Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok teşekkür ederim. inşallah sende kısa zamanda görürüsün bebişini...
canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın. korkma emi. güzel geçecek inşallah. senin için dua edicem. kulun kul için ettiği dualar kabul olurmuş... Dilerim Rabbimden sağlıklı hayırlı mutlu eli ayağı düzgün bebişin olsun Rabbim yüzünü kara çıkarmasın. :Saruboceq:
ve ayrıca tüm hamiş arkadaşlarıma ; Allah yavrularmıza Peygamber efendimiz gibi ahlaklı karakterli kişikli, Hz. Ali gibi cesaretli ve Hz. Yusuf gibi güzellik nasip eylesin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nidah hoşbulduk canım.
selam elvoscan
mekselina hoşgeldin aramıza
mekselina cnm ekledim listeye seni hoşgeldin aramıza
herkes msn de kızlar
ya bu msn nasıl bişeydir sabha beri kaç kere sordum kimse cevap vermiyo acayip bi msn adresi zaten eklenmiyoda ya bana yanlış verdiler yada başka bi tuhaflık var ama anlamadım
ya selmacım bende bişey anlamadım bana verdiği bi msn adresi vardı onu ekledim gamzenin kendi msn i sanırım hani öyle virüs falan gibi bişey değildi ama olmadı yinede anlamadım bende
ya ben dün yoktum akşam girdim tuğba özel mesaj atmış başını hatırlamıyomda @virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs....... böyle bişey di
kızlar özel msjlarınız mı kapalı atamıyorum msj