Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de acıkıyom sürekli meyve yoğurt yiyorum aralarda ama çok acıkıyom bu arada eşimin yengesi bizde eşim canımın çektiği benm çok sevdiğim yemeği yaptırmış mesai dolsa da eve gitsem:dance:
istanbul anadolu yakasında oturan varmı
istanbul anadolu yakasında oturan varmı
ya kızlar ne zaman sorcam sorcamn unutuyorum hamile kaldığımdan beri acayip bi hapşırık krizleri yaşıyorum özellikle sabah ve akşamları olmak üzere otomatiğe bağlıyo mübarek 5 6 kere hapşırıyorum bazen de daha çok bıktım artık valla dün akşam misafirlerim vardı mutfakta yemek hazırlıcam gene tuttu aman allah ım napcamı şaşırdım herkes grip olduğumu sanıyo ama grip değilim doktorada sordum bişey alerji yapıyodur dedi ama neyin yaptığını bulamadımki evde de oluyo işyerinde de yoldada böyle bişey yaşayan varmı aranızda
karnımın yanları zonkluyo size de oluyo mu bi iki gün sağ bi iki gün sol tarafım ağrıyo doktora sormayı unuttum çok ağrımıyo ama hissettiriyo ara ara size de oluyo mu bi de ayy battaniye örmeye başlasam erken mi kızlar çok hevesliyim ama korkuyorum ya bissürü şey geliyo aklıma ama yapmaya cesaretim yok....
canım yaa annem de deli gibi battaniye örneği arıyor..bembeyaz kar gibi yapıcam diyor, değişik model olsun istiyor bulursan bana da göster burdan olur mu??karnımın yanları zonkluyo size de oluyo mu bi iki gün sağ bi iki gün sol tarafım ağrıyo doktora sormayı unuttum çok ağrımıyo ama hissettiriyo ara ara size de oluyo mu bi de ayy battaniye örmeye başlasam erken mi kızlar çok hevesliyim ama korkuyorum ya bissürü şey geliyo aklıma ama yapmaya cesaretim yok....
Ben varım canım kurtköydeyim ben şehir dışı biraz ama alıştım istanbuldan kaçtık biz ailece eşim sultanahmette çalışıyo işi orda ama gidip geliyo vazgeçemedik temiz havasından
pendik biliom seniii uzaksın banaopuyorumnanaktan
ben önceki hafta üşütmüştüm çok hapşırıyodum sürekli üstüste ama ben üşümüştüm senin alerji olabilir belki
yok cnm bende ataşehirdeyim varmı bana yakın diye sordum. bu arada babamlarda tuzlada arasıra gidiorum bende kızlık evimeeee:lepi:
canım ben de özellikle sabahları üstüste defalarca hapşuruyorum...
bizim işyerindeki kbb ciye sormuştum hamile kalmadan önce alerjin var bir şeye herhalde, test yaptıralım demişti, ihmal etmiştim ben de:sinifsinif:
bende maltepedeyim canım işyerimde tuzla geliş gidişlerde havaalanı yolunu kullanıyoruz yani hergün iki kere sizin ordan geçiyorum