Sagol cnm benim yaa coook te$ekkur ederima.s.Bir arkadaşımda Amerika'da suni sancı ve epiduraL anestezi ile doğum yaptı hiç bir şey hissetmemiş ıkınması gerektiği zaman doktor söylemiş ıkınmış ve doğurmuş hiç korkma eminim herşey çok güzel olacak beklediğimize değecek:)Haberlerini bekliyorum...
Hepimizi Allah kurtarsin
Sagol cnm benim yaa coook te$ekkur ederima.s.
In$allah ikimiz birden hemencecik doguruveririz :1hug:In$allah dedigin gibi kolay olur;bakalim artik.
Sen ne yaptin ne dedi doktor mudahale yapacakmi??
Benim dr suni sancı için erken dedi pazartesi itibariyle 40+3 oluyorum cumaya kadar olmazsa suni sancı vereceğim dedi.Ama benim sürekli azar azar su geliyor 3-4 saattir doktoru aradım az önce sancı olmadan suyun gelmez yarın kontorole gel dedi yarına kadar belki doğar diyorum garip hisler içindeyim.Bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alalım inşallahhh:)
şafak 2 perşembe suni sancı vercek dr açıklığa bakıp
olmazsa da sezeryan inşallah hiçbirine gerek kalmaz doğururumm 3 güne
serayahsen angelbaby dualarımm sizlerle sizde dua edin
Yarın sabah 10 da suni sancı alıyorum şans dileyin çok korkuyorum:)Heepinize bol şanslar...
şafak 2 perşembe suni sancı vercek dr açıklığa bakıp
olmazsa da sezeryan inşallah hiçbirine gerek kalmaz doğururumm 3 güne
serayahsen angelbaby dualarımm sizlerle sizde dua edin
canımmm Allah yardımcın olsunn dualarımm seninleeYarın sabah 10 da suni sancı alıyorum şans dileyin çok korkuyorum:)Heepinize bol şanslar...
hımmm demek aynı gün suni alcaz benim perşembe 40. haftam doluyor erken biraz ama napalımm yine de açıklığa göre karar verir umarımmm anummmm senin beiş 4.5 kg mı nasıl doğurcann yaa Allah yardıcın olsunn benimkii maksimim 3.800 müş tabi yine de Allah bilir yanılabiliyorlarrAngelsky tatlim ikimizde ayni gun suni sanci yiyecegiz demekkiakannehir
In$allah ikimiz icinde suni sanciya gerek kalmaz ve $u per$embeye kadar dogururuz..:CüvCüv: Dualarim seninle olsun Allah guc kuvvet versin..
canımmm Allah yardımcın olsunn dualarımm seninlee
hımmm demek aynı gün suni alcaz benim perşembe 40. haftam doluyor erken biraz ama napalımm yine de açıklığa göre karar verir umarımmm anummmm senin beiş 4.5 kg mı nasıl doğurcann yaa Allah yardıcın olsunn benimkii maksimim 3.800 müş tabi yine de Allah bilir yanılabiliyorlarr
inşallah canımm ya ben çok stres oluyorumm bi yandan da teskin ediyorumm kendimii arkadaşımm söyledi YA FETTAH ismi şerifini oku tatlımm bolboll
Vallahi benimde biraz gozum korktu ama napalim atlatacaz insallahbilmiyorumkismile
Doktor sen cok uzun boylusun merak etme dogurursun dedi..Malum Amerikadayim ve burada sezeryani coook zorda kalirlarsa yaparlar.Biraz epidural falan alirim atlatirim diye du$unuyorum in$allah..Tabii yanilma payida olabilir bilemem:umursamaz: Umarim her$ey yolunda gider ve bebegimiz geldi diye yazabiliriz buraya saglikla sihhatle in$allah..Rabbim hepimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?