Vallahi cnm cevredekilere sorarsan deli olursun ohaoldumsmileAramızda 2 gün varmışşş...Çok iyi anlıyorum bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda eminim hepsini unutacağız allah sanada sabır versin canım ikimizide tek nefeste kurtarsın.Bendede hiç bir belirti yok hatta kayınvalidem bugün sen daha doğuramazsın karnın yukarda dedi.Senin nasıl ?Bir akrabamın dediğine görede göğüsten 4 parmak aşşağıya inmesi gerekiyormuş ayakta durup bir ölç:)Merdiven inip çıkıyorum belki açılmaları kolaylaştırır falan :))
Vallahi cnm cevredekilere sorarsan deli olursun ohaoldumsmile
Birgun karnin du$mu$ derler,obur gun yok daha zamanin var derler..
Bugun bende doktora gittim pazartesi nst ye bagliyacaz ve per$embeye kadar kendiliginden dogmasini bekliyecegiz olmazsa per$embe suni sanci verilecekmi$..
Bakalim bekliyorum artik in$allah kendiliginden olur gerek kalmaz suni sanciya falan.
Birde ben Amerikadayim ve bu durum beni bu yuzden daha cok sikintiya soktu..:gitme:
Cunku dogumum geciktikce Turkiyeye donmemde gecikecek..:çok üzgünüm:
Ne yapacagimi $a$irdim artik..Allahim yalvaririm tez zamanda dogurayim :Saruboceq:
Bir arkadaşımda Amerika'da suni sancı ve epiduraL anestezi ile doğum yaptı hiç bir şey hissetmemiş ıkınması gerektiği zaman doktor söylemiş ıkınmış ve doğurmuş hiç korkma eminim herşey çok güzel olacak beklediğimize değecek:)Haberlerini bekliyorum...
Hepimizi Allah kurtarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?