2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benım bulantılar fena.nefes almakta bıle zorlanıyorum.dun ılk defa cıkardım yanı o kadar.3 ay sonunda bıter dıyo herkes bende onu beklıyorum ınsallah.annemde kalıyorum genelde o yuzden gıremıyorumda.
gamze cok guzel olmussun valla.kız anneyı guzellestırır derler bızım burda hakketen dogruymus.bende kız ıstıyorum yaaaa:)

yaa ne oluyo bu siteye bugunnn
çiğdemciğim çok çok geçmiş olsun canım
vitamin konusunda benimde kafam karıştı çünkü benim doktorumda bana 10.haftadan sonra içmemi söyledi seninki bırak demiş nedenkineee:uhm:

ayyy kızlarrrrrrrrrrrr sonunda yaaaa. bu arada kk kapandığında birşekilde hepimizin iletişim halinde olabileceği bir grup açalım msde hepmiz yazışalım. olmuo böleee

şimdikkk şuleeeeee kız saçlarına bayıldım ay çok seviorum ben gür saçıı bakmayın benim resimlerde düzleşmiş halii yoksam bende kabarıommm.

çiğdemmmm kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş tatlımmm yaa çok güzelsin :kedi:

beraycımda siz görmediniz ama taş gibi hatun:kedi:

kız şulee benim yemek tarifi değil ordaki pancake tarifi vermiştim. ama dur özelden bişeler yazarım sana

10merve cnm çok teşekkür ederimmmm muck

sabah bi saç muhabbeti yaptık zaten gamze sorma
sağolun vallla herkes saçlarımı çok beğendi ama ben bıktımmm çok zor oluyooo :1shok:
evet canım ya bana yazsana özelden bi yemek
hee bu arada sen biliyonmu beray neden gelmiyodu kaç gündür ben yazdım onada ama site kapandığı için kaynadı heralde
he bide o msn fikri güzel açsana öle bişey hakkaten

selam kızlar biz geldik bebişimlen :CüvCüv:
ay bu ne ya akşam bakım var diyodu şimdide zorlan açılıyor site, valla ne güzel resim koymuş herkes şule aynı candy e benziyon haa delikafadulden

kızlar merhabaa.keyifler nasıl?bebişler nasıl..artık sizin papucunuz dama atıldıkaydirigubbakcemile3
önce bebişler:ecrin_bebek:

selam kızlar biz geldik bebişimlen :CüvCüv:
ay bu ne ya akşam bakım var diyodu şimdide zorlan açılıyor site, valla ne güzel resim koymuş herkes şule aynı candy e benziyon haa delikafadulden

candy bi an cadı diye okudum:1shok:
ayy alemsin valla komik karıı :roflol:

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
endlight, 10merve, KK Pro Üyedimples+, joker08+, mehlikaMERYEM, NSA, _BERAY_

kızlar yaa hadi bana özelden msj atarmısınız yemek konusunda akşama 1-2 saatde yapabileceğim bi yemek
sağolsun çiğdem attı
gamze hani yazıcaktınnnnndelikafadulden

yaa ne oluyo bu siteye bugunnn
çiğdemciğim çok çok geçmiş olsun canım
vitamin konusunda benimde kafam karıştı çünkü benim doktorumda bana 10.haftadan sonra içmemi söyledi seninki bırak demiş nedenkineee:uhm:

ya evet bende sormayı unuttum. ama dediki kilonda var biraz. vitamini keselim zaten bu aylardan sonra faydası olmuyor dedi haftaya sorayım bari.

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
endlight, 10merve, KK Pro Üyedimples+, joker08+, mehlikaMERYEM, NSA, _BERAY_

kızlar yaa hadi bana özelden msj atarmısınız yemek konusunda akşama 1-2 saatde yapabileceğim bi yemek
sağolsun çiğdem attı
gamze hani yazıcaktınnnnn

