Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani anlamadım 13,haftadamıyım şimdine 12 si Sezencim 13. haftaya girmişsinnzemuszemus
tebriklerrrrr...opuyorumnanaktan
nasıl yok canım yaa
netin var bilgisayarın var
msn nasıl olmaz
yüklemeyi biliyomusun:uhm:
Canım ben 2 kez filan girebildim o zaman da yazmıştım giremiyorum diye. Demek ki denk gelmedik:) Bizim işyerinde msn kullanmak yasak ben o gruba katılamam zaten:)
Seninde cuman mübarek olsun canım. Ben Akropol Hastanesinde Bülent Alp Aydın'a gittim. Çooook da memnun kaldım, inşallah bundan sonrakilerde de memnun kalırım. Sen kime gidiyosun??![]()
Kızlar ben geçtiğimiz salı doktora gittim. Yeni doktoruma, inanılmaz memnun kaldım. Ankaradakilere kesinlikle tavsiye ederim. İsteyen olursa ismini hastanesini verebilirim. Bebeğim çok iyiymiş. Sırt üstü yatmış, ellerini ayaklarını oynatıyodu yaa:)) Ağzı burnu filan hep oluşmuş, hepsini gösterdi. 17 Kasım'a ikili test için randevu aldım:) Hayırlısı bakalım...
günaydın annişleeerrrrrrrrrrr!!
biz de geldik teyzeleriiii tosbağamlaaaaaa.. ben 2 kg. almışım yaaa kızlar doktorum dikkat etmelisin dedi. düşük tehlikem varken yürüyüşü yasaklamıştı, şimdi 20 dk yürüyüş yapmam gerekiyor. bizde bu sabah ı-podumuzu taktık konuşa konuşa yürüdük bebişimizle 20 dk. çok keyifliydi. bundan sonra her sabah yürüyüşümüz var. bu arada bebişimiz için bence kız dedi doktorumuz. bakalım ne çıkacak?
günaydın bayanlar bebişimle kahvaltımızı ettik işbaşına hazırlanıyoruz size de güzel dileklerimizi yollayalım dedik hepinize iyi günler tüm çalışan hamişlere de iyi çalışmalar...
günaydın bayanlar bebişimle kahvaltımızı ettik işbaşına hazırlanıyoruz size de güzel dileklerimizi yollayalım dedik hepinize iyi günler tüm çalışan hamişlere de iyi çalışmalar...
Kızlar doktor bana ayda 1 kilo alacaksın. Fazlasını alırsan bozuşuruz dedi:) Bir de artık Folik asit filan kullanma dedi. Zaten adı üstünde asit zararlı dedi. Bebeğin göz rengi bile belli artık içmenin faydası yok dedi. Valla çok enteresan bir adamdı:)
günaydııııııııııın
sen 2 kilo aldın diyemi doktor dikkat et dedi
ben 3,5-4 kilo aldım hiç bişey demediii:1shok:
ayy çok özeniyorum böle yürüyüş yapabilenlere yaaa bende çalışmasam yaparım dicem ama yalan söylemiş olurum o zamanda yatmaktan yürüyemem
maşaallah valla sana![]()
Baş ağrısı çekenler varmış galbaa benim de feci ağrıyo bazen hele dün akşam bi başladı ki.. mafoldumben