2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana mesaj yokmu ağlarım ama zaten ta bu saatte keşfettim açıldığını ....
neden ama yaaaa

kimsecikler olmuyo bu saatte burda..
Kızlar benim gibi durup dururken ağlama nöbetleri gelen var mı? Çok fazla duygusallaştım eşim işe gittikten sonra çıkardığı pijamalarına bakıp ağlıyorum düşünün artık ... :((
Nasıl geçecek o kdr zaman gözümde büyüyor... ii akşamlar herkese...

günaydınnnn

canım gözün aydın. sonuçlar normalmiş. kan tahlili içinde inşallah iyi çıkar.
öptüm canım Allah muradını versin inşallah. bu arada cinsiyet öğrenebildin mi?
canım benim çok saol inşallah ALLah ım sağ salim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize cinsiyeti söylemedi 4.a yda dedi
selma cnm çok güzel hayırlı olsun sonuçların çok sevindimmmopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım :1hug:
kimsecikler olmuyo bu saatte burda..
Kızlar benim gibi durup dururken ağlama nöbetleri gelen var mı? Çok fazla duygusallaştım eşim işe gittikten sonra çıkardığı pijamalarına bakıp ağlıyorum düşünün artık ... :((
Nasıl geçecek o kdr zaman gözümde büyüyor... ii akşamlar herkese...

valla zaman gözümde büyümüyo nedense ama ağlama krizleri bende de var herşeye ağlıyrum:a015:

canlarım kocaman günaydın hepinize...
çok ama çok heyecanlıyım. bugün 13:30 da randevum var doktorda. çok karışık duygular içindeyim.. 2 li test yapılacak. kızlar bu testi yapan arkadaşlar acaba renkli mi yoksa siyah beyazda mı yapıldı ?

günaydın bu sabah tuvalette fark ettiğim bir şey var sormak istedim benim daha önce varis vs gibi şikaytlerim olmadı çok ayakta kalmamaya çok oturmamamya çalışıyorum ama üst baldırımda nerdeyse her tarafta kılcal damar çatlakları gördüm normal mi? kadın doğum doktoruma mı yoksa başka bi doktora gitmem mi gerekir?

çok ama çok heyecanlıyım. bugün 13:30 da randevum var doktorda. çok karışık duygular içindeyim.. 2 li test yapılacak. kızlar bu testi yapan arkadaşlar acaba renkli mi yoksa siyah beyazda mı yapıldı ?
inşallah iyi haberlerle gelirsin canımm iyi düşün iyi olsun bu ARARDA GÜNAYDIN SANA DA
günaydın bu sabah tuvalette fark ettiğim bir şey var sormak istedim benim daha önce varis vs gibi şikaytlerim olmadı çok ayakta kalmamaya çok oturmamamya çalışıyorum ama üst baldırımda nerdeyse her tarafta kılcal damar çatlakları gördüm normal mi? kadın doğum doktoruma mı yoksa başka bi doktora gitmem mi gerekir?
tatlım oluyomuş hamilelikte doktoruna gidince sorarsın

günaydınnnnnnnnnnn
ne zamandır giremedim geçmişi okumak çooook zamanımı aldı :)
şule resmin süper sende çok tatlısın...

ayyyyyyyy nasıl heycanlısındır şimdi
hadi hayırlısı
canım ikili testi siyah beyaz ultrasondan yapıyolar ama istersen renklide de yaptırabilirsin diye biliyorum bende sormuştum arkadaşlarıma kimisi renklide kimisi normalde yapmış
benim doktorumda normalde yapıcaktı heralde bu birazda doktorun tercihikaydirigubbakcemile5

günaydın
bende hamilelikte oluyo diye biliyorum
mesela benim göğüslerimde ince ince damarlarım belli olmaya başladı ama bunlar olağan şeylermiş ayrıca bi doktora gitmene gerek yok bence
kontrole gittiğinde doktoruna sorarsın

kızlar bugün öğleden sonra ve yarın tatil biz eşimle öğleden sonra sinemaya gidecez bir aksilik olmazsa yarında gezmek istiyorum ama yağmurlu burası çok mutluyumm

inşallah iyi haberlerle gelirsin canımm iyi düşün iyi olsun bu ARARDA GÜNAYDIN SANA DA

tatlım oluyomuş hamilelikte doktoruna gidince sorarsın
canım peki biliyo musun geçiyor mu yoksa kalıcı birşey mi? benim ayak bileğimde vardı bir tane ama ben bildim bilelei orda
bacaklarımda da olsun istemem hele bu kadar yoğum hiç:çok üzgünüm:

canım peki biliyo musun geçiyor mu yoksa kalıcı birşey mi? benim ayak bileğimde vardı bir tane ama ben bildim bilelei orda
bacaklarımda da olsun istemem hele bu kadar yoğum hiç:çok üzgünüm:
canım benim daha yok ama okumuştum bir yerde birde arkadaşımın eltisinin çok belirgindi şimdi yok ama doktoruna sor istersen yanlış bilgi vermiyeyimm

günaydın
bende hamilelikte oluyo diye biliyorum
mesela benim göğüslerimde ince ince damarlarım belli olmaya başladı ama bunlar olağan şeylermiş ayrıca bi doktora gitmene gerek yok bence
kontrole gittiğinde doktoruna sorarsın

teşekkür ederim canım, doktorum da ilgisiz yeni biriini arıyorum galiba hastanedeki diğer doktora gidicem, geçen grip oldum öksürdükçe karnıma ağrı saplanıyor normal mi diye aradım parol iç geçer dedi, öksürüyorsun diye oluyodur
öksürdüğümden olduğunu ben de biliyorum da bi cevap ver dimi kadın ne biliyim rahim kasılmaya böyle cevap veriyor de bişey de zorla soruyorum zorla cevap veriyor

Back
X