerindeki kbb ciye sormuştum hamile kalmadan önce alerjin var bir şeye herhalde, test yaptıralım demişti, ihmal etmiştim ben de:sinifsinif:

ay bende de hamilelikten sonra başladı uyuz oluyorum valla

bende maltepedeyim canım işyerimde tuzla geliş gidişlerde havaalanı yolunu kullanıyoruz yani hergün iki kere sizin ordan geçiyorum

ben de tuzlada çalışıyorum yukarda sabancı üniversitesinin ordayım evime yakın işyerim çok şükür gidip gelmem rahat şehir kalabalığına girmiyorum ama bizim buralar da kalabalıklaşmaya başladı artıkkaydirigubbakcemile3

Back
X