ayy sağol canım sağol çook rahatladım vallahi inşallah hepinizin testleri iyi çıkar inşallah hayırlısıyla alırız kuzularımızı kucağımıza...hadi gözün aydın canım işallah herkesin sonuçları güzel çıkarşakkıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sağol canım sağol çook rahatladım vallahi inşallah hepinizin testleri iyi çıkar inşallah hayırlısıyla alırız kuzularımızı kucağımıza...hadi gözün aydın canım işallah herkesin sonuçları güzel çıkarşakkıdı
kızlar bnde zaten öncedende diyordum keşke çıkartsalarda tazminat alsam ama bugünkü hali çok farklı yani alınganlık filan etmiyorum benim patronum pc nerden açılıyo onu bile bilmez bugün gelmiş kestiğim faturaya bakıyo beni bezdirmeye çalışıyo bu şekilde devam ederse sanırım tazminatı filan umrsamıycam çıkıcam işten mafoldumben
iyi bari hadi gözün aydın seninde maşşallah diyelim
inşallah diğerleride böyle güzel çıkar
tatlım gözün aydınnnn çok sevindim bir iyi haber daha geldi ne güzelopuyorumnanaktan
canım gözün aydın darısı başımıza inşallah bebişleden hepiyi haberler alırızay çok komik yaa yazalı iki dakka olmadı doktor aradı tahlil sonucum iyiymiş merak etme dedi kaydirigubbakcemile3 ayy gülmekten doktora bişey soramadım ay gerçekten mi burayı okudu yoksa öğlenden beri bekliyorum .neyse sevgili doktorum eğer yazdıklarımı okuyosanız çook teşekkür ederim size sonsuz güveniyorum... oleeyy bu arada allahım nasıl rahatladım kan testim iyiymiş çok şükür artık önümüzdeki ay ayrıntılı öğrenirim bu da yeter bana...
günaydın kızlaaarrrrrrrrrrr!!:sm_cool:
uyanın bakam uyanın uyanınnnnnnnnnnnn. bakalım ilk kim gelcek?zemuszemus
günaydınnnnnnnnnnzemuszemus
ilk uyananmıyım bilmiyorum ama ilk işe gelenimmm heralde:1ninca:
günaydın kızlar...
dün geçmişi bitiremedim birtürlü sabah okuyayım dedim. nasılsınız bakalım?
ben çok heyecanlıyım yarın 2 li test var. eşimde bu arada ilk defa görecek kuzumu.
bu arada kızlar merak ediyorum 2 li teste giren arkadaşlar ultrason aleti renklimiydi yoksa siyah beyaz mı?
günaydın kızlar...
ben çok heyecanlıyım yarın 2 li test var. eşimde bu arada ilk defa görecek kuzumu.
bu arada kızlar merak ediyorum 2 li teste giren arkadaşlar ultrason aleti renklimiydi yoksa siyah beyaz mı?
günaydın herkese canım inşallah iyi haberlerle gelirsin ben doktorum sormuştum renkli ultrason var mı diye oda 18 20 . haftalarda bir profösörün bakacağını söyledi 2 li testte benim bildiğim kan sonucuna göre bakıyolar renki olup olmaması önemli değildir heraldegünaydın kızlar...
sulecim sen misin resmde ki gerçekten saçlarınla uğraşman zor olur ama çok güzel çıkmışsın
günaydın mutluyummmmopuyorumnanaktan
canım senin adın neydi
isminle hitap etmek istiyorum bi sakıncası yoksa