kızlar önceki sayfalarda cinsiyetten konuşmuşsunuz bana dr başından beri bunca senelik deneyimlerime dayanarak söylüyorum bu erkek diyor bende kız diyorum çin takviminden baktım diyorum iddaya girdik resmen bakalım görcez diyo
arkadaslar folı asıt dısında ilaç kullanıyormusunuz elevit vıtamın gibi?
bende bebeğimin gecen persembe kalp atıslarını duydum( şükür yarabbim) ilk bebeğimi kaybettım bu ıkıncı hamılelılığım o yuzden tedırgınım hap dua edıyorum Allah hepımızın bebeğini kucağına almak nasıp etmesın
buraya cok fazla yazamıyorum bulantılarım cok ama okuyorum... herkese sevgıler
kızlar önceki sayfalarda cinsiyetten konuşmuşsunuz bana dr başından beri bunca senelik deneyimlerime dayanarak söylüyorum bu erkek diyor bende kız diyorum çin takviminden baktım diyorum iddaya girdik resmen bakalım görcez diyo
nerden anlamış erkek olduğunu canım
keşke sorsaydınfisfisfis
benim 38 yaşındaki ve 2 çocuklu görümcem cumartesi günü bana ne dese beğenirsiniz-tatlicadiarzu-
"cinsiyeti neymiş":roflol:
puhahhaaaa delü karı:roflol:
ne cinsiyeti be dedim, daha 1,5 aylık hamileyim ben dedim
olsun benimkini 2 aylıkken bilmişti dedi:roflol:
böyle bişey olabilir mi kızlar
bende bebeğimin gecen persembe kalp atıslarını duydum( şükür yarabbim) ilk bebeğimi kaybettım bu ıkıncı hamılelılığım o yuzden tedırgınım hap dua edıyorum Allah hepımızın bebeğini kucağına almak nasıp etmesın
dr mu verdı elevıtı bana hıc bısey vermedı..dr mu derken bazıları kafasına gore alıp kullanıyolarda.. golık asıtıde 8, haftadan sonra kullanmanın mantığı yok dıyorlar ama önemlı olan bastan kullanmak ben yınede 12, haftaya kadar kullanmayı dusunuyorum
ay bılmezmıyım bayılıyorum oraya canım ben calısıyordum 2 yıl once balıkesırın ılçelerınede calısıyordum yanı korfez tarafına ama oralara gelınce baharda falan canım hıc ıstemıyodu orende ağacın altına oturup oyle kalmak ıstıyordum..çok guzel sen şımdı orada yuruyusler yap ne guzel
2-3 gündür yoktum o kadar çok ilerlemişki sayfalar takip etmek imkansız
hazıranıp doktora gideceğim inşallah güzel haberler yazarım benim için dua edin