2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sizin çocukluğunuza inmek lazım opuyorumnanaktan

canım yaa, ne desem bilemedim, ne nankör oluyor bu insanlar, Allah merhamet versin kalplerine ne diyim, ama bence çıkma sakın, paşa paşa ödesinler tazminatı :çok üzgünüm:

ya ama şulecim benimde aklıma geldi dün eşime söyledim hatta, susam sokağını şeker kızı felan tekrar yayınlasalarya, acaba kanallara istek yapsak yayınlamazlar mı tekrar CADIARZU

aman ya yayınlasalar bile ben izleyememki iş yerindeyim:kedi:

kızlarrrrrrrrrrr haftaya salı biz annemle uçağa atlayıp samsuna gidiyoruzzzzzzzzzzzz annanecimle dedeme süpriz yapıcaaaaazzz kimbilir bizi görünce ne kadar şaşıracaklar yaaa. çok özledim onları. 1 hafta olmicam buralarda merka etmeyin beniiii bu kız nie girmiyo diyeee..
ne güzel canım ya bizim yerimize de gez

kızlarrrrrrrrrrr haftaya salı biz annemle uçağa atlayıp samsuna gidiyoruzzzzzzzzzzzz annanecimle dedeme süpriz yapıcaaaaazzz kimbilir bizi görünce ne kadar şaşıracaklar yaaa. çok özledim onları. 1 hafta olmicam buralarda merka etmeyin beniiii bu kız nie girmiyo diyeee..

hadi yaaaa yaa anlatma böyle kıskanıyorum heee hem çalışmıyosun hem kafana göre geziyosunn hem memlekete gidiyosun ohhhhhh
banane yaaa ben evde olmak istiyorumm
kocanı nasıl bırakıcan bi hafta:1ninca:

selamlarrr kıslarr
ıkı gun yoktum amma cok kaynatmışsınız
gecmısı okumaya zaman yetmıcekk
hepinize bol muhabbetler

dimples sileriz seni listeden -tatlicadiarzu-

neyse dayanabildiğim kadar dayanıcam ama olmadı şikayet edicem onları şikayet edebileceğim bi çok şey var çünkü ama ben kötülük olsun istemiyorum ama bunu yaparlarsa bende yapayım dimi

hadi yaaaa yaa anlatma böyle kıskanıyorum heee hem çalışmıyosun hem kafana göre geziyosunn hem memlekete gidiyosun ohhhhhh
banane yaaa ben evde olmak istiyorumm
kocanı nasıl bırakıcan bi hafta:1ninca:

evet yaa dimpless ne güzellllll

vala kızlar acaip tatil yapasım var benimde şööle bi dağ evi olabilirr yeşillikler içinde bol oksijenn off:1closedeyes:

ayy itiraf ediyorum sölemezsem çatlarımmm kayınvaldemi artık sevmiyorum eskisi gibi :umursamaz:

naptı ki :sinifsinif:

neyse dayanabildiğim kadar dayanıcam ama olmadı şikayet edicem onları şikayet edebileceğim bi çok şey var çünkü ama ben kötülük olsun istemiyorum ama bunu yaparlarsa bende yapayım dimi

Allah yardımcın olsun, tabiki yap, yani kendileri kaşınmışlar neticede, iş mi yani sana yaptıkları :mymeka:

vala kızlar acaip tatil yapasım var benimde şööle bi dağ evi olabilirr yeşillikler içinde bol oksijenn off:1closedeyes:

nida yaa görkemlerde hafta sonu sapanaca gölüne gitmişler
haksızlık ama bu
sen dağ evi deyince aklıma geldi sende severmisin bilmiyorum ama
boluda abant da olucaksın şimdi yada ağvaa orda da bungolov evleri var ya hem yeşillik ne güzel olurdu demii yaaaabuyrunnnnnnnnn

off öyle uyulurdu ki orada şimdi soba da yanacak odunların çıtırdamasını duyacaksın ahh ahh

şu ışınlanma artık keşfedilse ne güzel olurdu valla hemen kocacığımla abanta ışınlanmak isterdim
yada sevgili kocacığım bana süpriz yapsa hadi gidiyoruz gibilerinden bana söylemeden bi bakmışım iki günlüğüne boludayız ağvada olur daha yakın
yaaaaaaaaaaaa
neyse bizde hayalini kuralım nidaaaaaaaakaydirigubbakcemile4

ay kızlar uyuya kalmışım amma kaynatmışsınız....
gamzecim ben evliliğimim başından beri kayınvalidemi hiç sevmedim...
hakettiğim değeri varmediğini ve samimi olmadığını gördüm....sıkma canını boşver...

ben hiç samimi olduklarına inanmıyodum hala da inanmıyorum zaten üzüldüm ama benim gibi düşünenlerin sayısı zamanla artıyo

ben ezelden beni inanmıyorum hayınvalidemin samimi olduğuna tam bi ikiyüzlüdür anam ne hali varsa görsün umrumda bile değil

hoşgeldin canım

saol canım hosbulduk kaydirigubbakcemile5

niye yoktun kötü bişey yoktur inşallah:uhm:
saolasın canım opuyorumnanaktan
grıptım gecen hafta
saolsun kocacım hazırladıgı vitamin deposu meyve sularıyla kaldırdı ayağa benı
aman kızlar dıkkat edın nolur yakalanmayın sız grıbe sakın

Back
X