Merhaba pamuk,
Ben de Nevin hna gidiyorum. Ama geçen ay 750 dedikleri doğum ücretini 1500 e çıkarmışlar. Normal ve sezeryan ikisi de 1500 şu anda. Biraz kızdım açıkçası birden 2 katına çıkarmalarına.
aaa şaşırdım walla şimdi okudum daha geçen hafta aynıydı fiyat haftaya perşembe gidicem bende kontrole soruşturayım bakalım gerçi öylede olsa napalım canım hastane ve dr iyi bu saatten sonrada başka yere gidilmez ama sebebi nedir bende bilmek isterim bakalım yazarım burayada ne olup bittiğini
aaa şaşırdım walla şimdi okudum daha geçen hafta aynıydı fiyat haftaya perşembe gidicem bende kontrole soruşturayım bakalım gerçi öylede olsa napalım canım hastane ve dr iyi bu saatten sonrada başka yere gidilmez ama sebebi nedir bende bilmek isterim bakalım yazarım burayada ne olup bittiğini
Doktorum Süreyya Menteş. Muayene ücreti ise 200. Biraz pahalı ama ilk kızımda da ona gitiiğim için vazgeçemiyorum.Doğumu da etikada düşünüyorum.
Pamukcum naaptın, gittin mi kontrole? İnşallah iyidir sonuçlar. Doğum ücretleriyle ilgili görüşebildin mi?
selam ben 2010 mart annelerindenim sizin topicide merakla takip ediyorum malum doğuranlar doğuma gün sayanlar..:) sizle birlkte heyecanlarınızı paylaşıyorum. süreyya menteş hakında bi sorum olacak kendisi malum artık ünlü dr olarak anılıyor. we bebekte cinsiyet seçimi yaptrabiliyormuş duyduğuma göre yani kız istiyorsan kız erkek istiyorsan erkek. bu konuda bilgin war mı?
gittim canım ama yazmayı unuttum sana ücret konusu aynı 1500normalde sezeryanda ama tekrar zam falan yapılırsa bizi etkilemiyormuş aynı ücret üzerinden ödeme yapılabiliyormuş ben 23 ocakta sezeryan olucam bebişin kafası büyük biraz normal zorlar dedi risk yani yoksa normal olucaktı walla bugüne kadar normal yap yada sezeryan yap demedi sadece ikisinide anlatıyor risk varsa uyarıyor ama seçimi yine sana bırakıyor ben hala çok memnunum çok güvniyorum inş hayırlısıyla alırım kucağıma egemi sana ne diyor doğumun için
orası öle betyy bende burda özele gidiyorum 90 ytl tabıkı bura küçük sehır dıyeee..
memenunsan sorun yok bende ona gelırım napıyım..40ytl fazla vermiş olucam aylık rutınlere gelırım
duru ne kadar pahalıııııı 6500ytl doğummm :bbo: gercekten bu paraya verecekmıydınız merakımı mazur gör cok sasrdım.. meltem hnmı biliyorum annemın amcakızıyla arkadasın teysesı onda doğum yapmısss
Alman hastanesi Ulun beye gidiyorduk.
Muayene 160, doğum 6500 TL.
Hastane uzak,fiyatlar yüksek olduğu için değiştirdik
Şimdi Hizmet hastanesine gidiyoruz doktorumuz Meltem Eğilmez Kalkavan
Muayene 39 TL doğum fiyatını henüz konuşmadık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?