2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar slm herkese bugün dra gittim bebeğimin pıt pıtlarını duydum önceki gittiğimde sadece görülmüştü. haftamla uyumluymuş 8+2 şuan 17,7 mm(1,77 cm) olmuşuz çok mutluyum Allah mutluluğumuzu daim etsin inşallah .yalnız iki sorunum var ilki kendimi sürekli aç hissediyorum ama tost dışında bişey yiyemiyorum .diğeri dra akıntım olduğunu söyledim sarı desem sarı değil kahverengi desem değil garip bişey.önce bi fitil yazalım dedi sonra haftan küçük şimdilik yazmayalım dedi inşallah ilerde bi sorun olmaz bu ne zaman geçer acaba:uhm:

canım benim dualrımız seninle
bebişinde insallah seninledir
yarın mutlaka haber et canım
allahın izniyle güzel haberlerde bekliyoruz seni

kesenin boyutu gayet normal,inşallah boş gebelik değildir,dualarımız seninle canım:Saruboceq:

arkadaşım ben diğer gebeliğimde kusmaya karşı ilaç kullanmıştım dr vermişti hiç bi zararı yok bebeğe.sen de iste drun yazsın canım.öyle olurmu sürekli kus kus insanda mecal kalmaz

canım benim dualrımız seninle
bebişinde insallah seninledir
yarın mutlaka haber et canım
allahın izniyle güzel haberlerde bekliyoruz seni

İnş. hayırlı haberler ile gelebilirim.
Kendimi topladım,boş gebeliğe alıştırdım.
bebek gözükürse inanın mucize olacak benim için.

inş. yarın vajinal bakmasını isteyeceğim.
RABBİM, Sağlıklı ve hayırlı ise nasip eylesin inş..
Tüm bebekleri korusun.

Canım bozma moralini, başka bir doktora git bir de, bak benim doktorum 4+2 iken çağırdı göremedi, görülmesi gerekti dedi, 5 haftalıkken gördük 4mm keseyi bu sefer küçük dedi, 6 haftalıkken gittim kese 6,5 mm çok yavaş büyüyor, gelecek hafta kalp atımları olmazsa düşüktür dedi, velhasıl hamileliğim bana zehir oldusenağlama Ben de ertesi gün başka bir doktora gittim doktor kese 12 mm içinde yolk sac da var, herşey yolunda gelecek hafta kalp atımları olur dedi, öylece rahatladım ama önceki doktoruma çok kızgınım, bana 2 hafta cehennem azabı yaşattı...Demem o ki tek doktorla yetinme, inşallah bebişin kendini gösterir.

ilknuray kafana takıp stres yapma güzelim erken dönemde karından yapılan ultrasonlar yanıltıcı olabiliyo birde geç döllenme vs durumlar olabiliyo belki öyle bir durum vardır inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin içini ferah tut:1hug:

canım inşallah herşey yolundadır. bizi mutlaka haber et. acaba başka dr a mı gözüksen ?

2. Bir doktora da gittim oda boş gebelik olabilir dedi.
beta-hcg istedi 2 günde bir.
kendi doktorum da salı günü tekrar gel bakalım dedi,son defa.
ALLAH, hepinizden razı olsun,
yavrularınızı size ve ailelerinize bağışlasın inş...

ilknuray arkadaşım bencede başka bir dr a git kesinlikle dr olee dedi die
hemen bırakma kendini umarım bebişin seninledir ve saglıklıdır tatlım
ihmal etme dr işini dr un işinin ehli olması çok önemli:)))
allahım bebişlerimizi bizlere bagışlasın:)))

Canım inşallah bebişi görürsün yarın, dualarımız seninle, Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, amin.:Saruboceq:

canım benim yaa
baya zorlu başladı bu süreç
rabbim inşallahyüzünü güldürür
dualarımız senle
sende zor biliyorum ama azcık relaks olmaya çalış:teselli:

