2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben varım canım kurtköydeyim ben şehir dışı biraz ama alıştım istanbuldan kaçtık biz ailece eşim sultanahmette çalışıyo işi orda ama gidip geliyo vazgeçemedik temiz havasından

boncuğum kurtköy şu sabiha gökçenden sonraki yermiydi...
Ah ahhh formulaya gitmiştik eşimle oraya, günübirlik gelmiştik hem de...deli gibi geziyorduk eşimle , çocuk olunca nasıl gezicez bakalım...

bugün 2 ay önce doğum yapan bir arkadaşım sağlığın izin verdikçe gez dolaş bir de bebeğin 4-5 aylık giysidir v.s ihtiyaçlarını hazırla, evden çıkamıyorsun canın her istediğinde dedi...

ben de tuzlada çalışıyorum yukarda sabancı üniversitesinin ordayım evime yakın işyerim çok şükür gidip gelmem rahat şehir kalabalığına girmiyorum ama bizim buralar da kalabalıklaşmaya başladı artıkkaydirigubbakcemile3

ay senle de komşu çıktık ben daha aşağıdayım deri sanayiye yakın

selam kızlar

karnımın yanları zonkluyo size de oluyo mu bi iki gün sağ bi iki gün sol tarafım ağrıyo doktora sormayı unuttum çok ağrımıyo ama hissettiriyo ara ara size de oluyo mu bi de ayy battaniye örmeye başlasam erken mi kızlar çok hevesliyim ama korkuyorum ya bissürü şey geliyo aklıma ama yapmaya cesaretim yok....

canım benimde karnım ağrıyo bazen çok şiddetli oluyor, dün doktora sordum gayet normal hamilelik boyunca bu sancılar olacakmış karın kaslarının kasılmasından kaynaklanıyormuş.
battaniye için bana göre erken değil ben bir tane ördürdüm bileee :hulya: beyaz kurt iplerden yaptırdım cinsiyetine göre kenarına kurdale dönerim dedim bugünde mavi kuradale aldım diktireceğim zemuszemus

yok cnm bende ataşehirdeyim varmı bana yakın diye sordum. bu arada babamlarda tuzlada arasıra gidiorum bende kızlık evimeeee:lepi:

Biz de Tuzla'da oturduk 3 yıl.Deniz Harp Okulu'nda.Çok severim ben Tuzla'yı.Ara sıra gideriz hala

Ah ahhh formulaya gitmiştik eşimle oraya, günübirlik gelmiştik hem de...deli gibi geziyorduk eşimle , çocuk olunca nasıl gezicez bakalım...

bugün 2 ay önce doğum yapan bir arkadaşım sağlığın izin verdikçe gez dolaş bir de bebeğin 4-5 aylık giysidir v.s ihtiyaçlarını hazırla, evden çıkamıyorsun canın her istediğinde dedi...

doğru demiş ama şekerim biz şanslı annelerdeniz şahsen ben hiç de öyle evde oturucak biir değilim hem biz bahar annesiyiz bebeklerimiz 40 ını doldurunca da yaz geliyo üşütücek hasta olucak derdi de yok hiç takma kafana valla

canım yaa annem de deli gibi battaniye örneği arıyor..bembeyaz kar gibi yapıcam diyor, değişik model olsun istiyor bulursan bana da göster burdan olur mu??

gösteririm tabi canım ama benimki basit sepet örgüsünden yaptım bi eşime bekarken yapmıştım :kedi: bide yeğenime yaptım çok güzel olmuştu sepet örgüsünden kareler yapıyorum beyaz ve mavi esit sayıda sonra tığla birleştiriyorum arkadına da pamuklu kumaş dikince süper bi battaniye oluyo yapınca mutlaka koyarım:hulya:

canım benimde karnım ağrıyo bazen çok şiddetli oluyor, dün doktora sordum gayet normal hamilelik boyunca bu sancılar olacakmış karın kaslarının kasılmasından kaynaklanıyormuş.
battaniye için bana göre erken değil ben bir tane ördürdüm bileee :hulya: beyaz kurt iplerden yaptırdım cinsiyetine göre kenarına kurdale dönerim dedim bugünde mavi kuradale aldım diktireceğim zemuszemus[/QUOTE]
aaa güzel fikir benceede resmini eklermisin örnek olur bizede bende elle fular yapıyodum battaniyeyi tığla yapmışsındır heralde

