Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizx66 tubatubaaa mesajlarınıza bakın
canım benim çok saol inşallah ALLah ım sağ salim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize cinsiyeti söylemedi 4.a yda dedicanım gözün aydın. sonuçlar normalmiş. kan tahlili içinde inşallah iyi çıkar.
öptüm canım Allah muradını versin inşallah. bu arada cinsiyet öğrenebildin mi?
teşekkür ederim canım :1hug:selma cnm çok güzel hayırlı olsun sonuçların çok sevindimmmopuyorumnanaktan
kimsecikler olmuyo bu saatte burda..
Kızlar benim gibi durup dururken ağlama nöbetleri gelen var mı? Çok fazla duygusallaştım eşim işe gittikten sonra çıkardığı pijamalarına bakıp ağlıyorum düşünün artık ...(
Nasıl geçecek o kdr zaman gözümde büyüyor... ii akşamlar herkese...
inşallah iyi haberlerle gelirsin canımm iyi düşün iyi olsun bu ARARDA GÜNAYDIN SANA DAcanlarım kocaman günaydın hepinize...
çok ama çok heyecanlıyım. bugün 13:30 da randevum var doktorda. çok karışık duygular içindeyim.. 2 li test yapılacak. kızlar bu testi yapan arkadaşlar acaba renkli mi yoksa siyah beyazda mı yapıldı ?
tatlım oluyomuş hamilelikte doktoruna gidince sorarsıngünaydın bu sabah tuvalette fark ettiğim bir şey var sormak istedim benim daha önce varis vs gibi şikaytlerim olmadı çok ayakta kalmamaya çok oturmamamya çalışıyorum ama üst baldırımda nerdeyse her tarafta kılcal damar çatlakları gördüm normal mi? kadın doğum doktoruma mı yoksa başka bi doktora gitmem mi gerekir?
canlarım kocaman günaydın hepinize...
çok ama çok heyecanlıyım. bugün 13:30 da randevum var doktorda. çok karışık duygular içindeyim.. 2 li test yapılacak. kızlar bu testi yapan arkadaşlar acaba renkli mi yoksa siyah beyazda mı yapıldı ?
günaydın bu sabah tuvalette fark ettiğim bir şey var sormak istedim benim daha önce varis vs gibi şikaytlerim olmadı çok ayakta kalmamaya çok oturmamamya çalışıyorum ama üst baldırımda nerdeyse her tarafta kılcal damar çatlakları gördüm normal mi? kadın doğum doktoruma mı yoksa başka bi doktora gitmem mi gerekir?
canım peki biliyo musun geçiyor mu yoksa kalıcı birşey mi? benim ayak bileğimde vardı bir tane ama ben bildim bilelei ordainşallah iyi haberlerle gelirsin canımm iyi düşün iyi olsun bu ARARDA GÜNAYDIN SANA DA
tatlım oluyomuş hamilelikte doktoruna gidince sorarsın
canım benim daha yok ama okumuştum bir yerde birde arkadaşımın eltisinin çok belirgindi şimdi yok ama doktoruna sor istersen yanlış bilgi vermiyeyimmcanım peki biliyo musun geçiyor mu yoksa kalıcı birşey mi? benim ayak bileğimde vardı bir tane ama ben bildim bilelei orda
bacaklarımda da olsun istemem hele bu kadar yoğum hiç:çok üzgünüm:
günaydın
bende hamilelikte oluyo diye biliyorum
mesela benim göğüslerimde ince ince damarlarım belli olmaya başladı ama bunlar olağan şeylermiş ayrıca bi doktora gitmene gerek yok bence
kontrole gittiğinde doktoruna sorarsın
kızlar bugün öğleden sonra ve yarın tatil biz eşimle öğleden sonra sinemaya gidecez bir aksilik olmazsa yarında gezmek istiyorum ama yağmurlu burası çok mutluyumm