2010 ocak anneleri hastane ve doktorlarımız

aaa şaşırdım walla şimdi okudum daha geçen hafta aynıydı fiyat haftaya perşembe gidicem bende kontrole soruşturayım bakalım gerçi öylede olsa napalım canım hastane ve dr iyi bu saatten sonrada başka yere gidilmez ama sebebi nedir bende bilmek isterim bakalım yazarım burayada ne olup bittiğini

Tamam cnm. Bi sor bakalım sen de sana ne dicekler. Ben Ekim ayındaki kontrolümde bi fiyatları tekrar sorayım demiştim, o zaman öğrendim 2 katına çıktığını doğum ücretinin. Hem devletin katkı payı hem de hastanenin ücret farkı artmıştı. Normalde 2 lirayken 25 lira falan olmuştu yanlış hatırlamıyosam. Sezeryan ve normal doğumun aynı olması çok ilginç aslında. Bir de bilgin var mı bilmiyorum, Nevin hnın tercihleri genelde normal doğum mu sezeryan mı oluyor?

Doktorum Süreyya Menteş. Muayene ücreti ise 200. Biraz pahalı ama ilk kızımda da ona gitiiğim için vazgeçemiyorum.Doğumu da etikada düşünüyorum.

Ben Kırşehir kadın doğum hastanesinde yapacağım...Doktoruma sadece özel muayene parası veriyorum o kadar...o da 2 ayda bir...sezeryan için de ayrı ücret ödeyeceğiz herhalde...Ama sanırım çok fazla değil...

Bende Nevşehir Özel Versa Hastanesi'ne gidiyorum,doktorum Cem Işıktaş
Dogum ucretıde gecen yıl normal dogum 150 sezeryan 350 ydi ama bu yıl ne kadar sormadım heralde cok bır artıs yoktur

İstanbul / Bahçelievler de Yaşam Hastanesi / Dr. Mehtap Çiçek.

Çok tatlı cana yakın,ilgili,dikkatli ve özenli bir doktor. Son bir kaç haftaya kadar endişeliydim ama şu anda o kadar değil.

Hastane bize 900 TL civarı bir fiyat çıkardı. eşim ilaçlama işinde orası da bizim müşterimiz ama bana fazla geldi sanki. Gerçi sosyal güvence yok özel fiyat bu.

İlk doğumumu özel klinik doktoru Bülent Özben ve Celal Özben yaptırmıştı sezeryan ile Çapa Millet Hastanesinde ama şimdi Balat Hastanesindelermiş ve gidip konuştum kliniklerine 3000 TL lerden bahsettiler,özel hasta fiyatı sosyal güvence ile daha farklıymış tabi ama maalesef ben karşılayamam o rakamları. Fakat sorun onlar yapsın istermiydin diye gözüm kapalı evet derdim. İlk oğlum 4 yaşında, sezeryandan yana hiç bir problem yaşamadım. Doğumdan bu güne. Birde arkadaş gibilerdi bu da çok önemli ama biraz tuzlular işte.

Napalım hayırlısı Allahtan değilmi. Kaderimizde ne varsa o. bebişlerimiz sağlıklı gelsinde...

medicalpark bahçelievler hastanesinde nevin numanoğlu'na gidiyorum.ilk hamileliğimde sezeryan doğum olduğu için bundada öyle olacak ama hastanenin doğum fiyatlarından pek haberim yok sadece epidual istendiğinde 550tl fazladan para aldıklarını biliyorum

bu sonunu heycanla beklediğimiz yola nevin hanımla başladık inşallah onunlada bitireceğiz. doktorumdan çok memnunum.
lüzumsuz yere ilaç vermez, sorularıma ilgili cevaplar verir, güleryüzlüdür onun yanında rahat hissedebiliyorum kendimi.

son 40 gün içersindeyiz ve bu zamana kadar problemsiz geldik inşallah böylede bitiriz

Pamukcum naaptın, gittin mi kontrole? İnşallah iyidir sonuçlar. Doğum ücretleriyle ilgili görüşebildin mi?

Doktorum Süreyya Menteş. Muayene ücreti ise 200. Biraz pahalı ama ilk kızımda da ona gitiiğim için vazgeçemiyorum.Doğumu da etikada düşünüyorum.

selam ben 2010 mart annelerindenim sizin topicide merakla takip ediyorum malum doğuranlar doğuma gün sayanlar..:) sizle birlkte heyecanlarınızı paylaşıyorum. süreyya menteş hakında bi sorum olacak kendisi malum artık ünlü dr olarak anılıyor. we bebekte cinsiyet seçimi yaptrabiliyormuş duyduğuma göre yani kız istiyorsan kız erkek istiyorsan erkek. bu konuda bilgin war mı?

Pamukcum naaptın, gittin mi kontrole? İnşallah iyidir sonuçlar. Doğum ücretleriyle ilgili görüşebildin mi?

gittim canım ama yazmayı unuttum sana ücret konusu aynı 1500normalde sezeryanda ama tekrar zam falan yapılırsa bizi etkilemiyormuş aynı ücret üzerinden ödeme yapılabiliyormuş ben 23 ocakta sezeryan olucam bebişin kafası büyük biraz normal zorlar dedi risk yani yoksa normal olucaktı walla bugüne kadar normal yap yada sezeryan yap demedi sadece ikisinide anlatıyor risk varsa uyarıyor ama seçimi yine sana bırakıyor ben hala çok memnunum çok güvniyorum inş hayırlısıyla alırım kucağıma egemi sana ne diyor doğumun için

sesimi duyan olmadı((

kızlar bu başlıktan bebeklerimizi götürdüğümüz hastaneleri ve doktorlarıda paylaşalım..çoğu anne her dr a güvenemiyor deneme yanılma yöntemiylede bebeğim için dr arayamam..

ben üsküdarda özel muayenehaneye götürüyorum bebeğimi dr amcamızdan çok memnunuz..ücreti 85 lira aşı fiyatı hariç.sizler nereye götürüyosunuz.pendik tarafında dr tavsiye edebilecek biri varmı

Slm cnm,
Ben de ne zamandır giremedim foruma. Bebiş nasıl? Sen nasılsın? Doğumun rahat geçti mi? İlgi alaka nasıldı? Odan vs.... nasıldı? Çok soru sordum galiba :) Ben de çok merak ediyorum nasıl olcak. Ben de sancı bekliyorum günüm geçti aslında. Bizim kızın gelmeye hiç niyeti yok :)

merhaba ben 28 haftalık hamileyim doktor değiştirmek zorunda kaldım egepol hastanesine giden varmı varsa hangi doktoru öneriyosunuz birde bir problemimiz var bebeğimin beyninde kist ten şüphelendiler bu konu içinde kafam karmakarışık bilgisi olan varsa lütfen acil paylaşsıntşk..

beylikdüzü kolan hospıtal da doğum yaptım. doktorum diler ceylan dı

mükemmel bir hastane ve mükemmel bir doktorum vardı.

doktorum başbakanın açılışını yaptığı erdem hastanesinde şuan aklınızda bulunsun

şiddetle tavsiye ederim

Merhaba, Merve ben , 32 haftalık hamileyim. Yazılarınızdan birinde doktorunuzun Meltem hn olduğunu okudum, bende ona devam ediyorum şimdilerde. Sormak istediğim doğumda doktorunuzdan memnun kaldınızmı, genel anesteziden sonra iyileşme süreci hızlı oldumu. Normal doğum konusunda destekleyici bir doktor ama ben doğum şekli konusunda çok kararsızım. Şimdiden teşekkürler.
Bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütmeniz dileğimle!
Sevgiler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…