2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın nasılız bugün ben daha iyiyim çok şükür
Suleciğim çok geçmiş olsun çoook dikkat et kendine biran önce kurtul sıkıntılardan
görkem ağlamak için bahane arama ağla gitsin içinden cıksın önemli olan rahatlamak
hepinize hayırlı cumalar herkesin gönlü normal doğumdan yana bakalım kimlere kısmet olcak.
Allah hepimize kolay ve sıkıntısız doğum nasip etsin...

hayırlı cumalar arkadaşlar bugün çook işim var onun için akşamüstüne kadar yazamıycam hepinizi çook öptüm...

günaydınn eceyas, tomurcukk hoşgeldinizzz..

kızlar verdiğim topicte normal doğum yapanlar anlatmış adet sancısı gibiydi fln diye cesaretlendirici hikayeler olmuş. inş bizde sorunsuz hayırlısıyla normal yaparız. bebeğimi ilk görenlerden olmak istiorumsırnaşık şey

kızlar günaydın nasılız bugün ben daha iyiyim çok şükür
Suleciğim çok geçmiş olsun çoook dikkat et kendine biran önce kurtul sıkıntılardan
görkem ağlamak için bahane arama ağla gitsin içinden cıksın önemli olan rahatlamak
hepinize hayırlı cumalar herkesin gönlü normal doğumdan yana bakalım kimlere kısmet olcak.
Allah hepimize kolay ve sıkıntısız doğum nasip etsin...

hayırlı cumalar canım sanada sağol valla inş. kurtulurum
3 ayım bitti ama artıyo anlam veremedim

günaydınn eceyas, tomurcukk hoşgeldinizzz..

kızlar verdiğim topicte normal doğum yapanlar anlatmış adet sancısı gibiydi fln diye cesaretlendirici hikayeler olmuş. inş bizde sorunsuz hayırlısıyla normal yaparız. bebeğimi ilk görenlerden olmak istiorumsırnaşık şey

ya ben adet sancısı nedir bilmiyorum nasıl normal doğum yaparım ya bebeğimi ilk ben görmiyim nolcakki:kedi:

gamzecim ben çıkıyo diye biliyodum ama benim zaten hani özel durumlarda (anlayın yani):kedi:
çıkıyo bayağı bi belirginleşiyo heralde bebek emerkende çıkarCADIARZU

o dediğim meme ucu çok işe yaradı ablamda göğüsleri yara olduktan sonra kullandı ama bi süre sonra bebekte alışkanlık yapıyo emerken o ucu arıyo bu seferde

gamzecim ben çıkıyo diye biliyodum ama benim zaten hani özel durumlarda (anlayın yani):kedi:
çıkıyo bayağı bi belirginleşiyo heralde bebek emerkende çıkarCADIARZU

o dediğim meme ucu çok işe yaradı ablamda göğüsleri yara olduktan sonra kullandı ama bi süre sonra bebekte alışkanlık yapıyo emerken o ucu arıyo bu seferde

valla inşallah çıkar yoksa çok sıkıntı çekeriz ya yaralı yaralı naparız:kedi:

şuleeeee gebeliğin balayı dönemine giriyormuşuzzzzzz yani 2. trimestraaaaaaaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

senin adına sevineyimkaydirigubbakcemile2:lepi:
kendi adıma üzülsemmi acaba diye düşünüyorum:1ninca:
tam geçmesini bekliyodum aksine arttı mide yanmalarım hazımsızlık başladı bu seferde
kramplarım başladı inş. en yakın zamanda geçer çünkü dediğin gibi en güzel zamanı hamileliğin

senin pek sıkıntın olmamıştı dimi ilk 3 ayında bulantın falankaydirigubbakcemile

evet canım inşallah kolay doğum yaparız bizde amerikalı ebenin dedikleri çok ilgimi çekti herşeye katlanıyoruz birnefeste kurtuluruz inşallah

inş canım Allah ın izniyle atlatıcaz:lepi:

dimples şule ne güzel önden gidiyonuz ya ben de rahatlarım inş da o dönemlerde evde olcam bol bol gezerim inş. kaydirigubbakcemile

bulantı olayı çok fena şu anda bile midem nasıl bulanıyo. soğuk su içiyorum bastırıyo biraz:mymeka: :sinifsinif:

Kızlar geçen gün annem diyo ki eskiden ben Eylem'in annesi diye tanınırdım.Şimdi ablan Evrim'in annesi diye tanınıyo.Biz de son son Görkem, Sema, Şule, Gamze vs... olarak yaşayalım.Bikaç yıl sonra ...' nın annesi olarak tanıycak herkes bizi kaydirigubbakcemile3

nidacığım hakkaten çok güzel yazmış sağolsun ve bencede çok doğruu
sende sağol tatlım bu yazıyı okumamıza vesile oldun

kızlar yalnız başınıza banyo yapmamaya başlayın artık. ani tansiyon düşmeleri ve bayılma hissi olabiliyormuş.dikkatli olun. bide evde tuttuğunuz kapı kollarını ışıkları yaktığınız düğmeleri ,tv kumandasını hep dezenfekte edin. domuz gribine karşı.

doğru diyosun canım. nasıl dezenfekte etcemm:uhm:

Kızlar geçen gün annem diyo ki eskiden ben Eylem'in annesi diye tanınırdım.Şimdi ablan Evrim'in annesi diye tanınıyo.Biz de son son Görkem, Sema, Şule, Gamze vs... olarak yaşayalım.Bikaç yıl sonra ...' nın annesi olarak tanıycak herkes bizi kaydirigubbakcemile3

zemuszemusinşallah canım

senin geçtimi ağlama isteğin nasıl oldun:delphin:

Back
X