- Konu Sahibi XIXki Kedili Deli
-
doğum yapan herkese gözünüz aydın diyorum
İnşallah sağlıklı mutlu bir şekilde büyütürsünüz güzel bebeklerinizi
bende 3 nisan annesiyim aslında mart annesi olucaktım ama kızım yerini çok sevdiğinden gelmedi bir türlü
genel anestezi ile sezeryan oldum 1 hafta sonunda kendimi anca toparlayabildim bebeğimle çok daha fazla ilgilenebiliyorum
Rabbim bu mutluluğu kimseden esirgemesin.
Doğum yapacak diğer nisan annelerine de Rabbim kolaylıklar versin
derler ya bir nefeste kurtulursunuz inşallah.
opuyorumnanaktan canımmm... güzel dünürüm... unuturmuyum hiç sizi :asigim: sende bitanesin... dünürünün ve damadının bitanesi a.s. güzel haberlerini bekliyorum .. dün gönderdiğim mesajı görmedin yada cevap yazmaya fırsatın olmadı sanırım.. neyse birazdan uyanın da ararım canım nasıl olsa.. meraktayım.. diğer topiğe de bi bakayım belki bi haber vardır.. herşey yolundadır inşallah güzelim.. dularımız her zaman sizinle :Saruboceq:fıstıklar, son haberlerini verenleri listeye ekledim.
yeni doğum yapanlara da hayırlı olsun diyeyim tekrar..
ben de yarın 12.30 itibariyle 41. nisan annesi olucam inşallah :)
nazar değmesin bana tü tü tüü diyeyim :))
bikaç gün giremezsem, listemizi aksatırsam kusuruma bakmayın..
ilk fırsatta gelip kuzularımızın listesini güncelliycem..
bu arada kendinize de, minişlerinize de iyi bakın..
refişim, canım dünürüm onca telaşının arasında benim günümü de unutmamışsın.. bi tanesin..Allah razı olsun duaların için... hayırlısıyla gelininin güzel haberlerini vericem inşallah :)
utku'mu öp, görüşürüz :)
a.s. gözün aydın... güle güle büyüt kızını canım..Slm Kızlar! 8 nisan itibariyle ben de Zeynep'imi kucağıma aldım! Normal doğum oldu! 3250 gr. 51cm! Listede yerimizi alıcaz biz de sonun da Allah bekleyen herkese göstersin inşallah hayırlısıyla! Anlatılacak bişey değilmiş gerçekten!
a.s. gözün aydın canım... sağlıkla hayırlısıyla büyüt meleğini inşallah..merhabalar; bir türlü fırsat bulup yazamadım, 9 nisanda benim kızım da doğdu. 3500 kg olarak gayet sağlıklı maşallahhhçok emiyoruz ve uyuyoruz yarın kontrolümüz var allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah..
a.s. opuyorumnanaktan amiin inşallah canımcımm.. çok sağol güzel dileklerin için.. bizim de dualarımız seninle.. inşallahsende hayırlısıyla kavuşucaksın meleğine yada meleklerine.. :Saruboceq: Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla göndersin yavrusunu :Saruboceq:
16 bebeg83 a.s.
Canlarım hepinizi tebrik ediyorum gözünüz aydın.Arada birilerini atlamadım inşaallah.Listenin hepsi burda aslında ama...
Rabbim evlatlarınıza sizlerle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin.Hayırlı insancıklar olsunlar inşaallah
Gözünüzaydın olsunnn...Ne güzel kucağınıza almışsınız bebeğinizi..Bende Bursadanım hangi hastanede doğum yaptınız acaba sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim...
opuyorumnanaktan canımmm... güzel dünürüm... unuturmuyum hiç sizi :asigim: sende bitanesin... dünürünün ve damadının bitanesi a.s. güzel haberlerini bekliyorum .. dün gönderdiğim mesajı görmedin yada cevap yazmaya fırsatın olmadı sanırım.. neyse birazdan uyanın da ararım canım nasıl olsa.. meraktayım.. diğer topiğe de bi bakayım belki bi haber vardır.. herşey yolundadır inşallah güzelim.. dularımız her zaman sizinle :Saruboceq:
a.s. gözün aydın... güle güle büyüt kızını canım..
a.s. gözün aydın canım... sağlıkla hayırlısıyla büyüt meleğini inşallah..
a.s. opuyorumnanaktan amiin inşallah canımcımm.. çok sağol güzel dileklerin için.. bizim de dualarımız seninle.. inşallahsende hayırlısıyla kavuşucaksın meleğine yada meleklerine.. :Saruboceq: Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla göndersin yavrusunu :Saruboceq:
selam kızlar 12 nisan saat 13:15 de kayra urasımı kucağıma aldım.maalesef normal yollarla olmadı.2 gün sancı çektim sezeryana döndüm.ama bebişim sağlıklı oldu çok şükür önemli olan o zaten.maaşallah diyin teyzeleri oğlum 4 kg 53 cm doğdu.bizi de listeye eklersiniz artık.bu arada spinal sezeryan yaptıran arkadaşlar ben tuvalete çıkamadım hala katı gıdalara da geçemedim bu yüzden.benim gibi olanınız var mı cevaplarsanız sevinirim.
Slm Kızlar! 8 nisan itibariyle ben de Zeynep'imi kucağıma aldım! Normal doğum oldu! 3250 gr. 51cm! Listede yerimizi alıcaz biz de sonun da Allah bekleyen herkese göstersin inşallah hayırlısıyla! Anlatılacak bişey değilmiş gerçekten!
selam kızlar 12 nisan saat 13:15 de kayra urasımı kucağıma aldım.maalesef normal yollarla olmadı.2 gün sancı çektim sezeryana döndüm.ama bebişim sağlıklı oldu çok şükür önemli olan o zaten.maaşallah diyin teyzeleri oğlum 4 kg 53 cm doğdu.bizi de listeye eklersiniz artık.bu arada spinal sezeryan yaptıran arkadaşlar ben tuvalete çıkamadım hala katı gıdalara da geçemedim bu yüzden.benim gibi olanınız var mı cevaplarsanız sevinirim.
zeynepcim. kızım 3.480 gr 52 cm olarak doğdu.çok şükür kendiside iyi maşallah.bilgilerini eklersen seviniriz teyzesi.
cnm tebrik ederim.sen normal olmasını çok istiyodun ama zaten bebeğininde maşallahı varmış cnm zorlanırdın heralde.allah analı babalı büyütsün inş.
başta gelinim :asigim: olmak üzere yeni gelen bebişlere dünyamıza hoşgeldiniz diyorum...
Rabbim sizi korusun... nazardan,kötülüklerden,hastalıktan.. her kötü şeyden korusun Rabbim..
dünürcüm.. zeynebimm.. canımın içi.. tekrar gözün aydın.. gelinime de maşallahharamıza,dünyamıza hoşgeldin dila sultan... opuyorumnanaktan Allah güzel yazılar yazsın.. hayatı boyunca hep iyilerle,hayırlılarla karşılaştırsın.. sağlıklı hayırlı uzuun bir ömrü olsun.. hayırlı evlat olsun inşallah.. biz yaşlanınca sana da baksın bana da baksın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?