ben dün doktora gittim. bebeşim çok şükür iyi gözüküyor.
İki kere zıpladı. boyu 5cm. gelişimi iyi. Ama ense kalınlıgını ölçmedi. radyoloji bölümüne doktorumun asistanı randevu aldı. haftaya çarşamba radyoloji bölümünde ense kalınlıgı ölçülüp sonra kan verecekmişim.
bu arada geçen hafta kanamam oldugu için bir ay daha bana yatak istiharati verdi. :( progestana devam. ve eleviti yani vitamini kesi. bu aydan sonra bunun pek bir faydası yok dedi. kafam karıştı ya

vitamini bulantın var yemek yiyemiyosun diye verdiyse ondan kesmiştir hani artık yiyerek gerekli vitaminleri alırsın diye ben hiç vitamin almadım bulantım yoktu hiç sadece folik asit aldım şimdi onuda kesti p.tesi gidicem bakıyım vercekmi bişey

şulecim bi düşüneyim ben genelde çabuk hazırlanan şeyler yapıyorum öyle özenli yemek yapmaya zamanım olmuyo aklıma gelirse güzel bişey yazarım

vitamini bulantın var yemek yiyemiyosun diye verdiyse ondan kesmiştir hani artık yiyerek gerekli vitaminleri alırsın diye ben hiç vitamin almadım bulantım yoktu hiç sadece folik asit aldım şimdi onuda kesti p.tesi gidicem bakıyım vercekmi bişey

canım yok bulantı falan sadece artık gerek yok dedi. dünden beri kafama takıldı bebegim vitaminsizmi kalıcak diye ama nette bu yazıyı bulunca rahatladım.

Her hamile kadın vitamin kullanmalı mıdır?
Eğer sağlıklı, düzgün beslenen ve özel bir risk faktörü olmayan biriyseniz doktorunuz hamileliğiniz sırasında vitamin kullanmanızı önermeyebilir. Ancak prenatal vitaminlerden bağımsız olarak hamile kalmadan 1 ay önce başlamak kaydıyla hamileliğinizin ilk 12 haftası boyunca folik asit kullanmanız gereklidir. Hamileliklerin önemli bir kısmı plansız gerçekleştiğinden korunmayı bırakan kadınların düzenli olarak folik asit kullanmaları önerilmektedir. Hamile kalmadan önce ya da hamileliğinizi başlarında kansızlığınız varsa demir preparatları da kullanmanız uygun olacaktır. Eğer kansızlığınız yoksa demir ilaçlarına başlamak için 28. hafta beklenebilir. Son olarak daha önceden bir sağlık sorunu ya da beslenme problemi olanlar ya da değişik nedenler ile özel diet alanlarda prenatal vitamin desteği şart olabilir. Buna hamileliğinizi takip eden doktorunuz karar verecektir. Yapılan araştırmalarda sağlıklı kadınların hamilelikleri sırasında prenatal vitamin desteği almadıklarında ne kendilerinde ne de bebeklerinde problem görülme riskinde bir artış olmadığı saptanmıştır.Bu nedenle hamilelik sırasında vitamin kullanmamak çok büyük bir problem değildir.

selam canım
ya benim bugunde ağrım var karnım hala ağrıyo sol tarafım çok kötü ne olcak böle bilmiyom:sinifsinif:

o ağrıların normal olduğunu bliyorum ben.geçicek inş.canım bu ağrıların sızıların neticesi güzel olacak inş:ecrin_bebek:
bide sol tarafta ağrı çoksa kız derler ama..yoksa kız mı olacakyerimseniben

kızlar bu site bugun beni kanser edecek
neyse ben öğle yemeyimi yiyim
sizde aklına bişey gelirse yazın bana
haydi öptüm sizizemuszemus

Selam göbişli tatlı Mayıs anneleriiiiiiii.....
Sabahtan beri bu ne anlamadım yazıyorum yazıyorum bir türlü gönderemiyorum...

Şule afeti devranmışsın kız sen maşallah:nazar:

Beraycım yine nereye kayboldun sanki az önce buralardaydınnnnn...:olmaz:

Selam göbişli tatlı Mayıs anneleriiiiiiii.....
Sabahtan beri bu ne anlamadım yazıyorum yazıyorum bir türlü gönderemiyorum...

Şule afeti devranmışsın kız sen maşallah:nazar:

Beraycım yine nereye kayboldun sanki az önce buralardaydınnnnn...:olmaz:

Back
X