Bugün gerçekten daha iyiyim.
cumartesi üzüldüm, ağladım rahatladım.
sağolun hepinizde.
24 aydır bekliyordum ben bu bebeği.
çok nazlıydı...
yine diyorum, Rabbim sağlıklı ve hayırlı ise nasip etsin inş...
dualarımdasınız...

ilknurcum üzüme olurmu hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inş yarın duyarsın cnm bebişin kalp atışlarını ama şunuda aklından çıkarma her şerde bi hayır vardır cnmm dua edelim inş olumlu olur herşey

ilknurcum inşallah güzel haberler alacaksın, bak gelişi de nazlı olmuş, büyümesi de nazlı oluyor...bol dua et canı, güzel şeyler düşün, güzel şeyler olsun

Düşük Nedenleri:

-kromozom anomalileri (düşük nedenlerinin %68'ini oluşturur,anne yaşı ilerledikçe olma şansı artar)

-embriyo sakatlığı (gebeliğin erken dönemindeki bebeğe embriyo denir,ve bu bebekte sakatlık varsa tabiat kendi mekanizması ile bazen bu gebeliği vücuttan atar.)

-plasenta anormallikleri (plasenta çocuğun eşi olarak ta adlandırılan anne rahmine yapışmış göbek kordonu ile çocuğun beslenmesini ,oksijen almasını sağlayan doku)
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu /evlilik-ve-cinsel-yasam/41493-gebelikte-dusuk.html

-annede rahim içinde şekil bozukluğu,myom,tümör,daha evvel geçirilmiş ameliyat izlerinin bazıları vs

-ani geçirilen enfeksiyon hastalıkları (kabakulak,kızamık,sarılık,her pes simplex,toxoplazma)

-annenin kronik vücut hastalıkları (şeker,tiroid vs)

-hormonal yetersizlik(progesteron yetersizliği?) kesinliği şüphelidir

-annenin ruhi depresyonları (ani ölümler,büyük korkular)

-kaza,düşme ,elektirik çarpması veya şiddete maruz kalma

-zehirlenmeler (ilaç veya gaz vs)

-sigara ve uyuşturucu maddeler

-rahim ağzının gevşekliği ile düşük(daha evvelki doğuma bağlı olabilir ,nadiren doğuştan olabilir)

-bazı ışınlar (ultraviolenin bazı dalga boyları)

-beslenme bozuklukları

-bazı kan uyuşmazlığı tipleri

-Babadan gelen spermin bozukluğu gibi nedenler yer almaktadır.

Anne vücudu zarar görmüş,yaşama şansı bulunmayan veya kendisine zarar verecek gebelikten abortusla (düşük yaparak) kurtulmaya çalışır.
her kadın bunu yaşayabilir,bir kere veya bir kaç kez düşük yapmış olma demek bundan sonra gebe kalamayacaksınız demek değildir veya bebek sahibi olamayacaksınız demek değildir,hele hele bundan sonraki gebeliğinizde de düşük olacak demek hiç değildir.Düşük yukarıda da yazdığımız gibi doğanın istemediği-size zarar verebilecek veya sakat olabilecek bir gebeliği seçerek sonlandırmasıdır.Yapmamız gereken panik olmak veya üzülmek değil,doktorunuza güvenip onun önerilerine uymak ,istediği test ,tahlil ve tetkikleri yaptırarak bir sonraki gebelik için bedenimizi ve ruhumuzu hazırlamaktır!!

arkadaşlar bence her ne kadar zor olsa da kabullenmek en hayırlısını dilemek lazım , bunları okudum da ilk aylarda olan şeylere çok da üzülmemek lazım galiba çünkü bir çeşit doğal seleksiyon oluyor, daha sonradan her dakika acı çekmektense, belki keskin ama geçici bir acı tercih edilebilir.bu yüzden lütfen düşüklere üzülmeyi geçelim olabilcekler için de çok kasmayalım...

kızlar hepinizi ii akşamlar nasılsınız doktora gittim bebişimin pıt pıt larını duydum renkli ultrrasonda kalp kırmızı görünebiliyor allah bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…