2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

Gözünüzaydın olsunnn...Ne güzel kucağınıza almışsınız bebeğinizi..Bende Bursadanım hangi hastanede doğum yaptınız acaba sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim...

Slm Kızlar! 8 nisan itibariyle ben de Zeynep'imi kucağıma aldım! Normal doğum oldu! 3250 gr. 51cm! Listede yerimizi alıcaz biz de sonun da Allah bekleyen herkese göstersin inşallah hayırlısıyla! Anlatılacak bişey değilmiş gerçekten!

merhabalar; bir türlü fırsat bulup yazamadım, 9 nisanda benim kızım da doğdu. 3500 kg olarak gayet sağlıklı maşallahhh çok emiyoruz ve uyuyoruz yarın kontrolümüz var allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah..

1 umudumsunbebegim a.s.
2 jnaz a.s.
3 butterflydsd a.s.
4 erkflz a.s.
5 hayatsn a.s.
6 semafatih a.s.
7 butterfly1103 a.s.
8 zümmin a.s.
9 derindeniz09 a.s.
10 zeyra a.s.
11 nazliozger a.s.
12 ilayda26 a.s.
13 naz_24 a.s.
14 batuhanim a.s.
15 bonbolin a.s.
16 bebeg83 a.s.
17 thebunchofdaisyy a.s.
18 ruzenin a.s.
19 ebram a.s.
20 yosun a.s.

Canlarım hepinizi tebrik ediyorum gözünüz aydın.Arada birilerini atlamadım inşaallah.Listenin hepsi burda aslında ama...
Rabbim evlatlarınıza sizlerle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin.Hayırlı insancıklar olsunlar inşaallah

21 ilke_nur a.s.
22 budebe a.s.
23 neptunee a.s.
24 tatlims a.s.
25 esros a.s.
26 sarimelekA&B a.s.
27 a.almina a.s.
28 defnetuna a.s.
29 gölgeler a.s.
30 buket_asude a.s.
31 tarhan a.s.
32 ymer a.s.
33 atala a.s.
34 ayse_denizy a.s.
35 gelincik53 a.s.
36 rabia fatma a.s.
37 zselen a.s.
38 birperi a.s.
39 anneee a.s.
40 fulyan a.s.

Canlarım hepinizi tebrik ediyorum gözünüz aydın.Arada birilerini atlamadım inşaallah.Listenin hepsi burda aslında ama...
Rabbim evlatlarınıza sizlerle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin.Hayırlı insancıklar olsunlar inşaallah

opuyorumnanaktan canımmm... güzel dünürüm... unuturmuyum hiç sizi :asigim: sende bitanesin... dünürünün ve damadının bitanesi a.s. güzel haberlerini bekliyorum .. dün gönderdiğim mesajı görmedin yada cevap yazmaya fırsatın olmadı sanırım.. neyse birazdan uyanın da ararım canım nasıl olsa.. meraktayım.. diğer topiğe de bi bakayım belki bi haber vardır.. herşey yolundadır inşallah güzelim.. dularımız her zaman sizinle :Saruboceq:
a.s. gözün aydın... güle güle büyüt kızını canım..
a.s. gözün aydın canım... sağlıkla hayırlısıyla büyüt meleğini inşallah..
a.s. opuyorumnanaktan amiin inşallah canımcımm.. çok sağol güzel dileklerin için.. bizim de dualarımız seninle.. inşallahsende hayırlısıyla kavuşucaksın meleğine yada meleklerine.. :Saruboceq: Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla göndersin yavrusunu :Saruboceq:

Son düzenleme:
Gözünüzaydın olsunnn...Ne güzel kucağınıza almışsınız bebeğinizi..Bende Bursadanım hangi hastanede doğum yaptınız acaba sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim...

zübeyde hanımda yapacaktım aslında fakat hem doktorun ilgisizliğinden hemde yaşadığımız bazı olumsuzluklar yüzünden vazgeçtim.doğuma bir haftam kala sigorta hastanesine gittim
tonton bir doktor buldum sağolsun çok ,ilgiliydi sezeryan doğumumu yaptım.

selam kızlar 12 nisan saat 13:15 de kayra urasımı kucağıma aldım.maalesef normal yollarla olmadı.2 gün sancı çektim sezeryana döndüm.ama bebişim sağlıklı oldu çok şükür önemli olan o zaten.maaşallah diyin teyzeleri oğlum 4 kg 53 cm doğdu.bizi de listeye eklersiniz artık.bu arada spinal sezeryan yaptıran arkadaşlar ben tuvalete çıkamadım hala katı gıdalara da geçemedim bu yüzden.benim gibi olanınız var mı cevaplarsanız sevinirim.

Amin inşaallah çok teşekkür ederim canım.a.s.

zeynepcim. kızım 3.480 gr 52 cm olarak doğdu.çok şükür kendiside iyi maşallah.bilgilerini eklersen seviniriz teyzesi.

cnm tebrik ederim.sen normal olmasını çok istiyodun ama zaten bebeğininde maşallahı varmış cnm zorlanırdın heralde.allah analı babalı büyütsün inş.

zeynepcim. kızım 3.480 gr 52 cm olarak doğdu.çok şükür kendiside iyi maşallah.bilgilerini eklersen seviniriz teyzesi.

mansallah bebislere allah hepsine uzun uzun ömürler versin

Slm gÜzel nısan annelerı Çok youn bı dÖnem Çok gıremıyorum nete Üstyelık ıŞede baŞladım 2-3 satlıĞıne ıŞede gelıyorum doĞum yapan herkesı tebrık edıyorum. Allah hayırlı ÖmÜrlÜ versın hepımızınkını ınŞallah. DoĞum yapacaklarında allah yardımcısı olsun. Lısteye baktımda dolmuŞ taŞmıŞ. Daha dÜn ne zaman geÇecek bu zaman derken Şımdı maŞallah... Herkesı ÖpÜyorum kendınıze ıyı bakın

cnm tebrik ederim.sen normal olmasını çok istiyodun ama zaten bebeğininde maşallahı varmış cnm zorlanırdın heralde.allah analı babalı büyütsün inş.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.DOKTORUMDA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ ZATEN.NEYSE DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH.ÇOK SIK GİREMİYORUM NETE DOĞAL OLARAK :ecrin_bebek:

başta gelinim :asigim: olmak üzere yeni gelen bebişlere dünyamıza hoşgeldiniz diyorum...

Rabbim sizi korusun... nazardan,kötülüklerden,hastalıktan.. her kötü şeyden korusun Rabbim..

dünürcüm.. zeynebimm.. canımın içi.. tekrar gözün aydın.. gelinime de maşallahh aramıza,dünyamıza hoşgeldin dila sultan... opuyorumnanaktan Allah güzel yazılar yazsın.. hayatı boyunca hep iyilerle,hayırlılarla karşılaştırsın.. sağlıklı hayırlı uzuun bir ömrü olsun.. hayırlı evlat olsun inşallah.. biz yaşlanınca sana da baksın bana da baksın kaydirigubbakcemile3

canım benim :)

Allah razı olsun, aminnnn dedim ağız dolusu..

iyi günlerini görelim bebişlerimizin inşallah...

yakışıklı damadımı da öpüyorum :1hug:

iki kedili bizide listeye koymuşsun bile sağol nisan anneleri topiğine bizide listeye eklermisin diye yazmıştım baktım eklemişsin bile teşekkür ediyorum.
kızımın adı selen buarad. bütün annişleri ve bebişleri öpüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…