2010 ocak anneleri hastane ve doktorlarımız

çengelköy ülkü hastanesi oya hanıma gidiyordum ama memnun kalmadım sigortasız sezeryan 1250 demişlerdi...
hospitalium çamlıca bahar hanıma gitmeye başladım sigortasız sezeryan 1400 dediler...

memnun musun leyla hanımdan? normal doğumcu mu sezaryenci mi? bir de onun çok yoğun olduğunu ve çok sırak beklendiğini, randevu almanın zor olduğunu söylüyorlar, sen ne düşünüyorsun?

leyla hanımdan memnunum,ama belki de çok beklentim olmadığındandır..güleryüzlü ve ilgili bana kalırsa,sorularımı da cevaplıyor normal olarak..ama çok yoğun haklısın,1 aya ancak randevu alınıyor.cinsiyeti öğrenemedik,göstermedi bebek,haftaya gel bakalım diyebilirdi mesela ,başından beri ona gidiyorum sonuçta..ama diyemedi.yoğunluğundan diye tahmin ediyorum..yemek bile yiyemiyorum çoğu günler demişti..
normal doğumcu diye biliyorum,henüz o konuları konuşmadık,ama yakın arkadaşım kendi isteğiyle sezeryan oldu ,sonuçta yapıyor sezeryan da..

ben hala doktor bulamadım, benim durumum biraz karışık ben konyada çalışıyorum eşim izmirde evimiz de izmirde dolayısıyla doğumu izmirde yapmak istiyorum ama izmirde hala doktorum yok... erkek doktora gitmek istemiyorum bayan doktor da bulamıyorum tam bulmuştum ki kadın ankaraya taşınmış; özel hastanede çalışan bayan doktor tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı???

QUOTE]Bugün, 10:59
scedcedu
ben hala doktor bulamadım, benim durumum biraz karışık ben konyada çalışıyorum eşim izmirde evimiz de izmirde dolayısıyla doğumu izmirde yapmak istiyorum ama izmirde hala doktorum yok... erkek doktora gitmek istemiyorum bayan doktor da bulamıyorum tam bulmuştum ki kadın ankaraya taşınmış; özel hastanede çalışan bayan doktor tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı???
[/QUOTE]

canım ben izmirdeyim 24 haftalık hamileyim ve Allah nasip ederse bir oğlum olacak. ben egepol hastanesine gidiyorum fatma ipek aydal'a ilgili bir bayan birde orada tijen hanım var hastaları onun da daha tecrübeli ve bilgili olduğunu söylüyor. hastane yeni bir hastane cihazları yeni ve ilgili personeli var internetten araştırmanı tavsiye ediyorum.

[/QUOTE]

canım ben izmirdeyim 24 haftalık hamileyim ve Allah nasip ederse bir oğlum olacak. ben egepol hastanesine gidiyorum fatma ipek aydal'a ilgili bir bayan birde orada tijen hanım var hastaları onun da daha tecrübeli ve bilgili olduğunu söylüyor. hastane yeni bir hastane cihazları yeni ve ilgili personeli var internetten araştırmanı tavsiye ediyorum.[/QUOTE]

ilgin için teşekkür ederim egepol hastanesini duydum internetten baktım da çok güzel, donanımlı bir hastane ancak bana çok uzak ben çiğlide oturuyorum gerçi alternatif olarak onu da düşünmüyor değilim. tekrar teşekkürler bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

ankarada dr tavsıye edebilecek olan varmıııı??ekımden doğuma kadar oradayımm..
doğumu elazıgda yapmayı planlıyorum bırde orda doktor rica edeyım:))

arkadaşım benimde bi ayağım pendikte.şifa hastanesi soner beye gitmiştim çünkü kadın doğumculara uyuz olurum.bi de burçak hanım iyi aynı hastanede.

Ankara Medicana International...
Doktorum Türkan Örnek...memnunum kendisinden...sağolsun...
normal doğum 1200TL sezeryan 1600TL,şimdilik...emekli sandığına bağlıyım...

betyy saol
zaten ben turkan hanımı duymsutum iyi diye.
bende emeklı sandıgıyım ne kadar verıcem muayenede testlerde fln msla ilk gidince seker yuklemesı testı yaptrcam farklar vss ne kadar cnmm

betyy saol
zaten ben turkan hanımı duymsutum iyi diye.
bende emeklı sandıgıyım ne kadar verıcem muayenede testlerde fln msla ilk gidince seker yuklemesı testı yaptrcam farklar vss ne kadar cnmm

fark 30, ultrason 100...her rutin kontrol 130..
şeker yüklemesini geçen hafta yaptırdım, muayene ve ultason yoktu 66 tuttu...
sonuç filan gösterirken beleş tabiii...Allahtan...:hulya:

