memnun musun leyla hanımdan? normal doğumcu mu sezaryenci mi? bir de onun çok yoğun olduğunu ve çok sırak beklendiğini, randevu almanın zor olduğunu söylüyorlar, sen ne düşünüyorsun?
arkadaşlar artık çoğumuz yolu yarıladık doğum yaklaştıkça her türlü sorun dahada ortaya çıkıyor..hadi hangi hastaneye hangi dr a gittiğimizi ve doğum fiyatlarını paylaşalım..
benim şu anda dr um yok ama pendikte hayat tıp merkezine gidiyordum dr mda fethullah moin di..bu hafta içide yeni dr arayışına başlamam lazım artık deneme yanılma yöntemiyle bütün hastanelere bi giderim
betyy saol
zaten ben turkan hanımı duymsutum iyi diye.
bende emeklı sandıgıyım ne kadar verıcem muayenede testlerde fln msla ilk gidince seker yuklemesı testı yaptrcam farklar vss ne kadar cnmm
ayyy betyyy cok pahalııı bence
orası öle betyy bende burda özele gidiyorum 90 ytl tabıkı bura küçük sehır dıyeee..
memenunsan sorun yok bende ona gelırım napıyım..40ytl fazla vermiş olucam aylık rutınlere gelırım
duru ne kadar pahalıııııı 6500ytl doğummm :bbo: gercekten bu paraya verecekmıydınız merakımı mazur gör cok sasrdım.. meltem hnmı biliyorum annemın amcakızıyla arkadasın teysesı onda doğum yapmısss
ben hala doktor bulamadım, benim durumum biraz karışık ben konyada çalışıyorum eşim izmirde evimiz de izmirde dolayısıyla doğumu izmirde yapmak istiyorum ama izmirde hala doktorum yok... erkek doktora gitmek istemiyorum bayan doktor da bulamıyorum tam bulmuştum ki kadın ankaraya taşınmış; özel hastanede çalışan bayan doktor tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı???
QUOTE]Bugün, 10:59
scedcedu
ben hala doktor bulamadım, benim durumum biraz karışık ben konyada çalışıyorum eşim izmirde evimiz de izmirde dolayısıyla doğumu izmirde yapmak istiyorum ama izmirde hala doktorum yok... erkek doktora gitmek istemiyorum bayan doktor da bulamıyorum tam bulmuştum ki kadın ankaraya taşınmış; özel hastanede çalışan bayan doktor tavsiyesinde bulunabilecek olan var mı???
QUOTE]Bugün, 10:59
scedcedu
inş. hayırlısı ile doğurursun cnmmm
zaten yetişemessın 2saate doğardı yolda..
sezeryanmı düşünüyrsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?