2010 Nisan Bebekleri Geliyor...

19 nisan 4:40 da normal doğum ile selin naz'ım canım kızım kucağımda.şükürler olsun...Allah herkese göstersin.2560 gr ve 49 cm... dün çıktık hastaneden. evimizde misler gibi uyuyoruz.Bebeğini bekleyenlere rabbim kolaylıklar gelsin.Allah hayırlısından kucağınıza almayı nasip etsin...

Sonunda bizde bebeğimize kavuştuk:)cinsiyet:kız ismi: Bade kilo:3.600 boy:53cm 40 haftanın bittiği tarih 16 nisan doğum tarihimiz (40+4) 21 nisan.Normal doğum yaptım suni sancı ve epidural anestezi ilee çok mutluyum allah hepimizin bebeklerine sağlık v mutluluk versinn doğum yapan bütün anneleri tebrik ediyorum...

yeni doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum.. Rabbim uzun hayırlı ömürler versin hepinizin yavrusuna...

çok şükür bizde kavuştuk yavrumuza..nisan sonu annesi olmak zormuş.nisan başı annelerine bakıp çook çok heveslendik ama sıra bizede geldi çok şükür.beklenen tarih 30 nisan doğum 22 nisan hafta
38£6. bebeğimizin ismi Emir, 3620gr 53 cm .spinal sezeryan.Allah bizi çocuklarımızla imtihan etmesin....hepimize hayırlı evlatlar diliyorum.

selam kizlar nihayet evime gelebildim sositososito
Timuçinim 21 nisanda dünyaya geldi beklenen dogum gününden sadece bir gün önce
masallah herseyi cok cok iyi
3.350 gr 51 cm normal dogumdu kafamçokkarıştı
ama cok sükür atlattik ,neler olmus bi bakayim gecmislere

cnm massallah timucin bebegenormal dogurtuyolar cnm alamanyada böle catir catirlaelaelaelaelae

selam kızlar
bebeğime kavuştum hihoyyyt
cemre duru 21 nisan saat 09.59 da dünyaya geldi epidural sezeryan ile kilosu 3310 gr ,Allah isteyen herkese nasip eder inşallah anne olmak harika bir duygu opuyorumnanaktan

gülseminciim.. canım maşallah timuçin bey de gelmiş... normal gelmiş doğal olarak :)) (Türkiye'de olmadığın için)
zor gelmiş ama olsun.. sağlıkla gelmiş ya o yeter canım...
gözünüz aydın canımın içi.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... sağlıkla inşallahh...

nupe.. gözün aydın.. güle güle büyüt canım yavrunuu...

Biz de kavuştuk tosunumuza, evimizdeyiz.

38+5 teyken 20 NıSAN doğum tarihi. Beklenen tarih 30 Nisandı. 52 cm 3360 gr spinal sezeryan ile doğdu.

ıkimizde çok iyiyiz. Hepimizin gözüaydın Nisan anneleri.

sorma canim hemde ne catir catir sehit gidicez burda dogumda valla kaydirigubbakcemile3

ewet gülsemincim hele benim son dakikalar... yalvardim resmen yardim edin diye:Saruboceq:ebede hayir ikinacaksin diye diye dogurdum kuzumu yine yine sölüyom normal dogumda allah kimseyi eylemesin o dakikalar gecmek bilmiyo off yine hatirladim ne yazikki daha gecti gitti diyemiyom unutamadim o anlarimi....senağlama

aa ben yokum listede hemen yazıyorum umarım görürsün
41+4 te 19 nisan günü 3.800gr 53cm ağırlığında mecburen spinal sezeryanla yasinciğimi dünyaya getirdim 14 nisan tahmini doğum tarihimizdi ikimizde sağlıklıyız çok şükür

iyide benı unutmussun ekleyemezmısın 8 nısan 3 230 gram beklenen 26 nısan sezaryen turp gıbı BENNU FATMA 51 CM 37 +2 gün BÜTÜN BEBEKLERE SEVDIKLERIYLE MUTLU UZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZNUN analı babalı abılı ablalı kardeslı saglıklı günler analarınada gözünüz aydın olsun erdıkmı muradımıza

Son düzenleme:

"iyi de" takdir edersin ki ben de müneccim değilim güzelim, doğurdum diye haber vermeyeni kendiliğimden bilemiyorum.

şimdi ekledim listeye.hayırlı olsun bebeğin.

hacercim, senin haberini gruptan okudum, listeye de ekledim sanıyordum, unutmuşum demek, kusuruma bakma..

şimdi ekledim paşayı..öpüyorum kocaman.

merhabalar benim bebişim de 11 nisan günü genel sezaryenle dünyaya geldi.3110gr 51 cm
39+6 günlük, ismi azra özde.kızımın beklenen doğum tarihi 13 nisandı.
zeynepçim beni de eklersen sevinirim.
bu arada tüm annelerin bebekleri hayırlı olsun.

canım nerelerdesin sen :)
ekledim kuzunu, sağlıkla büyüt.. hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…