Alman hastanesi Ulun beye gidiyorduk.
Muayene 160, doğum 6500 TL.
Hastane uzak,fiyatlar yüksek olduğu için değiştirdik
Şimdi Hizmet hastanesine gidiyoruz doktorumuz Meltem Eğilmez Kalkavan
Muayene 39 TL doğum fiyatını henüz konuşmadık...

ayyy betyyy cok pahalııı bence

öyle...iyi hastane, iyi doktor, iyi para...
malesef...bebişlerimiz için değer yaaa...
Ankarada özel muayeneler zaten 150den başlıyor...
ben Türkana gitmeseydim bu kadar sakin huzurlu bir hamilelik geçiremezdim sanırım...
o yüzden helal-i hoş olsun...
bir de bebeğim sağlıkla gelsin Allahın izniyle...herşeye değer...

orası öle betyy bende burda özele gidiyorum 90 ytl tabıkı bura küçük sehır dıyeee..
memenunsan sorun yok bende ona gelırım napıyım..40ytl fazla vermiş olucam aylık rutınlere gelırım
duru ne kadar pahalıııııı 6500ytl doğummm :bbo: gercekten bu paraya verecekmıydınız merakımı mazur gör cok sasrdım.. meltem hnmı biliyorum annemın amcakızıyla arkadasın teysesı onda doğum yapmısss

Canım benim bebeğim dondurulmuş embirio ve 3. denememiz.
Eğer sorunlu bir gebelik geçirseydim doktoruma çok güvendiğim için devam eder doğumuda o hastanede yapardım.(hastaneye varana kadar yolda doğururmazsam 2 saat sürüyor hastaneye varmam )
Şükürler olsun sorunsuz ve rahat bir hamilelik geçiriyorum ve yeni doktorumuzuda çok araştırdım.

inş. hayırlısı ile doğurursun cnmmm
zaten yetişemessın 2saate doğardı yolda..
sezeryanmı düşünüyrsun

canım ben izmirdeyim 24 haftalık hamileyim ve Allah nasip ederse bir oğlum olacak. ben egepol hastanesine gidiyorum fatma ipek aydal'a ilgili bir bayan birde orada tijen hanım var hastaları onun da daha tecrübeli ve bilgili olduğunu söylüyor. hastane yeni bir hastane cihazları yeni ve ilgili personeli var internetten araştırmanı tavsiye ediyorum.[/QUOTE]

benim kendi şuanki dr.um a.seçkin önoğlu çınarlı hastanesinde.çınarlı ssk la anlaşmalı olmadığı için dr.mu bırakmak zorundayım.:gitme:bende egepol ü düşünüyorum.tijen hn.değil ama fatma hn.istiyorum.tijen hn.hakkında bazı yazılar okumuştum açıkçası kafam karıştı.hastanenin fiyatları çok uygun.ssk.ya normal doğum- genel anestezi sezeryan 300 tl,epiduralli normal vesezeryan doğum 600.artı oda fiyatı 81 tl ve refakatçı 81 tl miş.ayrıca hastanenin küvezi ve bence bu çok önemli(inşallah gerek duyulmaz) ve ayrıca bir para ödenmiyor.birde fototerapi tedavisi(sarılık için)de makinesi var ve ssk karşılıyormuş.ben hastaneyi gittim,gördüm.çok temiz.ve odalarda kişiye göre banyoları var.açıkçası otel gibi hastane yapmışlar.süper.yerimseniben

benim kendi şuanki dr.um A.seçkin önoğlu çınarlı hastanesinde.çınarlı ssk la anlaşmalı olmadığı için dr.mu bırakmak zorundayım.:gitme:bende egepol ü düşünüyorum.tijen hn.değil ama fatma hn.istiyorum.tijen hn.hakkında bazı yazılar okumuştum açıkçası kafam karıştı.hastanenin fiyatları çok uygun.ssk.ya normal doğum- genel anestezi sezeryan 300 tl,epiduralli normal vesezeryan doğum 600.artı oda fiyatı 81 tl ve refakatçı 81 tl miş.ayrıca hastanenin küvezi var ve bence bu çok önemli(inşallah gerek duyulmaz) ve ayrıca bir para ödenmiyor.birde fototerapi tedavisi(sarılık için)de makinesi var ve ssk karşılıyormuş.ben hastaneyi gittim,gördüm.çok temiz.ve odalarda kişiye göre banyoları var.açıkçası otel gibi hastane yapmışlar.süper.yerimseniben

inş. hayırlısı ile doğurursun cnmmm
zaten yetişemessın 2saate doğardı yolda..
sezeryanmı düşünüyrsun

inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi.
Normal doğum istiyorum canım eğer her şey yolunda giderse kızımın doğduğunu görmek her anı hissetmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…