2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar önceki sayfalarda cinsiyetten konuşmuşsunuz bana dr başından beri bunca senelik deneyimlerime dayanarak söylüyorum bu erkek diyor bende kız diyorum çin takviminden baktım diyorum iddaya girdik resmen bakalım görcez diyo

arkadaslar folı asıt dısında ilaç kullanıyormusunuz elevit vıtamın gibi?
bende bebeğimin gecen persembe kalp atıslarını duydum( şükür yarabbim) ilk bebeğimi kaybettım bu ıkıncı hamılelılığım o yuzden tedırgınım hap dua edıyorum Allah hepımızın bebeğini kucağına almak nasıp etmesın
buraya cok fazla yazamıyorum bulantılarım cok ama okuyorum... herkese sevgıler

nerden anlamış erkek olduğunu canım
keşke sorsaydınfisfisfis
benim 38 yaşındaki ve 2 çocuklu görümcem cumartesi günü bana ne dese beğenirsiniz-tatlicadiarzu-
"cinsiyeti neymiş":roflol:
puhahhaaaa delü karı:roflol:
ne cinsiyeti be dedim, daha 1,5 aylık hamileyim ben dedim
olsun benimkini 2 aylıkken bilmişti dedi:roflol:
böyle bişey olabilir mi kızlar

hayırlısı olsun canımm
folıc asıtı bıraktım elevıte basladım bende.
hepımız saglıcakla kucagımıza alırız ınşallah..

ayvalık canım yazarken çok hızlı yazıyosun sanırım
Allah nasip etmesin yazmışsın

hayırlısı olsun canımm
folıc asıtı bıraktım elevıte basladım bende.
hepımız saglıcakla kucagımıza alırız ınşallah..

dr mu verdı elevıtı bana hıc bısey vermedı..dr mu derken bazıları kafasına gore alıp kullanıyolarda.. golık asıtıde 8, haftadan sonra kullanmanın mantığı yok dıyorlar ama önemlı olan bastan kullanmak ben yınede 12, haftaya kadar kullanmayı dusunuyorum

bu arada hemsehrıyız galıba bende balıkesırlıyım

8. haftadan sonra hıc bır onemı yok folıc asıtın.bana dr verdı elevıtı.

evet canımm bende balıkesırlıyım.ayvalıktamı oturuyordun???
ben burhanıyede oturuyorum.

ay bende bugun bı aptallaık var sımdıde golık asıt yazmısım:) kusuruma bakmayın ekrana bakmazsam boyle olur

yok canım ben merkezindeyım temmuzda gıdıcem sımdı malatyadayım burhanıyeyede gelıcez coook ozledım

yok canım ben merkezindeyım temmuzda gıdıcem sımdı malatyadayım burhanıyeyede gelıcez coook ozledım

dün örendeydım o kadar guzelkii hemen gel.örende gezınmek bana iyi geldi.mis gibi agac cıcek denız kokuları arasında dınlendıgımı hıssettım.

dün örendeydım o kadar guzelkii hemen gel.örende gezınmek bana iyi geldi.mis gibi agac cıcek denız kokuları arasında dınlendıgımı hıssettım.

ay bılmezmıyım bayılıyorum oraya canım ben calısıyordum 2 yıl once balıkesırın ılçelerınede calısıyordum yanı korfez tarafına ama oralara gelınce baharda falan canım hıc ıstemıyodu orende ağacın altına oturup oyle kalmak ıstıyordum..çok guzel sen şımdı orada yuruyusler yap ne guzel

merhaba kızlar

2-3 gündür yoktum o kadar çok ilerlemişki sayfalar takip etmek imkansız
hazıranıp doktora gideceğim inşallah güzel haberler yazarım benim için dua edin

kızlar mrb diyip kaçcam yoksa pcye kuscam
dün akşamdan beri o kadr yazmışınız ki okumaktan midem döndü
bebişlere iyi bakın emi

ben de bugün işçıkışı doktora gidecem inş. bebeğim büyümüştür,yaklaşık 20 gün oldu bebeğimi göreli ama çok özledim,inş.güzel haberlerle gelirim,

mehlika ve mycan ım ikinizinde 10 hafta ama
tickerlerinizde biriniz only 160 days go to
diğerinizde 210 days go to yazıyor :uhm:

olmaz olurmu gönülüm :roflol:
göbüşüm bile cıktı
hatta kasım anaları göbek topiğine göbemi bile koydum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…