2010 Nisan Anneleri Şafak Sayıyoruz:))

Sagol cnm benim yaa coook te$ekkur ederima.s.
In$allah ikimiz birden hemencecik doguruveririz :1hug:In$allah dedigin gibi kolay olur;bakalim artik.
Sen ne yaptin ne dedi doktor mudahale yapacakmi??

Sagol cnm benim yaa coook te$ekkur ederima.s.
In$allah ikimiz birden hemencecik doguruveririz :1hug:In$allah dedigin gibi kolay olur;bakalim artik.
Sen ne yaptin ne dedi doktor mudahale yapacakmi??

Benim dr suni sancı için erken dedi pazartesi itibariyle 40+3 oluyorum cumaya kadar olmazsa suni sancı vereceğim dedi.Ama benim sürekli azar azar su geliyor 3-4 saattir doktoru aradım az önce sancı olmadan suyun gelmez yarın kontorole gel dedi yarına kadar belki doğar diyorum garip hisler içindeyim.Bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alalım inşallahhh:)

Merhaba kızlar.. ben Mayıs Annelerden transfer oldum.. 22 Nisanda sezeryan ile doğum yapıcam inşallah..
ikiz bekliyorum.. bi kız bi erkek..

Hadi bakalim hayirlisi olsun bu bebi$ler doktor falan dinlemiyorkaydirigubbakcemile3
Zaten dinlese tam gunlerinde gelirlerdisüprizzzzz
Bizimde yarin kontrolumuz var..Gelince yazarim.
Sende yazmayi unutma..yazmazsan demekki doguruyosunkaydirigubbakcemile3
Yazmazsam demekki doguruyorum vereliniortak

safak 6 oglusum sürpriz yapıp buhafta gelmeye kalkmazsa,,Allah izin verirse haftaya pazartesi doguma giriyorum bende sezaryen

Dün akşamdan beri sızıntı şeklinde suyum geliyor dr u aradım öğleden son 16.00 dan önce bakama toplantım var dediBirde sancı olması gerekiyor sancı ağrı falan tık yok 16.00 da doktora gideceğim çok korkuyorum sezeryan falan der diyee keşke suni sancı deseede doğursam hayırlısı olsun tüm anne adaylarına bol şanslar...(40+3)

şafak 1 bizde 40 haftayı geçicez heralde önceden sancım vardı şimdi hiç bişey yok ya sezeryan istemiyorum ben dua edin

şafak 2 perşembe suni sancı vercek dr açıklığa bakıp
olmazsa da sezeryan inşallah hiçbirine gerek kalmaz doğururumm 3 güne
serayahsen angelbaby dualarımm sizlerle sizde dua edin

Yarın sabah 10 da suni sancı alıyorum şans dileyin çok korkuyorum:)Heepinize bol şanslar...

Yarın sabah 10 da suni sancı alıyorum şans dileyin çok korkuyorum:)Heepinize bol şanslar...

Cnm benim dualarim seninle in$allah acilman hemen gerceklesir ve bir avazda kurtulursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benim bebeginde keyfi yerinde,nst'ye baglandik herseyi iyi cikti cok $ukur..

Birde bir haber aldimki..Uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim:kedi:

Bizim yumurcak tam 4,5 kgeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilekafamçokkarıştı

şafak 2 perşembe suni sancı vercek dr açıklığa bakıp
olmazsa da sezeryan inşallah hiçbirine gerek kalmaz doğururumm 3 güne
serayahsen angelbaby dualarımm sizlerle sizde dua edin

Angelsky tatlim ikimizde ayni gun suni sanci yiyecegiz demekkiakannehir
In$allah ikimiz icinde suni sanciya gerek kalmaz ve $u per$embeye kadar dogururuz..:CüvCüv: Dualarim seninle olsun Allah guc kuvvet versin..

canımmm Allah yardımcın olsunn dualarımm seninlee

Angelsky tatlim ikimizde ayni gun suni sanci yiyecegiz demekkiakannehir
In$allah ikimiz icinde suni sanciya gerek kalmaz ve $u per$embeye kadar dogururuz..:CüvCüv: Dualarim seninle olsun Allah guc kuvvet versin..
hımmm demek aynı gün suni alcaz benim perşembe 40. haftam doluyor erken biraz ama napalımm yine de açıklığa göre karar verir umarımmm anummmm senin beiş 4.5 kg mı nasıl doğurcann yaa Allah yardıcın olsunn benimkii maksimim 3.800 müş tabi yine de Allah bilir yanılabiliyorlarr
inşallah canımm ya ben çok stres oluyorumm bi yandan da teskin ediyorumm kendimii arkadaşımm söyledi YA FETTAH ismi şerifini oku tatlımm bolboll

Vallahi benimde biraz gozum korktu ama napalim atlatacaz insallahbilmiyorumkismile
Doktor sen cok uzun boylusun merak etme dogurursun dedi..Malum Amerikadayim ve burada sezeryani coook zorda kalirlarsa yaparlar.Biraz epidural falan alirim atlatirim diye du$unuyorum in$allah..Tabii yanilma payida olabilir bilemem:umursamaz: Umarim her$ey yolunda gider ve bebegimiz geldi diye yazabiliriz buraya saglikla sihhatle in$allah..Rabbim hepimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canımm inşallah

hadi hayırlısı inşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebişlerimizi kucağımıza foto eklemeyi unutmayın buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…