2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bnde zaten öncedende diyordum keşke çıkartsalarda tazminat alsam ama bugünkü hali çok farklı yani alınganlık filan etmiyorum benim patronum pc nerden açılıyo onu bile bilmez bugün gelmiş kestiğim faturaya bakıyo beni bezdirmeye çalışıyo bu şekilde devam ederse sanırım tazminatı filan umrsamıycam çıkıcam işten mafoldumben

Bence sakın öyle birşey yapma. İş kanununa göre seni hamile iken işten çıkarması suç bir kere. Ayrıca seni işten çıkarır ve yerine aynı işi yapan bir eleman alırsa işe iade davası açarsın ve %99.9 kazanırsın. Bu arada da eğer istifa edersen sadece tazminatından değil işsizlik ödeneğinden de feragat etmiş olursun. Bence sık dişini ve hiçbişey yokmuş gibi davran. (İşe iade davası kazanmış ve yüklüce tazminat almış biri olarak konuşuyorum)

ay çok komik yaa yazalı iki dakka olmadı doktor aradı tahlil sonucum iyiymiş merak etme dedi kaydirigubbakcemile3 ayy gülmekten doktora bişey soramadım ay gerçekten mi burayı okudu yoksa öğlenden beri bekliyorum .neyse sevgili doktorum eğer yazdıklarımı okuyosanız çook teşekkür ederim size sonsuz güveniyorum... oleeyy bu arada allahım nasıl rahatladım kan testim iyiymiş çok şükür artık önümüzdeki ay ayrıntılı öğrenirim bu da yeter bana...
canım gözün aydın darısı başımıza inşallah bebişleden hepiyi haberler alırız

günaydın kızlaaarrrrrrrrrrr!!:sm_cool:
uyanın bakam uyanın uyanınnnnnnnnnnnn. bakalım ilk kim gelcek?
zemuszemus

günaydın kızlar...
dün geçmişi bitiremedim birtürlü sabah okuyayım dedim. nasılsınız bakalım?
ben çok heyecanlıyım yarın 2 li test var. eşimde bu arada ilk defa görecek kuzumu.
bu arada kızlar merak ediyorum 2 li teste giren arkadaşlar ultrason aleti renklimiydi yoksa siyah beyaz mı?

günaydın kızlar...
ben çok heyecanlıyım yarın 2 li test var. eşimde bu arada ilk defa görecek kuzumu.
bu arada kızlar merak ediyorum 2 li teste giren arkadaşlar ultrason aleti renklimiydi yoksa siyah beyaz mı?

ay tatlım yaaa benim de yarın randevum var ve malum artık testlerin vaktidir ama ben hala yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum. galiba doktorun diyeceğine göre karar vericez. anneme kaçıyorum az sonra ordan açarım.
bekleyin anacımmmmmmmmmm..............

günaydın kızlar...

inşaallah güzel haberlerle gelirsin canımmm
bu arada ikili testi bazıları renkli bazıları normal ultrasonda bakıyo ama genelde normal ultrasonda bakıyolar
eğer sen özel istersen renkli diye o zaman renkli ultrasondan bakarlar eğer gittiğin hastanede varsa

günaydın kızlar...
günaydın herkese canım inşallah iyi haberlerle gelirsin ben doktorum sormuştum renkli ultrason var mı diye oda 18 20 . haftalarda bir profösörün bakacağını söyledi 2 li testte benim bildiğim kan sonucuna göre bakıyolar renki olup olmaması önemli değildir heralde

sulecim sen misin resmde ki gerçekten saçlarınla uğraşman zor olur ama çok güzel çıkmışsın

sulecim sen misin resmde ki gerçekten saçlarınla uğraşman zor olur ama çok güzel çıkmışsın

o senin güzelliğin canım sağolasın
evet ya saçlarım valla her sabah şampuanla sonra kremle sonra sar havluya suyunu almasını bekle arkasından jölele tam bir işkenceeeeeeeeedelikafadulden

gnydn010.jpg

günaydın mutluyummmmopuyorumnanaktan
canım senin adın neydi
isminle hitap etmek istiyorum bi sakıncası yoksa

Back
X