kalp atışını duymadım ya gördüm pardon:))birisi sormuş alttanmı baktı diye yok üstten baktı hiç alttan bakmadı bugune kadar:))inş.da bakmaz zaten korkudan üçbuçuk atıyorum nasıl dogurcam diye:))
kızlar en çok ne yiyorsunuz merak ettim canınız ne çekiyor.
yaw ben hep lahmacun istiyorum:))tatlı olan herşeyden tiksindim..et köfte türü şeylerden de tiksindim.zaten dogultan balık tavuk yumurta yemiyorum bakalım halimiz ne olcak belki zayıflarım:)))
birde kayısı yiyorum..
kalp atışını duymadım ya gördüm pardon:))birisi sormuş alttanmı baktı diye yok üstten baktı hiç alttan bakmadı bugune kadar:))inş.da bakmaz zaten korkudan üçbuçuk atıyorum nasıl dogurcam diye:))
kızlar en çok ne yiyorsunuz merak ettim canınız ne çekiyor.
yaw ben hep lahmacun istiyorum:))tatlı olan herşeyden tiksindim..et köfte türü şeylerden de tiksindim.zaten dogultan balık tavuk yumurta yemiyorum bakalım halimiz ne olcak belki zayıflarım:)))
birde kayısı yiyorum..
benimde iskender kebap lahmacun balık pizza.... ama düşündüğüm an kokusu geliyo burnuma anında vazgeçiyorum hoş benimki biraz açgözlülük oluyo galiba :roflol:
bende biraz zayıflasam iyi olacak ama bebeğim iyi olsunda alsamda olur
evet canım ağustos annesi olacaktım ama bebeğim biraz önden gidiyor şimdi temmuz annesi olacağım rabbim izin verirse.ağustos annelerindeyim.sorun olursa....
Selam anneler,
nasılsınız?
Biz cumartesi gününü bekliyoruz.
Doktora gitmek için.
inş.. Kalp atışlarını duyarız hepimiz.
Sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı...
bizim bir akrabamız saçını kestirmiş çocuğu doğunca çok kısa yaşamış beni sıkı sıkı tembihledi sakın sakın saçını ne boyat nede kestir dedi.ama acayip saçlarım dökülüyor sizde öyle problemler varmı saçınızla ilgili