e ne güzel işte tatlım kafana takmıyomuşsun bişeyi bence bizim ne kadar taktıgımızı veya nekadar sıkı takip ettigimizi nden düşünüyosun ozaman sende takılma bencekaydirigubbakcemile2
telaşlanma bendede bi belirti yok sadece akşamları 9 10 gibi uyuyorum.ve bugünlerde kasıklarımda cok agrı oluyor kalp atışı icin ne zmana gideceksin.ben kalp atışınıda duyayım ALLAH nasip edrse :Saruboceq: ondan sonra kafam rahat olacak:1hug:
telaşlanma bendede bi belirti yok sadece akşamları 9 10 gibi uyuyorum.ve bugünlerde kasıklarımda cok agrı oluyor kalp atışı icin ne zmana gideceksin.ben kalp atışınıda duyayım ALLAH nasip edrse :Saruboceq: ondan sonra kafam rahat olacak:1hug:
bendede hiçbir belirti olmadı başta korktum boş gebelik felanmı diye ama çok şükür 7+1 de kalp atışını duydum suan 7+4 üm ama halen sadece çok uykum geliyor o kadar birde göğüslerimşişti ve ağrıyor.
senin sat kaç
Arkadaşlar listeye benide dahil edermisiniz,
SAT 16 Nisan, Doğum 21 Ocak, yaş 33, kilo 63.
Kalbini duymak için bende 11-12 Haziranda gitmeyi planlıyorum. Zaten herşeyim planlı:) Daha önce unembriyonik gebelik geçirdiğim için tırsıyorum. Duyamazsam kalbi hemen kürtaj olmak için geç tarihte gidecem. Kese görmemin beni ikna etmeyeceğini biliyorum çünkü.
Ama bu arada düşük olmazsa tabi. Umutluyum
ecrin canım bende girmedim uzanıp tv seğrettim bugün
ank canım merhaba sende hoşgeldin
inşallah rabbim sağlıcakla tamamına erdirir
sende umutlu pozitif ol ne olur