selam kızlar

battaniye için bana göre erken değil ben bir tane ördürdüm bileee :hulya: beyaz kurt iplerden yaptırdım cinsiyetine göre kenarına kurdale dönerim dedim bugünde mavi kuradale aldım diktireceğim zemuszemus

siz karın ağrısı görmemişsiniz ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce şiddetli karın ağrılarından gece uykumdan uyanır ve ağlardım zaten benim tek hamilelik belirtimdi çok şükür artık yok

doğru demiş ama şekerim biz şanslı annelerdeniz şahsen ben hiç de öyle evde oturucak biir değilim hem biz bahar annesiyiz bebeklerimiz 40 ını doldurunca da yaz geliyo üşütücek hasta olucak derdi de yok hiç takma kafana valla
sorma Selma, her sene Ocaktan sonra otelleri araştırmaya başlarız,erken rezervasyon yaptıralım diye...Bu sene son ana kadar ayarlamayız sanırım bir yer...nolucak bakalım, Ağustos ramazana geliyor, Ya Temmuz da gidicez tatile ya da Eylül de...Tabi el kadar bebek de tatile götürülür mü onu da bilmiyorumakannehir

evet canım ben 40 ı beklemeden memlekete gidecem temmuzda halasının düğünü vaar iki kişi geldik üç kişi dönecez memlekete çok güzel bir duygu ya

evet canım şimdi çok güzel alışveriş merkezi yapıldı via port her akşam eve dönerken uğramaya çalışıyorum outlet olduğu için çok güzel şeyler oluyo önceleri sıkıcıydı ama canlandı maşallah bizim oralarkaydirigubbakcemile3

sorma Selma, her sene Ocaktan sonra otelleri araştırmaya başlarız,erken rezervasyon yaptıralım diye...Bu sene son ana kadar ayarlamayız sanırım bir yer...nolucak bakalım, Ağustos ramazana geliyor, Ya Temmuz da gidicez tatile ya da Eylül de...Tabi el kadar bebek de tatile götürülür mü onu da bilmiyorumakannehir

yok canım ya bebekle zor olur yazlık olsa gene neyse de otelde çok sıkıntı yaşarsın biz bu sene otelde gördük bi kaç tane bebek valla ağlaya ağlay başımızı şişirdiler o zaman bende hamileymişimde tabi haberim yoktu :1shok: eşimle onları eleştiriyoduk benim bebeğim olsa getirmem filan diye laelaelaelaelae

Kızlar bu erkekmiş
11w_m.jpg

bu da kız
11w_f.jpg

ne kadar ilginç di mi...Doktorlar tam pozisyonu yakalayıp açısına göre söylüyorlarmış cinsiyeti...

büyürler o zamana annnesi güzel güzel oğluşunla gezersin bakiçimden öyle geçti ama gamzeyi tutturamamıştımzemuszemus

evet canım şimdi çok güzel alışveriş merkezi yapıldı via port her akşam eve dönerken uğramaya çalışıyorum outlet olduğu için çok güzel şeyler oluyo önceleri sıkıcıydı ama canlandı maşallah bizim oralarkaydirigubbakcemile3

3 kere de ben gittim ama ilk açıldığı zamanlar da gitmiştim çok kalabalıktı gene bi ara gitmeyi düşünüyorum ama bi ara ayarlar beraber gideriz hem tanışmışda oluruz

Aynen biz de öyle.Ve ben deli gibi otel ararım.Bu sene annem temmuzda Altınoluk'a gideriz diyo.Eylül ekime kadar.Tabi babasız sanki bu çocuk kaydirigubbakcemile3 Biz korkuyoruz bebekle tatilde ama yabancılar taa nerelerden küçücük çocuklarla gelip atıveriyolar suyun içine

Back
X