2010 Nisan Anneleri Şafak Sayıyoruz:))

$afak 0...
Bakalim bugun gelecekmi....??
Herkes arayip daha doguramadinmi diyor..
Bu ne stres yahu....
Doguramamakta sorun..

Şafak 2 doğuramiyacağım diye korkuyorumtelefonlara çıkamaz oldum herkez sen daha doğurmadın mı diyorbebeklerine kavuşan annenlere bol sağlık beklemede olan annelerede bol sabır diliyorum...

Şafak 2 doğuramiyacağım diye korkuyorumtelefonlara çıkamaz oldum herkez sen daha doğurmadın mı diyorbebeklerine kavuşan annenlere bol sağlık beklemede olan annelerede bol sabır diliyorum...
Ah canim benim biliyorum o stresi bilmezmiyim hickaydirigubbakcemile5
Benim gunum gecti..Hala bekliyorum..bilmiyorumkismile

Ustelik hicbir belirtide yok..:umursamaz:

Bakalim biz doguramayanlar ne yapacagizmafoldumben

Ben bugun 41.haftamdayim :hulya:

Allah kolaylik versin sanada :teselli:

In$allah pe$pe$e doguralim..

Aramızda 2 gün varmışşş...Çok iyi anlıyorum bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda eminim hepsini unutacağız allah sanada sabır versin canım ikimizide tek nefeste kurtarsın.Bendede hiç bir belirti yok hatta kayınvalidem bugün sen daha doğuramazsın karnın yukarda dedi.Senin nasıl ?Bir akrabamın dediğine görede göğüsten 4 parmak aşşağıya inmesi gerekiyormuş ayakta durup bir ölç:)Merdiven inip çıkıyorum belki açılmaları kolaylaştırır falan :))

aynen ben de korkuyorum ya sancı var açılma yok hiç sezeryan da kesinlikle istemiyorum ama gelmezse napçaz böyle millet dalga geçiyo doğuramadın mı daha diye sinir oluyorum telefonlara çıkmıyorum face e girmiyorum sormasınlar bide karnın yukarda sen daha doğuramazsın demiyolarmı ona deli oluyorum işte asıl

üzülme canım banada karnın yukarıda diyorlardı bugün dr'a sordum daha fazla inmez dedi.Bünyeden bünyeye değişiyor karnım top gibi yukarıda ama açılma olmuş rahim ağzında 1cm kadar bendede seninkinin tam tersi sancı yok açılma var,suni sancı verelim dedim yok 41. haftanın bittiği gün veririz dedi.bugün 40+0 oluyorum.1 hafta içinde gelmezse suni sancı yiyeceğim Sezeryan zaten kabus bu kadar bekledik inşallah tek nefeste doğururuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…