2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

"iyi de" takdir edersin ki ben de müneccim değilim güzelim, doğurdum diye haber vermeyeni kendiliğimden bilemiyorum.

şimdi ekledim listeye.hayırlı olsun bebeğin.

ıyıde fıstıgım ben acemıyım zaten martta keşfettim siteyi e internetıde subatta baglattık 20 gun müjde bebegım olduyu kesfettım hastaneden eve gelınce doguma hazırlıka yazdım ama işte acemılık bıdakıne dıycem bıda olmıycakkı baglandık çooooook teşekkur ederımde nerde yazıyoz bulamadık adımızı bı haberdar etsen hattta bılıyosan özel msj yazsanda onuda ögrensemvereliniortak

biraz geç oldu haber vermem ama benide ekleyin listeye............... 35+4 yani 17 martta sezeryanla doğum 18 nisan beklenen gündü ama olmadı................ kilosu 1760 boy 42cm................ ama şimdi iyi kilo almaya başladı.............. doğum yapan bütün arkadaşlarında rabbim evlatlarına hayırlı sağlıklı ömürler versin...........ha bu arada kızımın ismi gülistan

neyi sorduğunu tam anlamadım ama listeyi soruyorsan, bu başlığın birinci sayfasında. sizi de ekledim bebeğinle. sonlara doğru bakarsan görürsün isminizi..

hayırlı olsun tekrar.

oo senin kuzucuk bayaa erken gelmiş be canım. ama şimdi büyümüş serpilmiş kocaman abla olmuştur :) hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün..
ekliyorum hemen.

ay ay herkes aldı kucagına bebişleri ilk dogum yapan anne bendim şimdi bebegim 3 aylık oldu kızlar rabbim herkeze saglıklı bir hamilelik ve hayırlı dogumlar nasip etsin

canım benim bilgilerimide eklermisin doğum haftası 39+3 doğum günü 13.04.2010 beklenen doğum tarihi 17.04.2010 boyu 50 cm kilosu 3kg 400gr cinsiyeti kız adı özge melis normal doğum yaptım şimdiden tşkler

canım nerelerdesin sen :)
ekledim kuzunu, sağlıkla büyüt.. hayırlı uğurlu olsun.

merhaba canım, eklediğin için teşekkürler. Allah razı olsun cümlemizinki inş.
yaaa sorma canım yaa,öyle yerinde durmayan uyumayan kucağımdan aşağı inmeyen bir kızım varki mahvoldum yanii
aşırı gaz sorunumuz ve uykusuz gün ve gecelerimiz var.
ama buna da şükür allahım beterinden saklasın.
senin bebeğin nasıl canım?

Hareketli bri bekleyiş var hepimizdee Allaha hepimizin yavrusunu sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah oglumu 8 nisanda kucagıma alacagım son gunum 8 nisan o gnu sabırszılıkla bekliyoruzzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…