2010 ocak anneleri hastane ve doktorlarımız

tutku2012

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
2.439
2
116
38
İstanbul
arkadaşlar artık çoğumuz yolu yarıladık doğum yaklaştıkça her türlü sorun dahada ortaya çıkıyor..hadi hangi hastaneye hangi dr a gittiğimizi ve doğum fiyatlarını paylaşalım..

benim şu anda dr um yok ama pendikte hayat tıp merkezine gidiyordum dr mda fethullah moin di..bu hafta içide yeni dr arayışına başlamam lazım artık deneme yanılma yöntemiyle bütün hastanelere bi giderim

en basından beri
hospitalium tülay hanıma gidiyorum
bi ara tam vazgececektim ama onun gibisini bulamadım
normal 500 sezaryan 750 buyrunnnnnnnnn

ben avcılar hospital nil hanıma gidiyorum
ama çok yoğun değiştirmek istiyorum ama cesarette edemiyorum
geçen gittiğimizde 4 saat sıra bekledik her seferinde öğle
doktordan memnunum ama doğumda yeteri kadar ilgilenmez diye düşünuyorum

asiye hanımdan memnunmusun bide orda fiyatlar nasıl ?

Canım ben baştan beri Asiye Hanıma gidiyorum, memnunum. Hatta buradaki arkadaşlardan rüzgarr da benim tavsiyem üzerine gitmişti, o da mamnun kaldığını söyledi. Ben henüz doğum fiyatlarını konuşmadım hiç. Ama muayeneücreti, test ücretleri, ayrıntılı ultrason ücreti diğer hastanelere göre daha uygun geldi bana, ben emekli sandığına bağlıyım,normal fiyatların hemen hemen yarısını ödüyorum.

Samsun-Ana Klinik,doktorum Taşkın Orhan
malesef 2000 tl'ye yakın bi para ödeyeceğimmafoldumben

medicalpark fatih ayşe gül sofuoglu doktorum..
normal dogum 1750..
sezeryan 3000 ytl...
bana verilen fiyat..herşey dahil:)))

Ben özel muayenehaneye gidiyorum
doktorum jin.op.dr.ferhat uysal bakırköyde çok çok memnunum
doğumu international hospıtal de yapıcam sanırım

benimde doğum yapacağım hastanede yaklaşık epidural sezeryan 5000 TL benim özel sigortam var o karşılıyor hepsini

benim doktorum da kadikoy acibadem hastanesinden dogumu da orda yapacagim ozel saglik sigortam var dogumu o karsilayacak ben cikolata kisti ameliyati olmustum ayni doktora o zman da hepsini karsilamisti sigorta yoksa acibademde dogum pahali gercekten

Fatih Üniv. Hastanesine gidiyorum
D rum Doç. Dr Candan İltemir
daha doğum fiyatlarını öğrenmedik

kocaeli acıbademe gidiyorum Dr.um Yıldız Tuncay
inşallah doğumda orda olucak,özel sigortam karşılayacak bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…